BROA Vloerisolatie

BROA Vloerisolatie is een specialist op het gebied van vloerisolatie. Het bedrijf van Niels van den Broek staat voor kwaliteit, secuur werk en duidelijke communicatie. Hij richt zich op TONZON vloerisolatie in de regio Den Bosch en omstreken.

Een goede vloerisolatie bespaart een hoop energiekosten. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan een beter en gezonder leefklimaat in huis.Niels is een echte vakman en werkt met veel enthousiasme. Echt geweldig om dit te ervaren, iemand met passie voor zijn vak.

Niels is al jarenlang een relatie van Kwaaijongens. Vanaf het begin hebben we hem mogen helpen op het gebied van logo ontwerp, huisstijl, webdesign, website bouw, hosting, fotografie en de vindbaarheid in de zoekmachines. Neem hier een kijkje op de website van BROA Vloerisolatie.

Wat vindt de klant?

” Bij Kwaaijongens word ik geholpen door een leuk team dat weet van aanpakken. Ze zijn altijd bereid om met mij mee te denken en zijn zeer betrouwbaar als het gaat om afspraken. Ik ben daarnaast ook zeer tevreden over het mooie werk dat ze leveren. Een echte aanrader! ”

BROA Vloerisolatie
BROA Vloerisolatie | Kwaaijongens, webdesign en SEO

Wat vinden wij belangrijk in hosting en website realisatie:
✓ Optimalisatie snelheid
✓ Veilige hosting
✓ Responsive en Adaptive webdesign
✓ Zelf kunnen beheren

BROA Vloerisolatie | logo

Wat vinden wij belangrijk bij een logo ontwerp:
✓ Passend bij bedrijf
✓ Origineel en uniek
✓ Verschillende toepassing mogelijk

Niels | BROA Vloerisolatie

Wat vinden wij belangrijk aan een foto:
✓ De uitstraling die jij wil hebben
✓ Kijkend naar doelgroep
✓ Foto’s in eenzelfde stijl
✓ Actiefoto’s

BROA Vloerisolatie | Kwaaijongens online marketing

Marketing, SEO & social media

Wat vinden wij belangrijk binnen online marketing:
✓ Duidelijke strategie
✓ Passend budget
✓ Afstemmen rolverdeling
✓ Conversie gericht

Heb jij vragen of hulp nodig? Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in het succes van jouw bedrijf!

SEO coach - persoonlijk en betrokken

Persoonlijk advies

Iedere website, ieder bedrijf en ondernemer is anders. Persoonlijk advies is dan ook altijd het uitgangspunt. Wat drijft je als ondernemer? Wat wil je bereiken? Hoe kan je dit bereiken? En zo nog meer vragen. Met deze basis gaan we in gesprek en krijg je persoonlijk advies. Wij werken niet voor de quick win. Met lange termijn voor ogen bouw je aan een stabiele opbouw van je bedrijf, ook online. Je moet soms een lange adem hebben. Maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Ondersteuning afgestemd op de vraag

Een website onderhouden kost energie. Het is niet altijd gemakkelijk, ook WordPress kan soms lastig zijn. Je bent niet dagelijks bezig in je website. Door ondersteuning te bieden afgestemd op de vraag helpen wij je vooruit. We kunnen alles uit handen nemen of, afhankelijk van de vraag, ondersteunen waar nodig. Daarnaast is het mogelijk om bij Kwaaijongens in het Kenniscentrum mee te werken aan je eigen website.

Onze samenwerking met Niels

Als ondernemer wist Niels als geen ander waar hij naartoe wilde. Samen gingen we sparren over de mogelijkheden en ideeën die aansloten bij zijn wensen en doelen. Samenwerken is kennisdelen. We leerden elkaar kennen en begrijpen. Daarnaast was het ook zaak dat we ons goed konden verplaatsen in de klanten van BROA Vloerisolatie. Samen met Niels bepaalden we een passende strategie en daarmee was de koers uitgezet. Niels bleef betrokken bij het gehele proces: de creatie van het logo, het maken van een fotoreportage, het bouwen van de website en het invullen van online marketing met een passende rolverdeling tussen ons beiden.

Wat onderscheidt ons:

√ Persoonlijk contact
√ Kennisdeling
√ Betrokkenheid
√ Verschillende disciplines
√ Een eigen Kenniscentrum
√ Flexplekken voor relaties

Kwaaijongens kenniscentrum

Het ontwerpen, bouwen en beheren van een website en het ontwerpen van een logo gebeurt hoofdzakelijk in ons kenniscentrum in Zeeland. Ons pand is tevens ook dé plek voor onze relaties om samen met ons te werken aan hun eigen website. Je kan zelf aan de slag op een fijne rustige plek. Heb je vragen? Dan kan je ons altijd aanspreken. We helpen je graag vooruit. Het delen van kennis staat bij ons centraal. En op deze manier kunnen we je mooi persoonlijk bijstaan met het creëren en onderhouden van jouw ideale website en vragen in online en offline communicatie.

Contact opnemen:

Heb je vragen? Of wil je een offerte ontvangen? Bel dan gerust even!

  • Kwaaijongens team