• WordPress website ontwikkeling
  • WordPress website ontwikkeling

Online marketing bureau

Wil jij met jouw bedrijf scoren op het web?

Met jouw bedrijf online zichtbaar zijn is toch wat je wilt? Voor ieder bedrijf is online marketing onlosmakelijk verbonden met online succes. Door het juist inzetten van elementen als SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine adverteren), Social media marketing en conversie optimalisatie helpen wij jou online succesvol te zijn. Dit vertaalt zich in meer relevante bezoekers, een hogere omzet, naamsbekendheid en conversie.

Gebundelde krachten vanuit specialisten

Als ervaren online marketing bureau zorgen wij ervoor dat bedrijven rendement halen uit online marketing. Dit doen we op zowel strategisch- en uitvoerend niveau en op diverse vlakken zoals: SEO, SEA, social media marketing, e-mail marketing en conversie optimalisatie. Met de juiste mix en de juiste specialisten boek jij online succes.

De onderdelen

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Het merendeel van de internetbezoekers zoekt via de zoekmachine Google. Google optimalisatie, oftewel zoekmachine optimalisatie, is van groot belang als je meer uit jouw website wilt halen.

Meer over SEO >>

SEA

Zoekmachine adverteren

Direct zichtbaar binnen Google door middel van adverteren? Dat kan op twee manieren: actiematig, als test voor lanceren nieuwe producten of diensten, of structureel, gericht op meer omzet. Vraag het ons.

Social media

FB, Twitter, Linkedin,Youtube, ….

Social media kanalen inzetten voor groei, uitbouw en branding? Wel of niet adverteren? Vraag het onze specialisten. Zij leggen het graag aan jou uit.

Conversie

Lead generatie

Bezoekers aantrekken is één, conversie is twee. Laat ons meekijken naar jouw website/webshop en verbeteringen aandragen.

Keuzes in rolverdeling

Afhankelijk van de gemaakte keuzes stellen we een rolverdeling vast. Deze kan gericht zijn op onderdelen als SEO, SEA, social media, e-mail marketing of een combinatie hiervan. Wij zijn op alle onderdelen strategisch en uitvoerend betrokken. Daarbij werken wij pragmatisch, dat wil zeggen dat we zo effectief omgaan met tijd. We zijn niet van dikke rapporten. We kennen de doelstellingen en deze kunnen we online meten en inzien.

Kwaaijongens kenniscentrum

Vanuit ons Kwaaijongens kenniscentrum in Zeeland richten wij ons op de regio Den Bosch, Eindhoven, Oss, Uden en Nijmegen. Wij vinden persoonlijk contact, kennisdeling en korte lijnen belangrijk. Zo hebben we op het kenniscentrum de krachten van specialisten gebundeld om optimale resultaten te boeken in de aanpak van jouw online marketing.

Krachtenbundeling Webdesign en Marketing

Wij nodigen je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in online marketing.

Wat is onze werkwijze?

Het doel is beter gevonden te worden op het internet zodat we meer relevante bezoekers betrekken en meer conversie genereren. Om dit te bereiken is een online marketing strategie opmaat een vereiste.

  • Stap 1 is een uitgebreide scan van jouw huidige profilering op het internet.
  • Stap 2 is een voorstel op maat met aanpak, kanalen, tijd, rolverdeling en budget.
  • Stap 3 is het bedenken, opzetten en uitvoeren van de online marketing voor jouw bedrijf.
  • Stap 4 is het periodiek doornemen van resultaten en het bijsturen waar nodig is.

Wie is jouw online marketing partner?

Wil jij voor jouw bedrijf online marketing inzetten en heb je niet de juiste mensen in huis? Kies dan voor Kwaaijongens als jouw online marketing partner. Onze ervaren specialisten stellen samen met jou een strategie op die gericht is op een grotere aanwezigheid op het internet, meer relevante bezoekers, een toename in naamsbekendheid en leadgeneratie. Wij kunnen zowel bepaalde elementen binnen online marketing of we ontzorgen jou helemaal. Neem eenvoudig contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Wil jij kennisdeling & coaching?

Het valt ons op dat steeds meer bedrijven hulp willen met online marketing. Men wil gericht en pragmatisch kennis op doen om deze vervolgens in de praktijk toe te passen. Dit vraagt om een andere aanpak. Wij vervullen hier een rol in vanuit online marketing coaching. Wij sparren met jouw mensen en collega’s, zetten een strategie op, delen kennis en staan hen bij als vraagbaak. Tot slot, zien wij toe op ontwikkeling en resultaat.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onze passies gebundeld in het kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing bureau

Waarom online marketing uitbesteden?

Online marketing bestaat uit verschillende elementen en de ontwikkelingen hierbinnen gaan met een grote snelheid. Kan jij dit allemaal bijhouden binnen jouw bedrijf? Eerlijk gezegd: nee. Juist om deze reden is het goed om een partner te kiezen waarbij specialisten op de verschillende elementen samenwerken en elkaar versterken om voor jou het beste resultaat te boeken. Wij werken vanuit onze passies binnen deze elementen samen en zien dat krachtenbundeling een vermenigvuldiging is in resultaten. Wil jij hier gebruik van maken?  Neem dan contact op.

Wat zegt men over ons:

Kwaaijongens heeft ons geholpen met het ontwerpen van een nieuwe website die beter bij ons imago past. Ze hebben een SEO beleid opgezet en ons geadviseerd hoe we beter gevonden kunnen worden. Dat is prima gelukt, wij hebben een betere plaats bij Google en worden gevonden op tal van zoekwoorden. Het resultaat is dat wij veel complimenten over onze website krijgen en dat nieuwe klanten ons langs deze weg goed kunnen vinden. Kwaaijongens, daar kan je op rekenen!

Relaties waar wij voor mogen werken zijn o.a.

Een online marketing partner nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: o-marketing@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer