Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

SEO specialist

SEO, de vindbaarheid van de website aanpakken, is een continue proces. U, je, wilt dit aanpakken maar hoe? Huur of vraag ondersteuning van een freelance SEO specialist. Zoekt u een SEO specialist met meer dan 10 jaar ervaring en bereikbaar voor het MKB. Dan bent u, je, aan het juiste adres. Onze SEO specialisten zijn zelf ondernemers en weten naast SEO veel af van bedrijfsvoering, strategie en meer. Zowel op strategisch niveau als uitvoerend willen wij helpen.

Wat doen wij als SEO specialist?

  • Luisteren naar hetgeen u wil bereiken
  • Ontwikkelen van een seo strategie
  • Verzorgen van technische seo analyses
  • Ontwikkelen van linkbuilding strategie en aanpak
  • Content optimalisatie - On page optimalisatie
  • Kennisoverdracht
  • Google analytics, -tool inrichting
  • Projectmanagement - rapportage

SEO ervaring en inzicht

SEO is een passie, een specialisme, waar wij ons als seo specialist al jaren mee bezig houden. De ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers zetten wij keer op keer in. Van kleine bedrijven tot groot. Waarbij we afspreken wie wat doet op gebied van SEO en de onderdelen. Bij kleinere bedrijven ontzorgen wij indien gewenst helemaal. Bij grotere bedrijven werken we vaak samen met mensen intern. Wij richten ons liefst op de regio Den Bosch - Oss - Eindhoven - Nijmegen. Gewoon dichtbij.
Iedereen wil graag hoog in Google staan, een toppositie in Google! Waarom? Eenvoudig, het merendeel van mensen zoekt via Google op zoek zijn naar producten of diensten. Door SEO in te zetten krijgt u meer bezoekers naar uw site en kan dit leiden tot meer aanvragen, offertes en opdrachten.

SEO topposities, onze passie

Waar wordt je in de nacht wakker van vraagt men wel eens. Nou dat zijn topposities realiseren voor ons zelf en voor onze relaties waarvoor we met SEO aan de slag mogen. Gericht op relevante bezoekers, niet zomaar meer bezoekers waardoor er veel ruis ontstaat.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Waarom huren we een specialist in? Waarom breng je je auto naar de garage? Je wilt een betrouwbare partner die kennis van zaken heeft en ervoor kan zorgen dat hetgeen je wilt bereiken goed gebeurd. (en dat is niet zo bij iedere garage) Ook niet bij iedere SEO specialist. Kom kennismaken en wij leggen u uit dat het inzetten van een SEO specialist loont. Sterker nog, we laten je zien hoe en waarom.

Als SEO specialist volgen wij continue de ontwikkelingen op gebied van vindbaarheid, de aanpassingen binnen Google en meer. Daarnaast hebben onze eigen inzichten vanuit jarenlange ervaring. Wij zullen nooit gebruik maken van zogenaamde black hat technieken (niet geoorloofd) om topposities in Google te bereiken. Dit is in onze ogen korte termijn en kan zich eenvoudig tegen je keren. Waak hiervoor, wat je ook doet.

 

Online marketing - Strategie - SEO

Wil jij, of u, weten wat onze SEO / online marketing specialisten voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet, neem gewoon contact op. Bel of mail even. 
 
Robert van Hees
 
Eric Reuser 

 
 
 

 

Go To Top