Full service internetbureau

Van strategie en ontwikkeling tot volledige ontzorging!

Partner in online succes

Kwaaijongens biedt een volledig pakket voor online profilering van jouw bedrijf. Samen brengen we het onderscheidend vermogen van je bedrijf, product en dienst krachtig over aan de doelgroep. Daarbij kijken we natuurlijk verder dan alleen een stralend design. Ons kenniscentrum is de plek waar creativiteit, marketing en techniek samenkomen. Op die manier kunnen wij er echt voor jou zijn. Van strategie en ontwikkeling tot volledige ontzorging.

Wij willen weten wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en hoe we dat om kunnen zetten naar online succes!

Ben jij die zzp’er of mkb’er die van een tof bedrijf een online succes wil maken? En kom jij uit de omgeving van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Full service internetbureau 2.0

Wij bieden een unieke service die de definitie van full service internetbureau naar een hoger niveau tilt. Onze specialisten begeleiden je van begin tot eind in het traject en betrekken je nauw bij het proces. Persoonlijk contact is wat ons werk zo leuk maakt. Daarom loopt onze support ook na het traject nog door. Wij zijn er écht voor jou.

Daarnaast denken wij graag met je mee over de doelstellingen en doelgroepen van je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat het beoogde resultaat gerealiseerd wordt tot in de laatste punt van de codering!

Ervaar zelf wat wij voor jouw online succes kunnen betekenen en kom gezellig langs in ons creatieve kenniscentrum.

Alle specialisten op één inspirerende plek

Ons kenniscentrum biedt een creatieve plek waar jij en je collega’s mee kunnen werken aan het online succes van je bedrijf. Je kunt er direct vragen stellen aan onze groep gedreven specialisten die bestaat uit gepassioneerde ondernemers en medewerkers. Toppers die op een transparante manier werken en graag iets willen bijdragen aan je bedrijf. Ze delen daarom graag hun kennis zodat jij zelfstandig en snel aan de slag kunt!

Zij gaan verder dan een gemiddeld bureau omdat zij werken vanuit hun eigen passie.

  • Internetbureau - Kwaaijongens - het plein

Kwaaijongens is meer dan een full service internetbureau

Ons netwerk bestaat uit specialisten die verder kijken dan de vraag, de klantwaarde staat net zo hoog in het vaandel. Naast hard werken lachen wij ook graag hard met elkaar!

Ga het gesprek eens met ons aan en kom voor een kennismaking naar het Kwaaijongens kenniscentrum in Zeeland. Centraal gelegen in de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal. Door professionele fotoshoots en vormgeving.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die blijft hangen. Wij verzorgen het schrijven van je webteksten, blog artikelen, projecten en portfolio.

Waarom uitbesteden aan een internetbureau?

Een professionele website laten bouwen voor je bedrijf vraagt kennis van design, techniek, responsive gedrag, beveiliging en gebruikers ervaring. Bovendien is een professionele website tegenwoordig noodzakelijk voor online succes.

Een professionele website is tegenwoordig noodzakelijk voor online succes. Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Hoe verbeter je de vindbaarheid?

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen: de techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de verhouding tussen code en content. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is: teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een betrouwbare fullservice partner nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: websitebouw@kwaaijongens.nl

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer