• Aandachtspunten:

  ✓ Fris en doeltreffend design
  ✓ Zelf kunnen beheren
  ✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
  ✓ Conversie gericht
  ✓ Secure webhosting

  ☞ Direct afspreken

“Wil je een webbouwer die snel en goedkoop een site voor je maakt? Of wil je een webbouwer die met je meedenkt en rekening houdt met je doel en doelgroep…”

Websitebouwer Den Bosch, Oss, Uden, Eindhoven

Webdesign in de regio door specialisten

Ervaren webbouwers

Onze bouwers hebben jarenlange ervaring op het gebied van Joomla en WordPress. En dat is voor jou alleen maar gunstig. Alle kennis en ervaring kunnen we inzetten om het beste voor je neer te zetten. Wij bouwen met passie. Dezelfde passie waarmee jij je business runt. Wij duiken niet alleen in je bedrijf, maar maken je website alsof het ons eigen bedrijf is.

Responsive/Adaptive

Mensen gebruiken tegenwoordig desktops, tablets en mobiele telefoon om je website te bekijken. Onze webdesigners zorgen, in samenwerking met andere online specialisten, dat het ontwikkeld webdesign afgestemd is op deze verschillende apparaten middels responsive en adaptive webdesign. Een investering die zich terug gaat verdienen.

Kennis in de regio

Het ontwerpen van uw website is een proces, een gezamenlijk proces. Een proces waarin wij toch wel veel vragen stellen over de relevante onderdelen die nodig zijn om een professionele en succesvolle website te ontwerpen en realiseren.
Onze websiteontwerpers werken daarom graag in de regio. Gewoon dichtbij, een afspraak is zo gemaakt. Of bij ons op kantoor of bij jou. Is de regio vastomlijnd? Nee, we hebben relaties tot in Frankrijk. Alleen is het praktisch als we wat dichterbij zitten.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van webbouw en meer.

Specialisten in adaptive en responsive webbouw

Webdesign is niet alleen het mooi maken van een plaatje op internet. Om je website te laten converteren is het nodig om het design doordacht neer te zetten. Daarom werken we strak samen met het design team en het online marketing team.

Een goede websiteontwerper denkt na over o.a:

 • Het DNA van uw bedrijf
 • De doelgroep(en)
 • Het doel van de website
 • De toegankelijkheid voor de bezoeker
 • De flexibiliteit en functionaliteit
 • En meer!
seo specialist - persoonlijke ondersteuning MKB

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Zelf beheren

Een website gebouwd door Kwaaijongens is gebaseerd op beheer in eigen hand. Jij als relatie kan het beheer voeren, teksten aanpassen, afbeeldingen plaatsen en zelfs vormgeving deels invullen indien gewenst. Wij werken met een CMS als WordPress en Joomla. Waarbij we tijdens realisatie continue het gebruikersgemak voor beheer voor ogen houden.

Vindbaar in Google

Een website moet passen qua design, gebouwd zijn volgens de laatste standaarden. Zowel responsive als adaptive zijn en vindbaar binnen zoekmachines. De vindbaarheid is essentieel! Kwaaijongens zorgt ervoor dat je website technisch is geoptimaliseerd en voldoet aan de technische gestelde eisen. Wij voorzien je van een praktisch en uitgebreid SEO advies.

Conversie optimalisatie

Bezoekers omzetten naar klantcontact, aanvragen en of telefonisch contact. Bezoekers aantrekken is één, relevante bezoekers is twee en conversie is drie. Kwaaijongens neemt deze 3 punten mee in design, bouw en ondersteuning op gebied van online marketing.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij helpen je op basis van jouw vragen. Kwaaijongens is jouw partner op gebied van design, bouw, hosting, techniek, fotografie, teksten en online marketing. Welke rol wij invullen met betrekking tot het online succes van jouw bedrijf bepaal jij.

Waarom webbouw op maat?

Een standaard thema vullen kan iedereen. Maar klopt dat thema wel met de manier waarop jouw doelgroep je website bekijkt. Is je doelgroep op zoek naar sfeer? Of juist heel veel informatie. En wat gebeurd er met je website op het moment dat deze op een ander scherm bekeken wordt? Moeten afbeeldingen wel getoond worden, of is hier juist weer een knop belangrijk.

Wil jij een webdesign dat hieraan voldoet, waarmee je de toekomst in kunt. Besteed het dan uit, vraag de juiste partner je te helpen in het realiseren van  jouw online succes. Neem dan contact op.

Webbouw Den Bosch, Oss, Uden, Eindhoven

Wij zijn met ons kenniscentrum gevestigd in het mooie dorpje Zeeland. Vanuit deze centraal gelegen plek zijn we goed bereikbaar vanuit de regio Den Bosch. Dus ben je gevestigd in Veghel, Schijndel, Sint Oedenrode, Uden, Zeeland, Schaijk, Mill, of 1 van de andere plaatsen in deze regio? En wil jij graag kennis maken met de manier waarop we jou op het gebied van webdesign kunnen helpen neem dan contact op.

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: webbouw@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team