Home / Webdesign / Webdesign Schaijk
 • Aandachtspunten:

  ✓ Fris en doeltreffend design
  ✓ Zelf kunnen beheren
  ✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
  ✓ Conversie gericht
  ✓ Secure webhosting

  ☞ Direct afspreken

Webdesign Schaijk

Een webdesign bureau dichtbij!

Ervaren webbouwers

Voor een professionele website heb je een websitebouwer nodig met oog voor design, is jouw bedrijf gevestigd in de regio van Schaijk dan ben je bij Kwaaijongens aan het juiste adres. Onze ervaren websitebouwers werken samen met onze designers aan jouw website met oog voor kwaliteit, volgens laatste eisen met oog voor veiligheid en stabiliteit.

Responsive & Adaptive

Website bouw volgens de laatste standaarden. Een website die ook goed weergegeven wordt op telefoon is niet meer weg te denken. We noemen dat ook wel een responsive website. Op ieder apparaat volgens gedefinieerde presentatie. Wij bouwen websites die naast het responsive gedrag ook adaptive zijn. Websites die voldoen aan zowel technische eisen maar waar ook de producten of diensten duidelijk naar voren komen.

Veilig & Betrouwbaar

Veiligheid en stabiliteit zijn vandaag de dag een aandachtsgebied waar je als bouwer niet aan voorbij mag gaan. Geen overbodige extensies of plugins, onze ervaren bouwers weten wat ze doen en waarom. Wij selecteren en geven advies en uitleg in het wel of niet gebruiken. Of bouwen maatwerk onderdelen die veilig en stabiel zijn. We houden rekening met het gewenste design en geven advies waar nodig voor betere resultaten in google en het klikgedrag van de websitebezoeker.

Ben je als bedrijf of ondernemer in Schaijk of omstreken op zoek naar een webdesignbureau of full service internetbureau gericht op Schaijk en omgeving? Dan ben je bij Kwaaijongens aan het juist adres. Wij zitten dichtbij.

Specialisten in WordPress en Joomla

Een professionele website laten bouwen voor je bedrijf in Schaijk en omstreken doe je bij een lokaal bedrijf. Als ondernemer uit Schaijk werk je snel en effectief samen met Kwaaijongens. Wij richten ons op de regio om snel aan tafel te kunnen zitten. Zodat we je kunnen uitnodigen in ons kenniscentrum waar we je van advies dienen. Workshops en trainingen geven. Waar je kunt komen werken aan je website en direct je vragen kunt stellen aan de specialist zelf.

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Het proces

Het webdesign proces begint vaak met een gesprek waarin we veel vragen stellen, vragen die ervoor zorgen dat wij als het ware in de huid van jou bedrijf kunnen kruipen. Zo zien we, voelen we en ervaren we wat we met elkaar willen bereiken met het webdesign. Ons doel is de ontwikkeling van onze relaties.

Concept

Na dit gesprek gaan wij aan de slag om een concept webdesign uit te werken, dit bespreken we met elkaar en schaven daar waar nodig e.e.a bij. Gewoon aan tafel, we zitten immers om de hoek. Zo ontstaat er een webdesign naar ieders tevredenheid. Wil jij dit ervaren. Bel of mail dan gewoon.

Realisatie

Na de realisatie van het webdesign bouwen wij je website in het Open Source platform van Joomla of WordPress. De webhosting, email en support verzorgen we ook. Dit alles doen wij op onze eigen Kwaaijongens hosting servers. Beschouw ons als je partner op internet! Durft te vragen, wij regelen het voor je.

Kwaaijongens is een full service internetbureau en richt zich op de regio Schaijk, Zeeland, Langenboom en Mill. Onze diensten op gebied van websites en webshops zijn onder te verdelen in:

 • domein registratie
 • webdesign
 • websitebouw (Joomla en WordPress)
 • webhositing / email
 • SEO en internetmarketing
 • tekst en content verzorging
 • fotografie
 • beheer en ondersteuning

Wij richten ons zoveel mogelijk op de regio waarin we zelf wonen en werken. Gezamenlijk nemen we uw wensen en behoeften door waarna wij vanuit onze expertise met een voorstel komen. De koffie staat klaar.

Onze relaties zitten niet alleen in Schaijk zelf, ook in de omliggende dorpen als Zeeland, Langenboom, Mill en meer. Gewoon lekker dichtbij. Prettig voor overleg en afstemming.

Online marketing bureau

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Enkele voorbeelden van relaties zijn:

Web-based software ontwikkeling

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Rolverdeling
We weten je doelstellingen, we hebben gesproken over je budget en nu bepalen we de rolverdeling gericht om resultaat. Wij willen dat je scoort in Google!

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij zorgen voor een mooi design, de veiligheid, updates en regulier onderhoud. Jij doet het beheer, bouwt je website uit en hebt ons als vraagbaak voor al je vragen. Of wij ontzorgen je helemaal, wij zijn jouw partner en zorgen voor online succes.

Aanpak webdesign Schaijk

Het webdesign proces begint vaak met een gesprek waarin we veel vragen stellen, vragen die ervoor zorgen dat wij als het ware in de huid van het bedrijf kunnen kruipen. Zo zien we, voelen we en ervaren we wat we met elkaar willen bereiken met het webdesign. Ons doel is de ontwikkeling van onze relaties.

Na dit gesprek gaan wij aan de slag om een concept webdesign uit te werken, dit bespreken we met elkaar en schaven daar waar nodig e.e.a bij. Gewoon aan tafel, we zitten immers om de hoek. Zo ontstaat er een webdesign naar ieders tevredenheid. Wil jij dit ervaren. Bel of mail dan gewoon.

Na de realisatie van het webdesign bouwen wij je website in het Open Source platform van Joomla of WordPress. De webhosting, email en support verzorgen we ook. Dit alles doen wij op onze eigen Kwaaijongens hosting servers. Beschouw ons als je partner op internet! Durft te vragen, wij regelen het voor je.

Het webdesign ligt er en dan?

Als Kwaaijongens kiezen we altijd voor Open Source oplossingen zodat je vrij bent op het moment dat onze wegen zich zouden scheiden. Je bent met de keuze voor Open Source geborgd in continuiteit. Zowel grote als kleine organisatie maken hier al vele jaren vol plezier gebruik van. En bij vragen heb je ons, de samenwerking die waarde toevoegt vanuit haar expertise. Durf in gesprek te gaan met Kwaaijongens en ervaar het verschil.

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: webdesign@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team

Wil jij online groeien?