instellen woocommerceWebsites & WordPress

7 tips bij het instellen van WooCommerce

De meest bekende en meest gebruikte plugin voor het starten van je eigen webshop binnen WordPress is WooCommerce. Dit is een gebruiksvriendelijke plugin voor WordPress waarmee je binnen een handomdraai je eigen webshop opzet. In dit blog lees je een aantal tips om je hierbij op weg te helpen.
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kwaaijongens Kenniscentrum

Kwaaijongens heeft het Kenniscentrum in het leven geroepen om kennis te delen met haar relaties, geïnteresseerden en iedereen die van de inhoud van de artikelen kennis wil nemen. Komt er een vraag voorbij, dan proberen we daar binnen ons eigen Kenniscentrum inhoud over te delen. Wil je niets missen, schrijf je dan in.

bedrijf online profilerenMarketing, SEO & strategie

Het belang van de online profilering van je bedrijf of merk

Voor zowel een zelfstandig ondernemer als MKB is online de profilering van je bedrijf of merk van groot belang. Iedereen - op een enkeling na - is uren per dag actief op het internet, privé en zakelijk. Hoe profileer je jouw bedrijf of merk binnen de enorme hoeveelheid websites en social media profielen?
Lees meer
wat is privacyMarketing, SEO & strategieWebsites & WordPress

Dag van de Privacy

Op 28 januari is het de Dag van de Privacy en staan we extra stil bij onze privacy en hoe privacy online geregeld moet zijn. De bedoeling van deze dag is om iedereen beter te informeren over de rechten en plichten betreffende het gebruik van persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties. Wij vertellen je meer over de plichten omtrent privacy die je hebt wanneer je een eigen website hebt.
Lees meer
wat is google web storiesMarketing, SEO & strategie

Google Web Stories, wat is dat?

We kennen allemaal Insta Stories van Instagram en vlak daarna kwam ook Facebook met Facebook Verhaal. Naast deze social media kanalen kan Google niet achterblijven en springt ook op de story-trein. Google introduceert Google Web Stories!
Lees meer
inloggen wordpress websiteWebsites & WordPress

Help, ik kan niet meer inloggen op mijn WordPress webite!

Je staat op het punt om lekker een middagje aan je website te werken, maar plots is je WordPress website niet meer bereikbaar of het inloggen op je WordPress omgeving lukt niet meer. Erg frustrerend! Maar vaak is er niets ergs aan de hand en kun je binnen no-time weer op je website. Wat moet je doen als je niet meer op je website komt of als je niet meer kan inloggen op de WordPress site? Hieronder een aantal oorzaken waarom je niet kunt inloggen op je WordPress website en oplossingen om snel weer op je website te komen.
Lees meer
Tips over waar een goede website aan moet voldoenMarketing, SEO & strategieWebsites & WordPress

Waar moet een goede website aan voldoen?

Bedrijven groot en klein lopen met deze vraag rond. Iedereen heeft een mening. Vaak afhankelijk van zijn of haar functie of rol binnen een bedrijf. Deze vraag werd mij ook gesteld door een mediabureau dat een artikel ging publiceren. Mijn eerste vraag is altijd: Wat is het doel van je website? Deze vraag bepaalt mede waaraan je website moet voldoen om dit doel te realiseren. Vandaag de dag is je website zoveel meer dan enkel een online visitekaartje.
Lees meer
Tips voor online marketing in 2021Marketing, SEO & strategie

Tips voor online marketing in 2021

In 2020 hebben we door de coronacrisis, misschien wel meer dan ooit, gezien hoe belangrijk het is om ook op internet zichtbaar en aanwezig te zijn. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is het dus goed om eens extra na te denken over je online marketing in 2021. In dit blog geven we verschillende, gouden tips.
Lees meer
WordPress website offline bouwenWebsites & WordPress

WordPress website offline bouwen

Het ontwikkelen van een professionele WordPress website kan op twee manieren: lokaal (offline) of in een online ontwikkelomgeving. Wij leggen de verschillen uit en waar je op moet letten bij een WordPress website offline installeren en in een online ontwikkelomgeving. Maar ook wie je kan helpen als je niet voldoende kennis hebt, als je vastloopt of als je niet tevreden bent over je huidige website en waar je nog meer naar moet kijken bij het bouwen van een WordPress website.
Lees meer
10 tips voor een goed wachtwoordWebsites & WordPress

10 tips voor een ijzersterk wachtwoord

Zijn jouw wachtwoorden wel veilig genoeg? Internetcriminelen kunnen wachtwoorden van 8 willekeurige kleine letters soms al binnen een paar minuten kraken. Lees onze 10 tips voor een ijzersterk wachtwoord.
Lees meer
SEO scan doen op eigen websiteMarketing, SEO & strategie

Hoe voer je een SEO scan op je website uit?

Kun je een SEO check of SEO scan zelf uitvoeren? Wat is daarbij belangrijk en hoe lees je de resultaten uit een SEO scan? Wat heeft prioriteit en wat niet? Of wat kun je eenvoudig zelf aanpassen en wat is een heidens karwei? Bekijk en volg de stappen en voer zelf de scan uit!
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!