• Aandachtspunten:

  ✓ Fris en doeltreffend design
  ✓ Zelf kunnen beheren
  ✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
  ✓ Conversie gericht
  ✓ Secure webhosting

  ☞ Direct afspreken

Website laten bouwen in Joomla?

Je wilt Joomla als CMS gebruiken. Wie vraag je voor de realisatie? Wil jij ervaren Joomla specialisten? Goede en veilige hosting? Zoek jij ondersteuning of een backup bij vragen? Neem dan contact op.

Website bouw in de regio door specialisten

Ervaren webbouwers

Voor website bouw heb je een websitebouwer nodig, is jouw bedrijf gevestigd in de driehoek Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen? Dan ben je bij Kwaaijongens aan het juiste adres. Persoonlijk contact vinden we namelijk belangrijk.
Onze webbouwers hebben jaren ervaring met Joomla. Joomla heeft geen geheimen meer voor ons. Joomla… dat is waar het bij Kwaaijongens in 2009 allemaal mee begon!

Responsive & Adaptive

Het is tegenwoordig heel normaal dat een website responsive is. Tegenwoordig hebben we nog een slimmer broertje van responsive, namelijk adaptive. Dit houdt in dat je website niet alleen geladen wordt in het schermformaat van je bezoeker, maar ook rekening houdt met bijvoorbeeld de plaats waar de website geopend wordt.
Ook adaptive bouw is een dienst die Kwaaijongens aanbiedt. Meer weten over het slim inzetten van je website? Neem gerust contact met ons op.

Veilig & Betrouwbaar

Wil jij ondersteuning als je ergens niet uitkomt, wil je kunnen bellen en persoonlijk te woord gestaan worden. Wil je als het misgaat een helpende hand die ervoor zorgt dat je website gerepareerd wordt. Of indien gehackt opgeschoond wordt en hersteld. Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Joomla hosting is onze core business. Of het nu een oude versie is of de nieuwste versie. Wij adviseren, staan je telefonisch bij als je vragen hebt en helpen bij problemen.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in website bouw en meer.

Specialisten in Joomla

Een goede (Joomla) websitebouwer is een sparringpartner op gebied van je profilering op internet. Door voorafgaande aan de bouw van je website goed en gericht in gesprek te gaan aangaande de doelstelling van je website voorkom je aanpassingen en verassingen achteraf. Of je nu gebruik maakt van dit CMS of ander open source CMS. Een bedrijfswebsite ontwikkelen vraagt een strategische aanpak, niet moeilijk maar wel heel helder. Als je websitebouwer je geen gerichte vragen stelt maar puur zegt dit kost het, dan doe je jezelf te kort in onze ogen. Je laat een website bouwen in Joomla voor enkele jaren toch?

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Zelf beheren

Wanneer wij een website voor je bouwen, houden wij voor ogen dat je hem zelf wilt beheren. We zorgen voor logische opbouw en invulling. Jij kan teksten aanpassen, foto’s plaatsen en een deel van de vormgeving naar je eigen hand zetten. Joomla is een gebruiksvriendelijk platform wat je bij kan houden wanneer je met een tekstverwerkingsprogramma kan werken.

Vindbaar in Google

Een website gebouwd door Kwaaijongens past bij je doelen. En daarbij hoort ook dat je gevonden wordt. Want wat is een website op internet als hij niet bezocht wordt. Vindbaarheid is essentieel! Wij zorgen voor een goede technische basis, logische URL structuren en dat je website voldoet aan de technische eisen van Google.
Wil je hier meer over weten? Lees hier alles over SEO.

Conversie optimalisatie

Bezoekers omzetten naar klantcontact, aanvragen en of telefonisch contact. Bezoekers aantrekken is één, relevante bezoekers is twee en conversie is drie. Kwaaijongens neemt deze 3 punten mee in design, bouw en ondersteuning op gebied van online marketing.

Waarom een websitebouwer uit de driehoek Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen?

Contact via skype of whatsapp is heel normaal. Maar wij zitten graag aan tafel. We kijken je graag in de ogen zodat we je reactie kunnen zien als we je vragen stellen over je organisatie. We willen door kunnen vragen wanneer nodig en je passend advies geven. Dat kan alleen als we samen zitten. Kom je uit de buurt? Loop dan eens gerust binnen in ons kenniscentrum. Daar zitten alle Kwaaijongens bij elkaar. Kan je advies vragen aan onze designers, SEO specialisten, en ook onze fotograaf. Want het liefste werken we allemaal aan je website. Alleen dan heb je het beste van alle werelden. Onze designers die onze fotograaf aansturen, onze technische specialisten die ons scherp houden en de online marketeers die aansturen op conversie…

Durf Kwaaijongens te vragen. Neem contact op.

seo bedrijf

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

overleg online marketing

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Rolverdeling
We weten je doelstellingen, we hebben gesproken over je budget en nu bepalen we de rolverdeling gericht om resultaat. Wij willen dat je scoort in Google!

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij zorgen voor de veiligheid, updates en regulier onderhoud. Jij doet het beheer, bouwt je website uit en hebt ons als vraagbaak voor al je vragen. Of wij ontzorgen je helemaal, wij zijn jouw partner en zorgen voor online succes.

Senior coach, ir. Jurgen Arts

Vereniging Vastgoedjunior had behoefte aan een ijzersterk internetplatform. In het vergelijk tussen drie partijen, was het contact met Kwaaijongens meteen goed. Persoonlijk, direct en met de (brood)nodige reflectie. In de samenwerking bleek Eric een hele waardevolle sparringpartner. Het credo: “Eerst de doelstelling van Vastgoedjunior vlijmscherp krijgen en dan pas de technische vertaling.” Wat ons betreft de gouden formule! Erg content zijn we dan ook met ons nieuwe platform. Omdat dit is gebouwd in Joomla! – ja iets duurder, maar o zo gebruiksvriendelijk! – is het beheer voor ons een eitje. Dank jullie wel Kwaaijongens!

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: websitebouw@kwaaijongens.nl