Home / Logo ontwerp
  • ✓ Een logo dat bij je bedrijf en doelgroep past
    ✓ Een logo dat bij je gebruik past
    ✓ 3 concept voorstellen
    ✓ Uitlevering in alle meest voorkomende bestandsformaten

    ☞ Direct afspreken

Logo ontwerp

Een ontwerp dat past

Een logo ontwerpen, laten ontwerpen, vraagt om inzicht in het bedrijf of organisatie. De cultuur en kernwaarden die je bedrijf een gezicht geven. Een logo is het beeldmerk van het bedrijf. Het is daarom belangrijk om vooraf een goed beeld te vormen zodat er een passend ontwerp ontstaat.

Het ontwerp is een proces

Een logo ontwerpen is voor ons ook niet een koud kunstje.
We lezen ons in, maken moodboards, doodles, houden rekening met kleur, waar je je logo allemaal op gaat laten drukken… en zo zijn er nog tal van andere dingen.
Maar….
We doen het  graag! En met passie. Want je bedrijf een gezicht geven, daar mag aandacht aan besteed worden. Met als doel… herkenning.

Jouw logo

En dat zeggen we niet voor niks. Ons ontwerp, maar jouw logo! En dus ontvang je je logo in alle bestandsformaten waarvan wij denken dat je die nodig gaat hebben. Zo hoef je niet telkens wanneer je je logo nodig hebt, ons te bellen. Heb je nog ooit andere bestandsformats nodig? Laat het ons gerust weten…

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in design en meer.

Ben je een startende ondernemer? Of toe aan vernieuwing…

Wanneer je start, dan is het logisch dat je op zoek bent naar een logo met bijpassende huisstijl. Maar vaak zijn ondernemers die al een tijdje aan de slag zijn ook wel eens op zoek naar een nieuw uiterlijk. Misschien heb je een totaal nieuwe doelgroep. Of ben je uit je jasje gegroeid en past daar een nieuwe logo bij. Heel begrijpelijk. Kom gerust eens langs. Dan kunnen we samen sparren over je wensen.

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Een duidelijk verhaal

Om tot een goed ontwerp te komen, willen we je graag leren kennen. En niet alleen jij als persoon, maar ook je bedrijf, je producten en je doelgroep. Pas dan kunnen we het beeld schetsen wat daarbij past. En letterlijk schetsen. Dat is waar een logo ontwerp mee begint. Krabbeltjes. Inspiratie op doen. Ideetjes op papier zetten. Dat maakt uiteindelijk een goed ontwerp. En bij een ontwerp hoort een verhaal. Want ja… het moet wel passen bij wat je wilt laten zien.

Een ontwerp voor de toekomst

Het investeren in een logo (en daarmee vaak ook de rest van je huisstijl) doe je niet zomaar. Daar wil je graag een tijd mee vooruit kunnen. Nou dat willen wij ook! We kijken graag nog lang naar ons ontwerp. Want een ontwerp waar wij trots op zijn, is een ontwerp voor de toekomst. Niet voor een jaar… nee. Een ontwerp waarmee je kan groeien.

Een Langdurige samenwerking

Omdat wij je willen leren kennen om een goed ontwerp neer te zetten, vraagt dat van beide zijden een investering. Wij in tijd en kennis en jij in je tijd om ons te vertellen wat je graag wenst. We weten daarom precies wie je bent en wat je nodig hebt. Een goede basis voor een langdurige samenwerking!

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Enkele voorbeelden van relaties zijn:

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Ontwerpfase
We mogen voor je aan de slag! Nu begint het tekenen, inspiratie opdoen, ideeën verzamelen. Dit betekent voor ons helemaal duiken in de doelgroep en uitstraling van je bedrijf. Ikzelf vind dit een heerlijke fase. Want vaak komen de beste ideeën op de meest rare plekken in je op. Tijdens een wandeling met de hond of het fietsen naar school met je kind. Dat betekent dat ik vaak een boekje bij me heb om dingen te noteren. Hét gouden idee zou maar eens net uit je gedachte ontglippen.

We presenteren 3 ontwerpen aan je. Hiermee willen we een totaalbeeld geven van de meest uiteenlopende ontwerpen die in ons hoofd kwamen. Meestal is het eerste ontwerp hetgeen wat het meeste aanspreekt. Maar toch dwingen we onszelf verder te kijken.

Na deze presentatie ga je zelf aan de slag. Wat spreekt je aan, maar vooral ook, wat vind je helemaal niks. Dat koppel je terug en daarmee kunnen we verder. Of misschien zit hét ontwerp er wel meteen bij…

Uitlevering
Wanneer een logo volledig goed is gekeurd, ontvang je van ons alle meest voorkomende bestandsformaten. Daarmee kan je zelf aan de slag en hoef je niet steeds bij ons aan te kloppen. (niet dat we dat erg vinden) Na het logo ontwerp volgt in vele gevallen het ontwerp van de rest van je huisstijl. Ook hiervoor kan je ons inschakelen.

Logo op maat?

We gaan graag met ondernemers aan tafel om te horen wat hun wensen zijn, met welke boodschap ze hun doelgroep iets willen vertellen of laten zien.

Zodra we dat in kaart hebben en onze kennismaking klikt gaan we vol passie en plezier aan de slag met brainstormen, de wensen van kleuren, vormen. We maken een logo waar jij trots op bent!

Een nieuw logo nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: nieuwlogo@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team