• Aandachtspunten:

  ✓ Fris en doeltreffend design
  ✓ Zelf kunnen beheren
  ✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
  ✓ Conversie gericht
  ✓ Secure webhosting

  ☞ Direct afspreken

  Kwaaijongens-webdesign

Een Webdesign dat aanspreekt!

Webdesign door specialisten in jouw regio

Ervaren designers

Voor een webdesign dat aanspreekt heb je ervaren designers nodig. Zij weten wat wel en wat niet werkt kijkend naar je doelgroep. Zij houden de gewenste flexibiliteit en functionaliteit voor ogen bij het uitwerken van een eerste concept. Binnen het team van Kwaaijongens werken onze designers samen met onze bouwers en online marketing specialisten om ervoor te zorgen dat je webdesign je doelgroep in beweging zet. Je webdesign is jouw visitekaartje binnen op het web.

Responsive & Adaptive

Een webdesign moet responsive zijn en adaptive. Het design dient hierop te zijn afgestemd. Een bezoeker komt vaak meer dan één keer terug via verschillende apparaten. Denk daarbij aan de desktop, een tablet of zijn of haar mobiele telefoon. Voor de designers is het zaak om deze variaties in weergave en de aansluiting bij je huisstijl te vertalen in een webdesign dat zowel responsive is als ook de mogelijkheid heeft om adaptive te zijn. Wil jij meer weten over wat Kwaaijongens voor jou kan betekenen, neem dan contact op.

Persoonlijk & Regionaal

Waarom kiezen voor Kwaaijongens? Persoonlijk contact, korte lijnen met kwaliteit hoog in het vaandel. Vanuit Kwaaijongens richten wij ons op de regio Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Wij vinden het belangrijk om aan tafel te zitten en in de huid van je onderneming te kruipen. Door deze aanpak realiseren we een webdesign dat bij jouw bedrijf past. Responsive, adaptive en gericht op leadgeneratie.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in het realiseren van jouw website, online marketing en meer.

De aanpak in webdesign

Het webdesign proces begint vaak met een gesprek waarin we veel vragen stellen, vragen die ervoor zorgen dat wij als het ware in de huid van je bedrijf kunnen kruipen. Zo zien we, voelen we en ervaren we wat we met elkaar willen bereiken met het webdesign.

Na dit gesprek gaan wij aan de slag om een concept webdesign uit te werken, dit bespreken we met elkaar en schaven daar waar nodig e.e.a bij. Zo ontstaat er een webdesign naar ieders tevredenheid. Wil jij dit ervaren. Bel of mail dan gewoon.

Na de realisatie van het webdesign bouwen wij je website in een Open Source platform van Joomla of WordPress. De webhosting, email, beveiliging, onderhoud en support verzorgen we ook als je dat wilt. Vanuit Kwaaijongens willen we onze relaties ontzorgen. Hiervoor hebben we alle discplines in huis voor jouw online succes.  Beschouw ons als je partner op internet! Durft te vragen, wij regelen het voor je.

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Passend bij je huisstijl

Het webdesign moet passend zijn bij je huisstijl, het is je visitekaartje als bedrijf. Het moet de sfeer, cultuur en het gevoel weergeven dat jij wilt overbrengen aan je doelgroep(en). Het moet uitnodigen om meer te willen weten van jouw bedrijf. Het moet zoals gezegd responsive en adaptive zijn met op de juiste plaatsen call to action elementen die leiden tot een contact moment.

Online marketing

Het nieuwe design is verbonden aan alles dat met online marketing te maken heeft. Door in het webdesign rekening te houden met elementen die van belang zijn voor online marketing vergroten we de scoringswaarde van je website. Bezoekers die via kanalen op je website komen moeten door het design verleid worden tot contact.

Conversie optimalisatie

Bezoekers omzetten naar klantcontact, aanvragen en of telefonisch contact. Bezoekers aantrekken is één, relevante bezoekers is twee en conversie is drie. Kwaaijongens neemt deze 3 punten mee in je webdesign, de bouw en ondersteuning. Gevraagd en ongevraagd geven je advies en laten je zien middels concepting wat bepaalde elementen kunnen betekenen in het toevoegen van waarde binnen je webdesign. Jouw belang en doelstellingen staan bij ons voorop met onze kennis en kunde.

Waarom een webdesigner uit de regio?

Je kunt bij iedere webdesigner terecht, onze digitale wereld gaat grenzen voorbij. Wij vinden het prettig om persoonlijk met onze relaties te kunnen sparren, korte lijnen te hebben hebben en waar nodig aan tafel te zitten.  Een professioneel webdesign is onlosmakelijk verbonden met jouw basis voor online succes. Vanuit Kwaaijongens richten wij ons op de regio Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Hiertoe behoren uiteraard ook de omringende plaatsen zoals Veghel, Uden, Oss, Heesch, Schaijk, Nistelrode en Mill. Met ons kenniscentrum in Zeeland liggen we centraal, uit de drukte met alle benodigde disciplines aanwezig. Wij willen jou helpen je doelen te realiseren, je te ontzorgen en te sturen gericht op jouw doelstellingen.

Wij weten wat belangrijk is met betrekking tot het aantrekken van klanten via internet. De techniek van je website, professionele en vooral veilige hosting, de vindbaarheid door toepassen van SEO en de inzet van social media als online marketing.  Maak kennis met jouw online partner in de driehoek van Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Durf Kwaaijongens te vragen. Neem contact op.

SEO coach - persoonlijk en betrokken

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Hier kun je op locatie meewerken aan je website, sparren met specialisten, workshops  en trainingen volgen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Rolverdeling
We weten je doelstellingen, we hebben gesproken over je budget en nu bepalen we de rolverdeling gericht om resultaat. Wij willen dat je scoort in Google!

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij zorgen voor de veiligheid, updates en regulier onderhoud. Jij doet het beheer, bouwt je website uit en hebt ons als vraagbaak voor al je vragen. Of wij ontzorgen je helemaal, wij zijn jouw partner en zorgen voor online succes.

Waarom webdesign uitbesteden?

Een webdesign kun je toch inkopen, er zijn duizenden thema’s beschikbaar. Dat klopt helemaal, maar.  Een professionele webdesign bureau weet als geen ander wat wel en wat niet werkt. Waar elementen moeten komen en waar vooral niet. Hoe er naar responsiveness gekeken moet worden en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Wil jij een webdesign dat hieraan voldoet, waarmee je de toekomst in kunt. Besteed het dan uit, vraag de juiste partner je te helpen in het realiseren van  jouw online succes.  Neem dan contact op.

Hoe zorg je ervoor dat jouw website scoort?

Als eerste hebben we te maken het de lay-out, het design van je website. Dit moet aansluiten bij je huisstijl en bij je doelgroep. Daarnaast is de techniek belangrijk, het CMS, de webhosting en plugins die worden gebruikt. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio of te wel de verhouding hier tussen. Vervolgens de inhoud op je website, oftewel het on-page gedeelte. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een nieuw webdesign of nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: webdesign@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team