“Online marketing biedt vele kansen! Maar hoe zorg je er nu voor dat het echt voor je gaat werken. Wij leggen het uit.”

Online marketing bureau Uden

Online marketing met ervaren, zelfstandige specialisten

Kennis

Menselijk kapitaal maakt het verschil in ons vak. Het verschil tussen goede posities in google, in bezoekers die actie ondernemen in je webshop of website of de hoeveelheid reacties en betrokkenheid in je social media kanalen. En laten de online marketing specialisten in ons netwerk nu net allemaal zelfstandige specialisten zijn. Met een karrevracht aan kennis gekoppeld aan tomeloze passie. Een waardevolle investering.

Flexibiliteit

Vind je het fijn dat we je coachen? Gewoon aan tafel, 1 op 1. Of wil je graag een training volgen en zelf ijzersterk worden met online marketing? Of vind je het fijn dat 1 partij alles voor je regelt. Waarbij jij de juiste input geeft maar vooral met je core business bezig wilt zijn en blijven. Bij Kwaaijongens is het allemaal mogelijk. Kom langs in ons kenniscentrum en ervaar hoe we te werk gaan.

Strategische online marketing

Online marketing begint met het ontwikkelen van een goede strategie. Dat doen we dan ook. Maar verwacht geen dikke rapporten voordat we aan de slag gaan. Nee, een ijzersterke online marketing strategie past gewoon op 1 A4. Het gaat erom dat we de kern heel scherp hebben. En van daaruit stappen we snel in de klei om te werken aan de doelstellingen van je bedrijf.

In ons kenniscentrum werken we samen en bundelen we onze krachten. Ervaar zelf hoe we dat doen door langs te komen in ons kenniscentrum. Vertellen wij je hoe we je kunnen helpen op het gebied van online marketing en meer.

Specialisten in online marketing

Hoger in google komen met een goed doordachte SEO strategie? (Eindelijk) succesvol gaan adverteren via google of via Facebook? Het kan echt. In ons kenniscentrum vind je verschillende online marketing specialisten. Specialisten die hun kennis bundelen om zo het beste resultaat te bereiken voor hun opdrachtgevers. Dit doen we voornamelijk voor ondernemers en bedrijven in de regio Den Bosch, Oss, Nijmegen, Eindhoven en Uden. Een bewuste keuze want op deze manier kunnen we snel met je om de tafel zitten of uitnodigen in ons kenniscentrum.

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Team op maat

Geen bedrijf is hetzelfde: andere doelgroep, doelstellingen, personeelsbestand, omzet(potentie) en meer. En dus heeft ieder bedrijf andere specialisten nodig. Het leuke is: we hebben ze in huis. Wij stellen, op basis van jouw hulpvraag, een team en werkwijze samen. En mocht je niet weten wat je nodig hebt: wij adviseren je graag en helpen je op weg bij het samenstellen van jou online marketing team.

Online marketing +

Online marketing specialisten werken, als het goed is, samen met bijvoorbeeld webdesigners en websitebouwers. En dan is het wel zo fijn dat je deze onder hetzelfde dak kunt vinden. Vandaar dat we in ons kenniscentrum naast online marketing specialisten ook bijvoorbeeld webdesigners, programmeurs, hosters en websitebouwers hebben. Die allemaal onder de vlag van Kwaaijongens samenwerken. Met elkaar, voor elkaar en door elkaar. Op deze manier halen we het optimale uit je online marketing.

Conversie optimalisatie

Bezoekers omzetten naar klantcontact, aanvragen en of telefonisch contact. Bezoekers aantrekken is één, relevante bezoekers is twee en conversie is drie. Kwaaijongens neemt deze 3 punten mee in design, bouw en ondersteuning op gebied van online marketing.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

SEO

Vele wegen starten in Google. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij hier ook goed zichtbaar bent? Wij leggen je graag uit hoe we te werk gaan en nemen je mee in de wereld van Google.

SEA

Zoals al aangegeven: vele wegen starten in Google. Naast de organische resultaten kun je ook adverteren in Google. Onze SEA specialisten leggen je graag uit hoe je dit effectief kunt inzetten.

Facebook marketing

Facebook biedt vele mogelijkheden. Maar wanneer is het interessant voor je bedrijf? En hoe zet je het dan effectief in? Wij leggen het je graag uit zodat het ook voor jou kan werken.

Content marketing

Content marketing is sterk in opkomst de laatste jaren. Maar wat is het en hoe zet je het bedrijfsmatig op de juiste manier in. Wij leggen het je graag uit hoe dat je relevante content creëert en en verspreid.

overleg online marketing

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij helpen je op basis van jouw vragen. Kwaaijongens is jouw partner op gebied van design, bouw, hosting, techniek, fotografie, teksten en online marketing. Welke rol wij invullen met betrekking tot het online succes van jouw bedrijf bepaal jij.

Online marketing Uden

Wij zijn met ons kenniscentrum gevestigd in het mooie dorpje Zeeland. Vanuit hier zijn we heel snel in Uden maar je bent natuurlijk van harte welkom in ons kenniscentrum. Wil jij graag kennis maken met de manier waarop we jou op het gebied van online marketing kunnen helpen neem dan contact op.

Een online marketing partner nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: onlinemarketing@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team