Websites & webdiensten

De consequenties van de AVG-wet voor je website

Er staat een grote verandering voor de deur in internetland. Een verandering die impact heeft op vrijwel alle websites die er bestaan. Op 25 mei 2018 gaat namelijk de AVG-wet in. Ook wel de Algemene Verordening Gegevensbescherming genoemd.
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

* verplicht veld
Fotografie & visuele animaties

Wat is een zoom lens?

Een zoom lens is een lens waar je mee kan in- en uitzoomen, met in de meeste gevallen een variabel brandpuntsafstand. Dit in tegenstelling tot de prime lens (Blog: wat is een prime lens?).
Lees meer
Wat betekent URL?Marketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Wat is een URL?

De definitie van URL is Uniform Resource Locator. Het is het internetadres van een item op het web. Iedere pagina, afbeelding, video, pdf en meer heeft zijn eigen URL op het internet.
Lees meer
SEO tips voor 2018: De wereld vergaatMarketing, SEO & strategie

SEO tips 2018

We zijn er weer. Bijna is het zover. De jaarwisseling staat weer voor de deur. En iedere SEO goeroe schrijft weer een blog over de SEO tips voor 2018 met het motto: pas ze toe want anders ben je weg. Maar is dat wel zo?
Lees meer
Fotografie & visuele animaties

Wat is een prime lens?

Een prime lens is een lens met een vast brandpuntsafstand. Je kan hiermee dus niet in- of uitzoomen. Een voorbeeld hiervan is de 50mm prime-lens. Het vraagt voor jou als fotograaf een andere manier van fotograferen. Je moet zelf een stap naar voren of naar achteren doen voor de juiste compositie.
Lees meer
Marketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Wat is on-page SEO?

SEO staat voor “Search Engine Optimization”. On-page SEO betreft alle optimalisatie factoren binnen de inhoud van je website, de content, afbeeldingen, interne links, metagegevens en meer...
Lees meer
user experience design- een doolhof?Marketing, SEO & strategieVormgeving & huisstijlen

Wat is UX design?

De afkorting staat voor User experience, in het Nederlands: gebruikerservaring. Heel eenvoudig gezegd hoe ervaart een bezoeker de website die hij of zij bezoekt? Sluit deze aan bij de verwachtingen, sluit de beleving aan en geeft dit een positief gevoel? Een goed UX design heeft een focus op je bezoekers. Zoekmachines zoals Google vinden dit steeds belangrijker in relatie tot de positie die websites krijgen binnen haar index.
Lees meer
Voor- en nadelen van WordPressWebsites & webdiensten

Wat zijn de voor- en nadelen van WordPress

Wanneer kies je voor WordPress als CMS voor het ontwikkelen van een website of webshop? Deze vraag komt met enige regelmaat naar voren.
Lees meer
facebook deelt verkeerde inhoudMarketing, SEO & strategie

Hoe voorkom je dat Facebook verkeerde inhoud deelt op je bedrijfspagina?

Je wilt een bericht van je website delen op je Facebook bedrijvenpagina. Dit kan op een aantal manieren.
Lees meer
Vormgeving & huisstijlen

Wat is het verschil tussen Flyers, Folders en Brochures?

Ik kreeg laatst de vraag van een klant om een flyer te maken. Super leuke opdracht! Ik had er zin in.
Lees meer