Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Webdesign en website realisatie

Webdesign, website bouw, wat wil ik met mijn onderneming bereiken?

Een belangrijke vraag? Een website is meer dan een visitekaartje, het is de presentatie van je bedrijf, diensten en producten op internet. Alles dient op elkaar afgestemd te zijn. Het design, de inhoud, betrouwbaar, professioneel en flexibel. De website dient uit te stralen waar jij als ondernemer of je onderneming voor staat.

Welke vragen en aandachtspunten horen bij website realisatie  

Wat wil je bereiken op het internet is de vraag die je jezelf zou moeten stellen.  Is webdesign het belangrijkste? Gaat het echt alleen om het design van je website, nee.

Natuurlijk is dit belangrijk, het moet aansluiten bij wie je bent en wat je wilt uitstralen als onderneming.

Stel jezelf de vraag; Welke markt moet de site bereiken, welke doelgroep moet zich aangesproken voelen. Hoe kijkt de markt of de doelgroep naar je als leverancier van diensten of producten.

Website bouw kan overal en maakt niet uit hoe toch?

Een website laten bouwen kan op vele plaatsen. Ook hier is het van belang wat wil jij?

  • Wil je alles uitbesteden. Of wil je het beheer zelf kunnen doen via een Content management systeem of te wel CMS?
  • Hoe zit het met afhankelijkheden van het bedrijf dat de website voor je bouwt?
  • Waar wordt de webhosting gedaan?
  • Wat is de ondersteuning?
  • Zoekmachine optimalisatie, is dit goed toepasbaar?
  • Veel vragen die je echt wel relevant zijn.
  • Open source, wat is het en waarom kies je ervoor.

Website bouw volgens Open Source?

Door je website te laten bouwen in een Open Source CMS ben je, en blijf je, onafhankelijkheid. Waarom zou je kiezen voor volledige afhankelijkheid van je website door de organisatie die de website bouwt, onderhoud en zoekmachine optimalisatie toepast binnen een eigen maatwerk pakket.

De ontwikkeling van Open Source toepassingen gaat zo snel dat het door een eigen CMS niet bij te houden is. Wereldwijd wordt er door velen tegelijkertijd gewerkt aan nieuwe toepassingen op het gebied van Open Source. Samen met de onafhankelijkheid, kun je altijd makkelijk overstappen naar een partij ter ondersteuning en programmering mocht je dit willen.

Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe modules die beschikbaar komen. Ook deze vraag is zeer relevant voor je keuze.

Wordpress website laten maken

Een Wordpress website laten maken kan overal, vraag een student en klaar is kees. Vergeet het aub? Serieus aan de slag met een Wordpress website vraagt om specialisten. Vanuit Kwaaijongens willen we onze relaties helpen, wij richten ons op MKB Nederland. Van ZZP'er tot klein en middel MKB. Vanuit deze gedachten hebben wij kwaaijongenswebdesign.nl in het leven geroepen. Middels dit concept bieden wij onze relaties de mogelijkheid een Wordpress website te laten maken door specialisten afgestemd op het budget van de relatie. Met doorgroei mogelijkheden en onze persoonlijke ondersteuning bij vragen. Wil jij een professionele WordPress website met persoonlijke ondersteuning. Kijk dan op kwaaijongenswebdesign.nl

Joomla website laten maken

Voor het realiseren van een Joomla website geldt hetzelfde als voor Wordpress. Vraag Joomla specialisten om dit professioneel en gedegen voor je te programmeren. Vaak krijgen wij de vraag wanneer kies ik voor Joomla en wanneer voor Wordpress. Dit is ons inziens afhankelijk van gewenste functionaliteit, grootte van een website, diversiteit en complexiteit. Ieder platform heeft zijn voor en nadelen. Beiden kennen wij van binnen en buiten. Joomla gebruiken wij meer en meer voor complexere websites en Wordpress vooral voor kleinere websites of gerichte blog- en nieuwssites. Wil je meer weten schroom dan niet om even te bellen of op de koffie te komen.

Websitebouw Joomla - WordPress | Webhosting | Magento en meer...

Wil jij, of u, weten wat onze website en internet specialisten voor je kunnen beteken? Schroom dan niet, neem gewoon contact op. Bel of mail even. 
 
Roel van Leuken
 
Eric Reuser 

 

Go To Top