Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

internet-marketing-consultant-Robert-van-Hees

Robert van Hees

Kwaaijongen Robert vind het leuk om te scoren in Google. Organisch welteverstaan! Hij is dan ook SEO specialist binnen ons gave collectief.

We schrijven het jaar 2010. Ik was, na een aantal jaren in loondienst, als zelfstandige aan de slag gegaan. Vanaf het begin heb ik gezocht naar gepassioneerde ondernemers waar ik samen mee kon werken. Waarom? Ik ben ervan overtuigd dat een team van specialisten bedrijven echt vooruit kan helpen. Specialisten op het gebied van webdesign, webdevelopment, online marketing en ga zo maar door.

Op enig moment was ik voor een potentiële klant op zoek naar een goede Magento bouwer in de regio. Zo ben ik in aanraking gekomen met Eric Reuser en Roel van Leuken van Kwaaijongens. Na enkele gesprekken bleek dat we een goede klik hadden en een gedeelde visie hoe we wilden opereren. Dit resulteerde logischerwijs in het lid worden van de groep Kwaaijongens.

Binnen deze groep ben ik SEO specialist met brede online marketing kennis. Mijn passie voor SEO heeft erin geresulteerd dat ik al mocht werken aan heel veel verschillende websites. Hele grote zoals Marktplaats, Yarden, Holland Evenementen Groep, Maxima Medisch Centrum, Winkelstraat, T Mobile, Interpolis Zakelijk, FALKE en Regardz. Maar ook ambitieuze MKB’ers zoals 2E Interconnection, AB Lekdetectie, AAS Veiligheid, Scooterspot, Constar en meer.

Regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen

Als SEO specialist opereer ik voornamelijk in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Dit doe ik vanuit een kantoor in Oss of vanuit ons gezamenlijke hoofdkantoor in Zeeland (het dorpje welteverstaan) :-)

Eens sparren met een kop koffie?

Wil je graag meer weten over de enorme mogelijkheden die SEO? Specifiek voor je bedrijf? Bel of mail me dan en samen gaan aan de tafel zitten.

Meer weten
Wilt u graag een website die geld oplevert! Neem dan contact met me op. Ik laat u graag de mogelijkheden voor uw bedrijf zien.

Mobiel: 06-45026182 (mocht ik druk bezig zijn dan kun je altijd Eric bellen: 06-24386088)
Mail: seo@kwaaijongens.nl of robert@1-internetmarketing.nl

Wat relaties van Kwaaijongens zeggen...

Go To Top