Webhosting

Webhosting met ondersteuning

Webhosting voor een website komt in vele soorten en maten. Van een simpel pakket per maand of per jaar voor vaak een laag bedrag. Webhosting stunters zijn er genoeg. De vraag is of je dit wilt voor de webhosting van je presentatie op internet? Voor ons telefoonabonnement betalen we over het algemeen genomen meer. We willen immers altijd bereikbaar zijn. Is dit ook niet zo voor de website van je onderneming?

Ondersteuning bij webhosting, hoe zit dat?

Als je website draait is er niets aan de hand horen wij vaak. Maar dient er wat gewijzigd te worden, dan komen de  bekende ticket systemen om de hoek kijken, is er benodigde kennis en meer nodig om het voor elkaar te krijgen. Een foutje is snel gemaakt en de gevolgen kunnen zeer vervelend zijn omdat de website uit de lucht is. Webhosting gaat in onze ogen verder dan alleen ruimte ter beschikking stellen. Vaak ruimte die een limiet kent. Pas als je eroverheen gaat kom je erachter is de vorm van een extra factuur of omdat de website gewoon uit de lucht is omdat het verbruik boven de bundel ligt. Dat wil je toch niet.

Mail als onderdeel van webhosting

Naast het hosten van websites maakt ook mail hier deel van uit. Ook vragen over mail horen thuis bij de webhosting van een website. De mail kan afgeleverd worden op eigen mailservers, het kan een POP mailbox zijn of IMAP. Wij bieden onze relaties standaard IMAP aan zodat de mail net als de webhosting bij ons op de servers staat. Hierdoor lopen beiden mee in onze dagelijkse backup. Door te kiezen voor IMAP kun je je mail op ieder apparaat uitlezen en heb je toegang via webmail. Ook is er de mogelijkheid dat het verzenden van mail via onze servers loopt, dit is een aanvullende dienst. Vooral erg makkelijk voor relaties die veel onderweg zijn en niet via hun mobiele provider mail willen versturen.

Webhosting met ondersteuning = Kwaaijongens

Wij van kwaaijongens doen dit anders, het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de online presentatie van de website perfect is. Dat vragen direct aan ons gesteld kunnen worden, telefonisch of per mail.

We stemmen de webhosting af op de behoefte en kennen geen pakketten met limieten. Je website gaat niet uit de lucht op moment dat het dataverkeer in een maand meer is dan de maand ervoor. Webhosting inclusief ondersteuning met een persoonlijke aanpak, dat is waar wij van kwaaijongens voor staan. Wij vragen een reële bijdrage per maand voor het hosten van de website waarbij je ons gewoon kunt bellen als er vragen zijn. De webhosting kan worden uitgebreid met aanvullende diensten als beheer, het onderhouden van je website en het verzorgen van zoekmachine optimalisatie in combinatie met Google AdWords campagnes.

Door deze wijze van invulling maak je optimaal gebruik van onze kennis. Kwaaijongens wil dé dienstverlener en partner zijn op gebied van internetdiensten gericht op het verbeteren van de online presentaties van organisaties. Geen deeloplossingen maar een totaalconcept op maat.

Joomla / WordPress / Magento webhosting

Kwaaijongens richt zich met name op Open Source omgevingen zoals Joomla / WordPress en Magento voor onze relaties. Relaties die graag persoonlijk contact hebben bij vragen. Geen ticket systeem of helpdesk zonder kennis, direct een specialist aan de lijn die helpt bij vragen. Wij hosten op onze eigen servers en zijn zo baas in eigen buik. Dit kan ook als je zelf websites bouwt en je zoeket een betrouwbare hostingpartner die bereid is met je te delen, kennis en kunde, dan ben je bij kwaaijongens aan het juiste adres.