Home / Fotografie / Portretfotografie
 • Aandachtspunten:

  ✓ Frisse en professionele portretfoto’s
  ✓ Foto’s waar je jezelf in herkend
  ✓ Foto’s waar je blij mee bent
  ✓ Ruime keuze
  ✓ Foto’s buiten of in de studio

  ☞ Direct afspreken

Portretfotografie

Portretfotografie Oss, Uden, Den Bosch, Eindhoven

Professionele foto

Een professionele foto waar je helemaal achter staat. Kwaliteit, daar gaan wij voor. Die twee samen, zorgen voor het perfecte plaatje. Wij helpen en geven advies over onder andere de locatie, de kleding en de uitstraling.

Ontspannende foto

Het belangrijkste is dat je ontspannen bent. Wij helpen je daarbij. Vaak krijgen we te horen dat mensen niet fotogeniek zijn, maar geloof ons: van iedereen kun je een mooie foto maken. In een ontspannende sfeer. Ook van jou!

Zonder watermerk

De foto’s zijn natuurlijk het mooiste zonder een watermerk of logo er overheen. Dat snappen we. Daarom kies je zelf de foto’s uit die je het mooist vindt en deze krijg je in hoge kwaliteit aangeleverd, zonder watermerk. Je kunt ze dus overal voor gebruiken.

professionele bedrijfsfotografie

Wij nodigen je uit in onze ruime fotostudio. Liever buitenfoto’s? Geen probleem, dat doen we ook.

Portretfoto, maar dan meer

Portretfotografie is als het ware de naaktheid van het moment vastleggen. Het moment waarin jij, de hoofdrol speelt. Bij portretfotografie nemen we de tijd om je te leren kennen, je karakter, je wijze communiceren zowel verbaal als non verbaal. Het draait om jou. Je moet jezelf in de foto herkennen en er echt blij mee zijn. Dit maakt portretfotografie van Kwaaijongens anders!

linkedin foto laten maken uden

Fotostudio Zeeland

Onze fotostudio staat in het plaatsje Zeeland: tussen Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven in. Je bent hier van harte welkom. Ook met meerdere mensen, de studio is ruim genoeg.

Wil je liever de foto’s op locatie maken? Dat doen we ook. We beschikken over mobiele studioapparatuur en we komen graag jouw kant op. Buitenfoto’s zijn ook mogelijk. Wij denken met jou mee over een locatie die bij jou past. Durf Kwaaijongens te vragen. Neem contact op.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

portretfotografie zwartwit
portretfoto uden

Onze stappen bij portretfotografie?

Allereerst nemen wij rustig de tijd om kennis met elkaar te maken. We leggen vervolgens uit wat we gaan doen, waarbij wensen gecombineerd worden met onze expertise en creativiteit.

De volgende stap is dat we op een ontspannen wijze aan de slag gaan met het fotograferen zelf. Ontspannen is het aller belangrijkste om je in het moment vast te leggen zoals je echt bent. Tussendoor worden de foto’s besproken en je kunt aangeven wat je mooi vindt en wat niet.

Na de portretfotografie sessie maken we samen een selectie. Deze worden vervolgens nabewerkt voor het optimale resultaat.

Ons doel bij portretfotografie

Het doel is om je in het moment zo te fotograferen zoals anderen jou zien. Zoals je daadwerkelijk bent. Wij reiken je de hand. Bel of mail direct.

Sharon is professioneel, zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en draagt veel ideeën aan, waardoor we nu superfoto’s hebben. – Janneke

Een nieuwe portretfoto nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: portretfotografie@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team