Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Sharon Willems

Sharon Willems

Fotoshoot - Productfotografie  en Bedrijfsfotografie met oog voor detail

"Mijn missie is om ieder mens ongedwongen, als zichzelf, te laten stralen op een foto." Ik denk graag met jou mee om een bijzondere fotoreportage te maken!

Bedrijfsreportage

Een fotoshoot, of bedrijfsreportage, voor jouw bedrijf in de regio Zaltbommel, Den Bosch en Nijmegen

Werkwijze

Om te beginnen wil ik je graag leren kennen. Wie ben jij en wat wil je uitstralen met je bedrijf? Wat zijn je kwaliteiten en wat wil je bereiken? We bekijken samen welke stijl het beste bij jou en je bedrijf past. Ik neem volledig de tijd voor je. Tijdens de fotoshoot laat ik de foto's zien, zodat we eventueel iets aan kunnen passen en je uiteindelijk Ècht blij bent met de foto's!

Hoge kwaliteit foto's

Uiteraard worden de foto's in hoge resolutie, digitaal aangeleverd.

Productfotografie

Producten zo fotograferen dat ze op hun mooist uitkomen. Op een professionele manier fotografeer ik inmiddels 5 jaar producten. Van sieraden tot kleding, van ingrediÎnten tot maaltijden, van klein tot groot, heb ik reeds mogen fotograferen. Ik neem voor ieder product de benodigde tijd om een uniek item te maken. De fotoís worden professioneel nabewerkt en zeer snel in hoge resolutie geleverd, zodat u ze meteen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld de website of een magazine. Het is mogelijk om de fotoís op een gewenste locatie te laten maken of de producten via de post naar de studio te sturen.

Portretfoto's

Wil je graag een professioneel portret voor op je website of LinkedIn? Ik neem volledig de tijd voor je en ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf kan zijn. Mijn doel is om mensen te fotograferen zoals ze écht zijn. Een persoonlijke fotoreportage. Niet geposeerd maar lekker ontspannen. Een fotoshoot kan plaatsvinden in de studio of op een locatie die bij jou past. Een stukje wandelen rondom een vijver, of juist het strandje waar je zo graag komt. Tussendoor schiet ik de foto’s. Spontane foto’s. Je krijgt de foto’s tussendoor te zien, zodat we samen kunnen overleggen en het helemaal wordt zoals jij in gedachten had.

Sfeerfoto's

Of wil je graag sfeerfoto's voor op je website? Ik denk graag met je mee.

Heb je zelf ideeën voor jouw fotoshoot? Neem dan contact met me op!

Bel voor Sharon +31(0)6 231 60 137 of bel Eric +31(0)6 243 860 88. 
Mail voor contact of een afspraak: sharon@kwaaijongens.nl 
Kijk voor meer informatie over Sharon Willems Fotografie op: www.sharonwillems.nl 

 

Wat relaties van Kwaaijongens zeggen...

Go To Top