Home / Online marketing

Online marketing oplossingen waar je blij van wordt

Wij zijn Kwaaijongens, een full service online marketing / internetbureau die het nét even iets anders doet dan de buurman. Onze jonge en ervaren online marketeers hebben een frisse kijk op online marketing activiteiten. Wat ons als marketingbureau in Noord-Brabant uniek maakt, is dat we al onze kennis maar al te graag delen. Want waarom zouden we onze kennis en expertise voor onszelf houden, als we samen zo veel meer kunnen bereiken? Wij staan te popelen om onze uiteenlopende online marketing diensten en jouw kennis en ideeën van je bedrijf te bundelen!

Je mag onze specialisten als jouw bonuscollega’s zien, want samen bereiken we het meest.

‘Samen’ typeert onze werkwijze

Samenwerken is een tweerichtingsverkeer. Voor ons als internetmarketing bureau is dat ook meteen het uitgangspunt van een fijne samenwerking. Wij kunnen je helpen met een breed scala aan online marketing activiteiten, maar hier hebben we elkaar voor nodig. Want jij kent jouw organisatie het best!

Vaak starten we met een strategie gesprek, waarin de kernwaarden, wensen en doelen van het bedrijf duidelijk naar voren komen. Wij geven adviezen gericht op jouw bedrijf en situatie. Samen bespreken we maandelijks de resultaten door en kijken we of we op de goede weg zitten of toch een andere richting binnen online marketing moeten inslaan.

Bij ons geen dikke rapporten met cijfers, maar een prettig en transparant gesprek waarin we laten zien wat we hebben uitgevoerd, waarom en wat de resultaten zijn.

Wil jij jouw online marketing goed en efficiënt aanpakken met een betrouwbaar online marketing bedrijf?

Kosten online marketing

Wij werken niet met contracten, maar met online marketing op maat. We gaan de samenwerking met je aan op basis van een vooraf vastgesteld aantal uren. Dit kan je natuurlijk altijd flexibel omhoog of omlaag schroeven als de situatie daarom vraagt of wanneer wij kansen zien. Waar jij als bedrijf behoefte aan hebt, gaan wij voor je vervullen. Weet je niet goed wat je nodig hebt op het gebied van online marketing? Neem contact met ons op. Een van onze collega’s gaat er samen met jou naar kijken.

Branches waarin wij onze online marketing voelsprieten diep hebben zitten

  • B2B
  • Retail en shopping
  • Finance
  • Gezondheid
  • Huis en tuin
  • Sport en events
  • Cosmetica
  • Pensioen

Tools die onze online marketing kijk verbreden

 

NEWSFLASH!

Lees onze nieuwste blogs en blijf op de hoogte over alle trends, ontwikkelingen, nieuws en gratis tips over online marketing, SEO, websites en WordPress.

Wil jij online groeien?