Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Eric Reuser | Internet strategie | SEO | SEA | Joomla websitebouw

Eric Reuser (oprichter)

Kwaaijongens: Rebelse oplossingen, durf te helpen en durf te delen.

Jezelf presenteren via internet is één van de normaalste zaken van de wereld voor ondernemers, organisaties en instellingen. Open Source internet oplossingen zijn het heden en de toekomst. Maak gebruik van wereldwijde kennisdeling, ontwikkeling en de integratie mogelijkheden met andere toepassingen, door het gebruik van open standaarden. Internet en Open Source zijn in onze ogen één: de digitale weg naar de toekomst.  

Durf kennis te delen om te helpen

Ik, Kwaaijongens, helpen ondernemers, organisaties en instellingen bij het vinden van de best passende oplossing en/of mogelijkheden om zich te profileren via internet. Dat doen wij door gebruik te maken van Open Source internet oplossingen en de inzet van de juiste kwaaijongens en -meisjes vanuit hun specialismen. Met als doel: onafhankelijke internetoplossingen, zonder contracten, zodat u voorbereid bent op toekomstige ontwikkelingen tegen een reële financiële bijdrage. Sinds 2002 hou ik mijzelf bezig met het profileren van bedrijven op internet, van web strategie, websitebouw, zoekmachine optimalisatie met kennisdeling voorop. Door kennis te delen kunnen we met elkaar een beter resultaat neer zetten.  Graag ga ik met u of jou een afspraak aan om te bekijken hoe wij kunnen helpen.

Joomla specialist

Zelf bouw ik websites op basis van Joomla. De keuze voor mij is dat Joomla wereldwijd één van de beste platformen is om websites in te bouwen. Door de grote ontwikkel community en de bereidheid om kennis met elkaar te delen in het beschikbaar stellen van de vele duizenden extensies is de doorontwikkeling gegarandeerd. Daarnaast ben je volledig onafhankelijk van de bouwers, zelf zou ik ook niet vast willen zitten. Als Joomla specialist verdiep ik mijzelf al jaren in Joomla en alles wat daarbij komt kijken. 

Internet strategie - SEO

Voordat ik ga bouwen wil ik eerst alles weten, daarvoor gaan we met elkaar in gesprek zodat ik in de huid kruip van het bedrijf of organisatie. Op deze wijze kan ik de kennis die aanwezig is combineren met mijn internet kennis. Op deze wijze bepalen we de internet strategie en uitvoering naar een website, webshop of webapplicatie waarbij andere specialisten van Kwaaijongens aanschuiven.

Zoekmachine optimalisatie - online marketing

Zoekmachine optimalisatie betekent voor mij in de huid kruipen van. Door de business te begrijpen, de doelgroepen te herkennen zetten we kort de doelstellingen op papier om deze vervolgens in te vullen. Waarbij we een aantal stappen doorlopen die ervoor zorgen dat we de juiste insteek kiezen met de juiste combinaties van zoektermen. Vervolgens dienen deze vertaald te worden naar de inhoud van de website en of webshop om de juiste bezoekers te trekken. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces dat vraagt om aandacht en bijsturing, dit kan in samenspraak worden ingevuld waarbij kennisdeling vanuit Kwaaijongens voorop staat zodat je zelf al rekening kunt houden met uitbreiding van content binnen je web omgeving.

Wil je vrijblijvend een afspraak met mij maken?kwaaijongens

Bel Eric: +31(0)6 24 386 088 of mail: eric@kwaaijongens.nl
Of bel Roel +31(0)6 24 386 087 

 

 

 

Wat relaties van Kwaaijongens zeggen...

Go To Top