Home / Websitebouwer / Berghem
 • Aandachtspunten:

  ✓ Passend design
  ✓ Techniek door specialisten
  ✓ Gemakkelijk te onderhouden
  ✓ Open Source

  ☞ Direct afspreken

Website ontwerper Berghem

Je zoekt een websiteontwerper in de regio?

Je website ontwerpen kan toch overal? Nee zeggen wij. Een goede websiteontwerper kijkt verder dan alleen het plaatje van je website. Een website is geen statisch materiaal zoals een folder of brochure. Het website ontwerp moet direct een beeld van het bedrijf weergeven. Waar het bedrijf voor staat, het DNA van je bedrijf overbrengen. De herkenning naar je doelgroep(en). Kortom een goede websiteontwerper doet veel meer dan het maken van een mooi plaatje. Kom eens op de koffie.

Het ontwerpen van uw website is een proces, een gezamenlijk proces. Waarbij bedrijfsdeskundigheid en internet kennis bij elkaar moeten komen. Een proces waarin wij vaak veel vragen stellen over de relevante onderdelen die nodig zijn om een professionele en succesvolle website te ontwerpen en realiseren. Wij kunnen je helemaal ontzorgen!

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in web ontwerp.

Persoonlijk contact staat voorop, wij helpen echt

Uitbesteden is geen optie denk je. Je klanten hebben immers voor jou organisatie gekozen om het persoonlijk contact en de manier waarop je hen helpt bij vragen, wensen en problemen. Je servers elders hosten, op eigen hardware of in de vorm van een VPS waarbij je zelf het beheer en onderhoud blijft doen is nog wel een optie, maar is niet ideaal omdat je kennis wellicht niet helemaal toereikend is.

Maar je bent zelf in controle en dat telt voor jou en je klanten. Het is alleen wel vervelend op het moment je er niet helemaal uitkomt, zeker op het moment dat je in de auto moet stappen om naar de hosting locatie te rijden om een probleem daar op te lossen.  Of omdat kennis ontbreekt, je bent er immers niet 24 uur per dag mee bezig. Kan het anders? Waarbij persoonlijk contact en het helpen van jou en je klanten voorop staat?

Wijzigingen en verbeteringen in serverhosting

Zoals jij vanuit je eigen organisatie je klanten advies geeft. In het omgaan met de software en of applicaties die je ter beschikking stelt. Zo zullen wij je ook adviseren en daar waar wij achten dat het nodig is sturing geven aan het optimaal inrichten van de server-hosting. Dit ter bevordering van jouw dienstverlening en die van ons.

Regio Berghem – Oss – Heesch e.o.

Onze websiteontwerpers werken graag in de regio. Gewoon dichtbij. Een afspraak is dan zo gemaakt. Bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Zoek niet verder, je websiteonwerper staat klaar?

Kies voor Kwaaijongens, onze websiteontwerpers werken samen, helpen elkaar en sparren over vraagstukken. Onze websiteontwerpers betrekken onze internet strategen erbij zonder dat dit de bijdrage beïnvloed. Wij willen immers een websiteontwerp dat aansluit bij u en uw bedrijf gericht op uw doelgroep en doelstelling. Waarbij wij onze kennis inbrengen vanuit design, strategie en meer. Een goede websiteontwerper denkt na over o.a:

 • Het DNA van uw bedrijf
 • De doelgroep(en)
 • Het doel van de website
 • De toegankelijkheid voor de bezoeker
 • De flexibiliteit en functionaliteit
 • En meer, kies voor een gesprek en ervaar het zelf!

In gesprek over web ontwerp in de regio Berghem, Oss? dat kan:

We bespreken graag de mogelijkheden, je doelen en je doelgroep. Samen kijken we naar wat bij je past. Bel: 085 – 330 7500 of mail: vps@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team