Teksten & communicatie

Online teksten nodig? Schakel SEO-tekstschrijver Kwaaijongens in.

Online copywriting verkoopt

Tekst is een cruciale schakel in online communicatie. Om te informeren, te inspireren en tot actie aan te zetten. Online copywriting zorgt ervoor dat jouw website vindbaar is.

Zoekwoorden als start

Jouw website heeft 2 doelgroepen: bezoekers en zoekmachines. Om vindbaar te zijn in Google is SEO de sleutel tot succes. Met de juiste zoekwoorden bedien je beide doelgroepen op maat.

Tekst en meer

De copywriter van Kwaaijongens schakelt voor online succes graag de expertise van collega’s in. Kies jij ook voor deze beproefde combinatie van webdesign, SEO, fotografie en copy?

Tekstschrijver nodig? Graag nodigen we je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar de meerwaarde van Kwaaijongens voor online teksten. 

Teksten voor online en offline media

Teksten schrijven voor offline media vereist een andere aanpak dan voor online media. De tekstschrijvers van Kwaaijongens hebben beide disciplines in de vingers. Met liefde en plezier vertalen we jouw ideeën op papier of verleiden we websitebezoekers tot acties. Graag verwoorden we ook jouw idee, actie of boodschap in een passende tekst. Voor de volgende teksten, trainingen en presentaties kun je Kwaaijongens inschakelen:

  • Online teksten: SEO-teksten, blogs, landingspagina’s, e-mailings en social-mediaberichten
  • Offline teksten: folders/flyers, advertenties, brochures, verkoopbrieven, advertorials en jaarverslagen
  • Trainingen & workshops: Schrijven voor het web, Bloggen en Verkoopbrieven schrijven
Communicatie

Vindbare webteksten

Wil je meer rendement halen uit jouw website? Vindbare web teksten schrijven is daarvoor de eerste stap. Daarnaast is het belangrijk dat bezoekers niet verdwalen. Daarom loodst een professionele tekst jou ook door een webpagina heen. Je krijgt uitleg over een product of dienst. En je weet precies waar je moet klikken voor het vervolg: meer informatie, een afspraak maken of een andere vorm van conversie.

Onmisbaar: zoekwoordenanalyse

Een zoekwoordenanalyse legt het fundament voor de content op jouw website. Op basis hiervan schrijft de tekstschrijver van Kwaaijongens vindbare, aansprekende teksten. Zoekwoorden geven richting aan de navigatie en de inhoud. Niet te geforceerd natuurlijk. Want een tekst moet ook prettig leesbaar zijn en herkenning oproepen bij potentiële klanten. Schrijven om te beklijven dus.

Co-creatie en kruisbestuiving

Schrijf je zelf de teksten voor jouw nieuwe website? Of neem je een ervaren tekstschrijver in de arm? Tekstschrijver André Driessen reikt jou graag de helpende hand. Om online succes te boeken. En om meer rendement uit jouw website te halen. Samenwerken met Kwaaijongens werpt vruchten af. Profiteer van krachtenbundeling en kennisdeling. En geef jouw online presentatie, vindbaarheid en succes een impuls.
Communicatie off-line

Communicatie & advies

Ben je op zoek naar verfrissende ideeën, originele invalshoeken of gewoon een goed verhaal? De experts van Kwaaijongens helpen jou graag verder. Een tikkeltje rebels bedenken we eigenwijze oplossingen voor jouw online en offline communicatie. Graag nemen we jouw papieren en digitale  communicatiemiddelen onder de loep. We kijken en luisteren kritisch naar jouw Elevator Pitch of bedrijfspresentatie. En we brainstormen gezamenlijk om tot onderscheidende oplossingen te komen.

Netwerk van specialisten 

Voor de aanpak van jouw communicatie, een goed onderbouwd advies en de inzet van communicatiemiddelen plukt Kwaaijongens de vruchten van een eigen communicatienetwerk. Onze specialisten vullen elkaar aan, zijn goed op elkaar ingespeeld en zijn gepassioneerd met hun vak bezig.

Kennismaken?

Wil je kennismaken met Kwaaijongens? Schroom niet om de telefoon te pakken en te bellen. Mailen mag ook, alleen bellen is persoonlijker en sneller.

Durf Kwaaijongens te vragen. Neem contact op.

Relaties waar wij voor mogen werken zijn o.a.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen jou helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen jou met de vindbaarheid. SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van jouw website. Via shared of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal via professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen voor content die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je webteksten, blogartikelen, digitale nieuwsbrieven en social media-updates.

Onze werkwijze

Kennismaking

Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Zo krijgen we een goed beeld van jou als persoon en van jouw bedrijf.  Daarbij vinden we het heel belangrijk om een klik te hebben. Klikt het wederzijds dan gaan we 100% voor wat jij wilt bereiken.

Doelstellingen
We bespreken jouw doelstellingen. Wat wil jij bereiken met jouw website of webshop?

Rolverdeling
As we jouw doelstellingen en de hoogte van jouw budget kennen, maken we een rolverdeling. Die is gericht op resultaat. We willen dat jouw website of webshop beter vindbaar is en dat je hoog scoort als klanten zoeken in Google.

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking. Je hebt 2 keuzes. Wij zorgen voor de veiligheid, updates en regulier onderhoud. Jij doet het beheer, bouwt jouw website uit en hebt ons als vraagbaak voor al jouw vragen. Of we regelen alles van A tot Z. Wij zijn dan jouw (sparrings)partner en we zorgen samen voor online succes.

Waarom een tekstschrijver?

Het is goed om een externe specialist naar jouw offline en online communicatie te laten kijken. Jij kent jouw bedrijf van haver tot gort en dat zorgt vaak voor valkuilen of een bepaalde bedrijfsblindheid. De tekstschrijver van Kwaaijongens kijkt met een frisse blik, stelt kritische vragen en houd je een spiegel voor. De insteek is om de oplossingen te beschrijven die jij voor klanten in petto hebt. Storytelling en personal branding zijn daarbij beproefde communicatiestrategieën. Het resultaat is vaak persoonlijk, creatief en verrassend. Wil jij jouw concurrenten ook voorblijven? Neem dan contact op.

Wat zeggen klanten over ons?

Via via zij wij bij Kwaaijongens terecht gekomen; mooie foto’s gemaakt, een logo ontworpen, de website gerealiseerd en teksten geredigeerd. Als je een bedrijf wil starten hebben ze alles onder 1 dak. Erg handig en ze helpen je vlot door alles heen. Ze reageren prima op suggesties en komen zelf ook met voorstellen. Ik heb al andere startende ondernemers kennis laten maken met Kwaaijongens.

Erik van Cromvoirt

Een tekstschrijver nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: teksten@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer