Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

IMG 0478

Roel van Leuken (oprichter)

Webbased software specialist - maatwerk php

Kwaaijongens: Rebelse oplossingen!

Een (snel) groeiend aantal van onze relaties hebben nu kennis gemaakt met onze 'core-business'. Onze door-ontwikkelde website's die we op basis van Joomla snel en 'pijnloos' kunnen leveren. Hier zijn we goed in; met een minimum aan overhead een website realiseren die voldoet aan de gestelde eisen. We weten hoe met het reclamebureau te overleggen, met tekstschrijvers; eigenlijk met alle disciplines, zonder iedereen de gordijnen in te jagen. We brengen ruim 20 jaar ervaring mee in onze werkwijze en in ons advies.

Altijd eerlijk, altijd onafhankelijk en met eigenbelang op de tweede plaats. Deze principes houden we hoog vanaf onze oprichting, en het werkt; oprechtheid loont.

Maar we doen méér, wellicht niet zo bekend;

We bemannen een bloeiende afdeling die onze relaties voorziet van alle benodigde maatwerk-oplossingen die soms nodig zijn om specifieke wensen te realiseren.
Ikzelf werk voornamelijk aan dit soort projecten. 
Een klein aantal van deze projecten staan hieronder; alleen bedoeld om te prikkelen én een idee te geven over de diversiteit aan hulp die we bieden. Neem zeker contact met me op voor meer details of meer voorbeelden. De lijst is namelijk lang.

  • Voor een fulfilment bedrijf automatiseerden we hun backoffice; daarvoor schreven we koppelingen met Exact Globe, alle vervoerders, barcode-printers, VECOZO én een aantal hele-grote zorgverzekeraars.
  • Voor een grote binnenvaartbevrachter ontwikkelden we (onder grote tijdsdruk) de bijna-complete backoffice software; modules voor het scheepsonderhoud, inkoop van verbruiksgoederen op de schepen, genormaliseerd melden van reparaties én het inplannen van resources om de reparatie uit te voeren  en vooral efficiente 'bewakings'-modules die garanderen dat de schepen en hun bemanningen geldige certificaten & diploma's bezitten. Onderhoud op basis van o.a. draaiuren presenteren we in het dashboard op de schepen en de wal. Succesvol uitgerold op bijna 200 schepen.
  • Voor een tegelhandel bouwden we in Magento twee branchespecifieke webwinkels; complexe omrekeningen, aangevuld met een zeer efficiente SEO strategie.
  • Voor een groot incasso-bureau bouwden we de internetsite op-maat. Veel eisen waar niet aan te tornen valt. Deze trajecten vereisen verder veel (stille) diplomatie.
  • Voor een grote (thuis-)zorgverlener in Brabant bouwden we een groot aantal website's met elk een specifieke functie. Van functie-testen tot personeelswerving. 
  • Voor internationaal reizende relaties hebben we een beveiligde email-server ontwikkeld die hen in staat stellen overal ter wereld zonder problemen email te verzenden. Wellicht loopt u ook in ieder hotel tegen het probleem aan dat geen email de laptop uitgaat ? Onze relaties hebben dit probleem niet.
  • Sommige relaties onderhouden zoveel website's en email-stromen, dat wij voor hen complexe DNS routeringen uitvoeren en onderhouden. Ook voorzien we sommigen van (maatgesneden) emailservers, backupservers en cloudservers.
  • We ontwikkelden verschillende maatgesneden modules in Joomla CMS waarmee onze relaties hele specifieke wensen vervuld zagen in hun website.
  • We werken bijna exclusief op het UNIX platform, en dan specifiek met de FreeBSD distributies. We ontwikkelen 75% van ons werk in PHP, met uitstapjes naar Java, C etc. 
  • Verschillende relaties hebben behoefte aan de voordelen van een eigen server in een datacentrum, maar tegelijkertijd géén behoefte aan alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die daarbij horen. Wij nemen voor hen het complete beheer over; zowel de operationele kant (alle klantspecifieke aanpassingen) als de hosting en het (preventief) onderhoud. We bewijzen al jarenlang daar specialisten in te zijn. Mijn trots is een webserver (gehost bij Solcon) die al ruim 7 jaar niet herstart is. Een uptime van meer dan 2.500 dagen.

 

Wil je vrijblijvend een afspraak met mij maken?

kwaaijongens

Bel Roel: +31(0)6 24 386 087 of mail: roel@kwaaijongens.nl

Of bel Eric +31(0)6 24 386 088 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat relaties van Kwaaijongens zeggen...

Go To Top