Webbased software

Webbased software ontwikkeling door ervaren specialisten via Kwaaijongens. Onze ontwikkelaars zijn al bij het web betrokken toen internet nog in de kinderschoenen stond. Onze specialisten weten waar ze op moeten letten bij de ontwikkeling. Zij analyseren de processen en ontwikkelen zelf of sturen desgewenst (externe) ontwikkelaars aan. We pakken niet ieder project aan, ook wij zoeken de uitdaging. Bel vrijblijvend voor het maken van een afspraak.

Klik hier voor meer informatie

Gebruik geen SHA-1Webbased softwareWebsites & webdiensten

Google a cassé l'algorithme cryptographique SHA-1 !

Ahhh, alles klinkt gezelliger in het Frans. Maar toch, de boodschap is beangstigend. Shortread: Kwaaijongens verbant het gebruik van SHA-1.
Lees meer
Wij houden van SSLWebbased softwareWebsites & webdiensten

Is mijn website altijd voldoende beveiligd met een SSL certificaat ?

Het beveiligen van het websiteverkeer met een SSL certificaat alleen is veilig, maar niet zaligmakend. Met alleen een certificaat ben je er niet. De hackers zitten niet stil. Daarom zijn er verschillende ondersteunende technieken ontwikkeld die de veiligheid beter maken.Technieken die eigenlijk verplicht zouden moeten zijn om klanten geen vals gevoel van veiligheid te geven.
Lees meer
Wat is SSLWebbased softwareWebsites & webdiensten

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit is de standaard technologie voor het maken van een beveiligde verbinding tussen websites en browsers. SSL is dus niets meer dan een manier om het internetverkeer tussen een website en een bezoeker te versleutelen.
Lees meer