• Voordelen:

  ✓ Opzetten van een SEO strategie
  ✓ Wat zijn de bouwstenen binnen SEO
  ✓ Aan de slag met een keywordanalyse
  ✓ Het belang van een goede technische basis
  ✓ Hoe bouw je autoriteit op

  Direct inschrijven

Workshop: SEO in één dag

Wil je graag aan de slag met SEO? Zodat je als bedrijf zijnde ook de juiste bezoekers krijgt via de zoekmachine. Maar weet je niet hoe je dit op moet pakken vanwege de overvloed aan informatie. Dan is de workshop SEO in 1 dag iets voor jou.

In één dag leggen we je uit welke stappen je moet nemen om succesvol te zijn met SEO. Een offline cursus, gegeven in het Kenniscentrum van Kwaaijongens centraal gelegen in de regio van Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Je bent omringt door specialisten en gaat naar huis met een alle benodigde kennis. Je wordt écht geholpen en krijgt antwoorden op jouw vragen.

Onze trainers

Eric Reuser SEO specialist
Dominique

De workshop onderdelen zijn:

Strategie

Hoe ontwikkel je een goede SEO strategie? Welke vragen komen daar bij kijken? Wij leggen het je graag uit. Deze basis zorgt er namelijk voor dat je acties effect gaan hebben. En geen ad hoc SEO acties die geen lange termijn effect sorteren. Want dat is wat je wilt bereiken: op lange termijn structureel meer bezoekers vanuit de zoekmachines (lees: Google).

Content

Content is 1 van de 3 pilaren binnen SEO. Maar wat is content? En nog belangrijker: hoe zorg ik dat ik, vanuit de SEO strategie, de juiste content aan ga biedden? Tijdens onze workshop gaan we hier op in en we laten je zien hoe dat je verschillende type content op de juiste manier aanbiedt richting Google.

Techniek

Een goede technische basis is essentieel binnen SEO. Maar welke technische aspecten spelen nu een rol bij SEO? Wij gaan in op onderwerpen zoals hosting, gebruik van javascript, laadsnelheid van je website, de invloed van je CMS, etc. Zodat ook jij het juiste fundament kunt gaan neerzetten.

Autoriteit

Autoriteit speelt een een zeer belangrijke rol binnen SEO. Sterker nog, het is tegenwoordig de meest belangrijke factor binnen SEO. Maar hoe kan ik ervoor zorgen dat google autoriteit toe kent aan mijn website of webshop? En hoe kan iik linkbuilding en contentmarketing hiervoor effectief inzetten. Wij laten het je zien.

Hoe ziet deze workshop eruit?

We beginnen met een stukje theorie waarin we uitleggen wat SEO is en welke stappen je moet doorlopen om een goede strategie te ontwikkelen. We lopen vervolgens door deze stappen heen waarbij jij, op basis van jou strategie, actief aan de slag gaat met de stappen. Wij zullen uiteraard sturing geven door vragen te beantwoorden, vragen te stellen en je van feedback te voorzien. Op het einde van de dag weet jij precies welke stappen je moet doorlopen.

Wil je een compleet pakket? Kom dan naar het terugkom moment. We bespreken waar je in de praktijk op je werk tegen aan bent gelopen. Waar je even vast hebt gezeten. Je krijgt antwoord op je nieuwe vragen. We herhalen onderdelen die je lastig vind. Je staat er bij Kwaaijongens niet alleen voor, wij helpen echt.

Wil je meer leren over een specifiek thema? Kies voor verdieping. Je kunt zelf je onderwerp bepalen waarin je verdieping zoekt. Binnen het Kwaaijongens kenniscentrum worden diverse workshops gegeven.

Workshop SEO in 1 dag

(min. 4 personen en max. 8)

 € 595,-

 • Hoe ontwikkel ik een goede SEO strategie?
 • Wat is SEO en welke factoren spelen een belangrijke rol?
 • Welke tools kan ik gebruiken?
 • Hoe kies ik de juiste zoekwoorden?
 • Op welke manieren kan ik mijn concurrenten analyseren?
 • Hoe schrijf ik de juiste teksten?
 • Antwoord op jouw vragen
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding!

Incl. terugkom moment

  + € 175,-

 • Antwoord op nieuwe vragen
 • Fouten verbeteren
 • Kennisdeling + herhaling

Meer verdieping?

Kies o.a. uit onderstaande thema’s:

 € (variabel)

 • Tekstschrijven / webteksten
 • Fotografie / beeldbewerking
 • SEO / vindbaarheid
 • Google Analytics
 • Facebook marketing
 • Bloggen
 • Social media

Waarom kies je voor deze workshop?

Zowel bedrijven en particulieren oriënteren zich meer en meer via zoekmachines zoals google. Het belang van SEO is voor veel bedrijven dan ook erg belangrijk. De basis hiervan is een goede strategie en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. In deze workshop gaan we hier op in en we leren je, stap voor stap, wat wel werkt maar ook zeker wat niet werkt.

Tijdens de workshop gaan we, na een goede basis, pragmatisch aan de slag. Hierbij zullen wij je begeleiden, tips geven en bijsturen zodat je op het juiste spoor blijft zitten.

Deze workshop wordt gegeven door Eric Reuser en Dominique van den Brink.

Voor wie?

Heel afgezaagd wellicht maar deze workshop is voor iedereen die graag meer van SEO wil weten. Ben je zzp’er, eigenaar van een webshop, (mede)verantwoordelijk voor de online marketing- en communicatie binnen een bedrijf of wil je gewoon graag meer over SEO weten? Dan is de workshop SEO in 1 dag zeker iets voor jou.

Wat moet ik meenemen?

Beschik je over een laptop? Neem deze dan mee. Dan heb je direct alle informatie van jezelf bij de hand. En je werkt op je eigen vertrouwde laptop.

Kwaaijongens Kenniscentrum

SEO is iets waar je continu aan moet werken. Het is dan wel fijn om vragen te kunnen stellen. Wij bieden je de mogelijkheid om periodiek terug te komen voor verdieping en antwoorden te krijgen op vragen die je hebt. Jij blijft achter het stuur zitten, wij geven de sturing zodat je juiste richting op gaat. Het Kwaaijongens Kenniscentrum is de plek voor het bouwen aan jouw online succes!

Wanneer?

De workshop vindt elke laatste dinsdag van de maand plaats. Schrijf je op tijd in zodat je verzekerd bent van een plaats. Vol is vol.

Kenniscentrum16082017

Inschrijven workshop

Kwaaijongens Kenniscentrum

Puttelaar 7
5411 BE Zeeland

inschrijven@kwaaijongens.nl
085 – 330 7500

Wij staan voor jou klaar. Nog vragen, bel dan. Wil je meer informatie over een individueel traject?
Bel 085 – 3307500

 • Kwaaijongens team