Full-service internetbureau

Van strategie en ontwikkeling tot volledige ontzorging!

Ben jij op zoek naar een internetbureau, een partner, voor online succes! Een gepassioneerde groep van specialisten die met jou je doelgroep(en) in kaart brengt. Verder kijkt dan alleen een mooi design. Achterhaalt waar jouw doelgroep(en) nu echt naar op zoek zijn? Welke behoeften hebben ze, wat willen ze winnen, wat willen ze bereiken. Waarom willen ze dat? Wat zit er achter de vraag van de vraag. Welke pijnpunten zijn er waar jij een oplossing voor hebt. Hoe breng je dat onder de aandacht? Jij zoekt een bureau dat samen met jou heel scherp het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf, producten en diensten weet over te brengen.

Ben je nog niet weg, dan weten wij dat je bij ons goed zit. Kom eens vrijblijvend koffie drinken.

Als full-service internetbureau pakken we de internet profilering van je bedrijf samen op. Jij hebt de kennis van je producten, diensten, je bedrijf en wij van het internet, de online marketing en zijn jouw partner. Van strategie en ontwikkeling tot volledige ontzorging. Wij zeggen wel eens, wij zijn een internetbureau 2.0. Wil je dat ervaren, dan rest een belletje of mail voor een afspraak.

In onze wereld wil iedereen alles digitaal afhandelen, kom vooral niet langs hoor ik onze con-collega’s wel eens zeggen. Nou wij zijn anders, wij willen met je aan tafel. Wij willen helemaal doorgronden wie je bent, wat je doet, waarom je dit doet en hoe we dat kunnen omzetten naar online-succes. Van ZZP-er tot MKB bedrijven. Liefst in de regio van Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Dit is lekker dichtbij, voor onze relaties hebben we een kenniscentrum opgezet waarin jij of je medewerkers mee kunnen werken aan het online-succes van jouw bedrijf. Daarbij kunnen ze direct vragen stellen aan onze internet specialisten.

Kom kennis maken, je bent welkom in ons kenniscentrum. Hier ervaar je wat wij voor jouw online-succes kunnen betekenen als Full-service internetbureau.

Alle specialisten op één inspirerende locatie

Onze specialisten worden vaak individueel benaderd door de sporen die ze hebben verdiend en daarmee genieten we het vertrouwen van vele relaties. Wilt jij écht geholpen worden op internet en daarbuiten op gebied van positionering, uitingen van reclame en communicatie.

Uit het juiste hout gesneden

  1. Ons full-service internetbureau bestaat uit gepassioneerde ondernemers en medewerkers.
  2. Die: op een transparante manier werken, willen bijdragen en kennis willen delen, die verder gaan dan het gemiddelde bureau, die vanuit hun passie werken
  3. Landelijke dekking, het Kwaaijongens netwerk verspreid zich over het gehele land: van Oss, Den Bosch, Uden, Zeeland, Hilversum, Groningen, Deventer, Biezenmortel, Elburg, Utrecht, Amersfoort, Veldhoven, Eindhoven en meer.
  4. Wij noemen het: full-service internetbureau nieuwe stijl. Of te wel 2.0.
  5. Wij bieden een kenniscentrum aan waar je kunt werken aan online-succes!
  • Internetbureau - Kwaaijongens - het plein

Kwaaijongens, is meer dan een full-service internetbureau:

Ons netwerk bestaat uit specialisten die verder kijken dan de vraag, de klantwaarde staat hoog in het vaandel. We willen graag helpen, staan te popelen om te helpen,  bij jouw online profilering. Naast hard werken willen wij ook kunnen lachen met elkaar. Dat klinkt mogelijk afgezaagd maar laat ons het tegendeel bewijzen. Hoe? Ga het gesprek eens aan met ons. Kom voor een kennismaking naar het Kwaaijongens kenniscentrum in Zeeland, centraal gelegen in de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Waarom uitbesteden aan een internetbureau?

Iedereen kan toch een website bouwen? Voorkomen is beter dan genezen. Op internet is alles te vinden, de theorie dan wel te verstaan. Een professionele website laten bouwen voor je bedrijf vraagt kennis van design, techniek, responsive gedrag, beveiliging en gebruikers ervaring. Een professionele website is tegenwoordig noodzakelijk voor online succes. Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Hoe verbeter je de vindbaarheid?

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen, drie pijlers waarnaar je moet kijken. De techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio of te wel de verhouding hier tussen. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een betrouwbare fullservice partner nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: websitebouw@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer