• Vragen die we vaak horen:

  ✓ Wat is SEO?
  ✓ Welke zoekwoorden spelen een rol?
  ✓ Waar moet ik op letten in mijn content?
  ✓ Wat is belangrijk voor conversie?
  ✓ Hoe zit mijn website technisch in elkaar?

  ☞ Direct afspreken

  Seo specialist

SEO specialist

Gevonden worden is key!

SEO, de vindbaarheid van de website aanpakken, is een continue proces. Je wilt dit aanpakken maar hoe? Huur of vraag ondersteuning van een freelance SEO specialist?

Zoek je een SEO specialist met meer dan 10 jaar ervaring en bereikbaar voor het MKB. Dan ben je aan het juiste adres bij Kwaaijongens. Onze SEO specialisten zijn zelf ondernemers en weten naast SEO veel af van bedrijfsvoering, strategie en meer. Wij helpen je jouw bedrijf te positioneren, zowel strategisch alsook uitvoerend. Wij leggen uit wat we doen en helpen je op basis van een afgesproken rolverdeling.

Wat doen wij als SEO specialist?

 • Luisteren naar hetgeen je wilt bereiken
 • Ontwikkelen van een seo strategie
 • Verzorgen van technische seo analyses
 • Ontwikkelen van linkbuilding strategie en aanpak
 • Content optimalisatie – On page optimalisatie
 • Kennisoverdracht zodat je zelf aanpassingen kunt doen
 • Google analytics, – tool inrichting
 • Projectmanagement – rapportage

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen om jouw website te laten scoren in Google.

SEO vraag om ervaring en inzicht

SEO is een passie, een specialisme, waar wij ons als seo specialisten al jaren mee bezig houden. De ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers zetten wij keer op keer in. Van kleine bedrijven tot groot. Waarbij we afspreken wie wat doet op gebied van SEO en de verschillende onderdelen. Bij kleinere bedrijven ontzorgen wij indien gewenst helemaal. Bij grotere bedrijven werken we vaak samen met mensen intern.

Persoonlijk contact

Wij richten ons het liefst op de regio Den Bosch – Oss – Eindhoven – Nijmegen. Gewoon dichtbij. Iedereen wil graag hoog in Google staan, een toppositie in Google verwerven! Waarom? Eenvoudig, het merendeel van mensen zoekt via Google naar producten of diensten. Door SEO in te zetten krijg je meer bezoekers naar je website en kan dit leiden tot meer aanvragen, offertes en opdrachten. Mits het relevante bezoekers zijn, vergeet dat niet.

SEO topposities, onze passie

Waar wordt je in de nacht wakker van vraagt men wel eens. Nou dat zijn topposities realiseren voor ons zelf en voor onze relaties waarvoor we met SEO aan de slag mogen. Gericht op relevante bezoekers, niet zomaar meer bezoekers waardoor er veel ruis ontstaat.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Waarom huren we een specialist in? Waarom breng je je auto naar de garage? Je wilt een betrouwbare partner die kennis van zaken heeft en ervoor kan zorgen dat hetgeen je wilt bereiken goed gebeurd. (en dat is niet zo bij iedere garage) Ook niet bij iedere SEO specialist. Kom kennismaken en wij leggen je uit dat het inzetten van een SEO specialist loont. Sterker nog, we laten je zien hoe en waarom.Als SEO specialist volgen wij continue de ontwikkelingen op gebied van vindbaarheid, de aanpassingen binnen Google en meer. Daarnaast hebben we onze eigen inzichten vanuit jarenlange ervaring. Wij zullen nooit gebruik maken van zogenaamde black hat technieken (niet geoorloofd) om topposities in Google te bereiken. Dit is in onze ogen korte termijn en kan zich eenvoudig tegen je keren. Waak hiervoor, wat je ook doet. Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Twijfel je nog steeds? Kom eens vrijblijvend kennismaken.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: seo@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team