• Websites Webdiensten

SEO bureau in de regio

De drie pilaren binnen zoekmachine optimalisatie (SEO)

Techniek

Een goede technische basis zorgt voor het juiste fundament. Wij laten je graag zien welke technische punten belangrijk zijn voor de zoekmachines zoals Google. En we lossen uiteraard eventuele technische obstakels op (in overleg met je websitebouwer).

On page optimalisatie

Een goede site- en url-structuur, overzichtelijke navigatie, interne links, teksten die onweerstaanbaar zijn voor de bezoeker en Google, afbeeldingen die voorzien zijn van de juiste informatie en meer. Wij nemen je graag bij de hand.

Autoriteit

Autoriteit opbouwen is erg belangrijk! Wij laten je graag zien hoe we linkbuilding, content marketing en social media inzetten om dit te realiseren voor je. Rekening houdend met je overkoepelende strategie uiteraard.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar de voordelen van ons SEO bureau.

Zoekmachine Optimalisatie, wat is het?

Het merendeel van de internetbezoekers zoekt via de zoekmachine Google! Google optimalisatie, of-te-wel zoekmachine optimalisatie, is van groot belang als je meer uit je website wilt halen. Dit is echter geen eenmalige opzet. Het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines is een proces, een continue proces in aanscherping en uitbouw om zo autoriteit op te bouwen.

Hoe pakken we SEO (search engine optimization) aan?

Vanuit kwaaijongens geven we niet zomaar een algemeen advies of schrijven we een dik en mooi ingebonden rapport. We gaan samen aan de slag om daadwerkelijk resultaat gedreven verbeteringen aan te brengen binnen je website. Dit begint met de juiste strategie die doorvertaald wordt. En wij staan als SEO bureau ook graag in de klei. Hierbij opereren we voornamelijk in de regio Eindhoven, Den Bosch, VeghelUden, Nijmegen en Oss.

Analyse & praktisch advies

Als eerste bekijken wij de website vanuit het oogpunt van zoekmachine optimalisatie, rendementsverbetering website, om een inschatting te kunnen maken van de omvang. Deze analyse koppelen we terug in een rapport, een praktisch overzicht van hetgeen er moet gebeuren. Hierdoor krijg je inzage en een keuze om het zelf te doen of ons te vragen. Dit hoeft helemaal geen geheim te zijn… delen van kennis noemen wij dat. Durf te geven.

Zelf doen of uitbesteden

Na de analyse kun je zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie, waarbij wij in een dagdeel alles met je door kunnen nemen als je dat wenst.  Of wij doen het voor je, zodat jij je kunt richten op je eigen specialisatie. Immers, zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie, maar een doorlopend proces waarin continue verbeteringen doorgevoerd dienen te worden om zo het rendement blijvend te verbeteren.

Voordeel Kwaaijongens

Wij kunnen naast advies ook je hele website onder onze hoede nemen en bij ons hosten als één compleet pakket. Website beheer, email, webhosting en zoekmachine optimalisatie in één. Juist dit is de toegevoegde waarde die wij willen bieden aan onze klanten. Wij zijn allemaal zelf ook ondernemers, vol passie, en dat maakt het verschil.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Relaties waar wij voor mogen werken zijn o.a.

seo bedrijf

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Rolverdeling
We weten je doelstellingen, we hebben gesproken over je budget en nu bepalen we de rolverdeling gericht om resultaat. Wij willen dat je scoort in Google!

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij zorgen voor de veiligheid, updates en regulier onderhoud. Jij doet het beheer, bouwt je website uit en hebt ons als vraagbaak voor al je vragen. Of wij ontzorgen je helemaal, wij zijn jouw partner en zorgen voor online succes.

Waarom SEO uitbesteden?

Google is continu in ontwikkeling. En deze ontwikkelingen hebben invloed op de strategie van je bedrijf. Je wilt dus graag een partner die continu op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Sterker nog, je wilt een partner die een duidelijk visie heeft op het gebied van SEO. Die de ontwikkelingen al kan voorspellen nog voordat Google ze aankondigd. Als SEO bureau met ervaren maar vooral gepassioneerde SEO specialisten nemen je mee in SEO land. Als coach, trainer, consultant of een combinatie van deze. Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Hoe verbeter je de vindbaarheid?

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen, drie pijlers waarnaar je moet kijken. De techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio of te wel de verhouding hier tussen. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een betrouwbare SEO partner? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: seo@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer