Home / Huisstijl – Nieuw
 • Aandachtspunten:

  ✓ professionalisering van je uitstraling
  ✓ vergroot je herkenbaarheid
  ✓ alle grafische uitingen op één lijn
  ✓ Handboek hoe de huisstijl in te zetten
  ✓ Consequent doorvoeren

  ☞ Direct afspreken

Nieuwe huisstijl – ontwerp

Nieuwe huisstijl Uden, Oss, Den Bosch, Eindhoven

Een professionele huisstijl

Een professionele huisstijl waar je helemaal achter staat. We verwerken de kenmerken van je bedrijf in een passend design. We kijken met je mee waar je doelgroep zit, hoe we die optimaal kunnen bereiken en welke huisstijl elementen we daarvoor nodig hebben.

De basis van je huisstijl

De basis van je huisstijl bestaat meestal uit visitekaartje, briefpapier, enveloppen en banners voor je social media kanalen. Ook is het belangrijk voor de basis van je website. Zoals kleur en vorm gebruik. Later kan dat zich nog uitbreiden naar bedrijfskleding, pand of autobelettering, folders, of presentatie voor op je beursstand enz.

Huisstijl doorvoeren

Heb je al een nieuwe huisstijl maar wil je die nog doorgevoerd hebben op alle grafische onderdelen in jouw bedrijf? dat kan natuurlijk ook. We maken je huisstijl ons eigen en zorgen dat we op de hoogte zijn van alle huisstijl elementen zodat we die op de juiste manier toepassen in de gevraagde opdrachten.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in het vormgeven van huisstijlen en meer.

Waarom een nieuwe huisstijl?

Een huisstijl is aan tijd gebonden, na enige tijd komt er een moment dat je jezelf afvraagt of je huisstijl nog voldoet. Jouw organisatie is verandert, je producten of diensten zijn verschoven en er zijn nog veel meer redenen of factoren die hierbij een rol spelen.
Ga je voor een nieuwe huisstijl?
Of wil je de bestaande huisstijl mogelijk laten restylen?
Vragen die je het liefst bespreekt met vakspecialisten.

onze diensten

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Jouw bedrijf herkenbaar maken

We houden rekening met jouw wensen en boodschap die je naar buiten wil dragen. We werken voornamelijk alles uit op de computer met de grafische programma’s van Adobe zoals Photoshop, Illustrator en Indesign. Aan de hand van het budget wat jij als klant ons aandraagt gaan we kijken wat we daarvoor kunnen realiseren om de boodschap op een herkenbare manier te laten zien.

Advies en materiaalkennis delen

Door onze ruime ervaring en kennis van materiaal kunnen wij het juiste advies geven hoe we de huisstijl het beste kunnen laten produceren en op welk materiaal. Doordat ons werk ook onze grote hobby is, zijn we altijd bezig met nieuwe vormen, kennis en inspiratie op te doen voor nieuwe opdrachten.

Juiste communicatie

Wij communiceren hoofdzakelijk via de mail maar vinden persoonlijk contact op zijn tijd ook erg belangrijk zodat we weten van elkaar hoe we zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Daarom is de eerste keer voordat we gaan samenwerken een kennismaking bij jou of bij ons op kantoor erg prettig.

Wanneer een nieuwe huisstijl?

Een nieuwe huisstijl is vaak het gevolg op “iets” dat in je organisatie of bedrijf wijzigt:

 • Een wijziging in organisatievorm
 • Een nieuwe weg die wordt ingeslagen
 • Aanpassing in dienstverlening of producten
 • Verandering in de markt die je bedient
 • Een Fusie of het afstoten van een onderdeel
 • en meer….

Er is meestal wel één belangrijke factor die dit proces in gang zet, ondersteunt door vele deelfactoren. Waar het om gaat is dat de huisstijl niet meer of niet goed aansluit bij hetgeen je wilt uitstralen. Soms gaat het om onderdelen binnen je huisstijl zoals een nieuw logo, of aanpassing briefpapier. Kom gewoon eens even praten, of nodig ons uit voor een kopje koffie.

huisstijl-in-advertentie

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Enkele voorbeelden van gemaakte huisstijlen zijn:

Onze werkwijze:

Kennismaking
Om een duidelijk beeld te creëren bij de gewenste opdracht is het fijn als we eerst een keer kennismaken zodat we weten met wie we online communiceren.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met de je boodschap en welke onderdelen wil je je gaan inzetten.

Rolverdeling
We spreken af wie welk onderdeel aanlevert zoals beeld, tekst, formaten en dergelijke. En we houden rekening met het budget wat beschikbaar is voor de gewenste opdrachten. Ook spreken we duidelijke deadlines af zodat het gewenste resultaat ook op tijd af is.

Samenwerking
Doordat we streven naar een goede communicatie met onze klanten zijn de lijnen kort en kunnen we in een korte tijd veel huisstijl onderdelen realiseren waar kwaliteit en juistheid voorop staat.

Huisstijl op maat?

We gaan graag met ondernemers aan tafel om te horen wat hun wensen zijn, met welke boodschap ze hun doelgroep iets willen vertellen of laten zien.

Zodra we dat in kaart hebben en onze kennismaking klikt gaan we vol passie en plezier aan de slag met brainstormen, de wensen van kleuren, vormen, budget en afmetingen verwerken we in een gewenste (nieuwe) huisstijl

Een nieuwe huisstijl nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: huisstijl@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team