Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Zoekmachine Optimalisatie, wat is het?

Het merendeel van de internetbezoekers zoekt via de zoekmachine Google! Google optimalisatie, of-te-wel zoekmachine optimalisatie, is van groot belang als je meer uit je website wilt halen. Dit is echter geen eenmalige opzet. Het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines is een proces, een continue proces in aanscherping en uitbouw om zo autoriteit op te bouwen.

Hoe pakken we SEO (search engine optimization) aan?

Vanuit kwaaijongens geven we niet zomaar een algemeen advies of schrijven we een dik en mooi ingebonden rapport. We gaan samen aan de slag om daadwerkelijk resultaat gedreven verbeteringen aan te brengen binnen je website. Hiervoor hebben wij onze verschillende SEO pakketten.

SEO pakketten als uitgangspunt

Onze SEO pakketten bestaan uit verschillende componenten;

  • On-page, inhoudelijk gericht op de pagina's, teksten en meer.
  • Off-page door inzet van linkbuilding.
  • Technisch door controles en verbeteringen in structuur en code.

Let op veel partijen maken gebruik van eigen webpagina's om je website heen waardoor het lijkt dat je website beter naar voren komt. Als je ermee stopt, is je website in een mum van tijd weer onvindbaar. Dit vinden wij onacceptabel, deel je kennis en doe goed. Soms kan het zijn dat we niet datgene kunnen aanpassen dat noodzakelijk is, dan kunnen we kiezen om het buiten je site om zoekmachine optimalisatie in te richten. Echter met het verschil dat deze opzet wel bij je website hoort en niet stopt als we uit elkaar mochten gaan. 

Rapportage / Analyse van je website

Als eerste bekijken wij de website vanuit het oogpunt van zoekmachine optimalisatie, rendementsverbetering website, om een inschatting te kunnen maken van de omvang. Deze analyse koppelen we terug in een rapport, een praktisch overzicht van hetgeen er moet gebeuren. Hierdoor krijg je inzage en een keuze om het zelf te doen of ons te vragen. Dit hoeft helemaal geen geheim te zijn... delen van kennis noemen wij dat. Durf te geven.

Zelf doen of wij doen het voor je

Na de analyse kun je zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie, waarbij wij in een dagdeel alles met je door kunnen nemen als je dat wenst.  Of wij doen het voor je, zodat jij je kunt richten op je eigen specialisatie. Immers, zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie, maar een doorlopend proces waarin continue verbeteringen doorgevoerd dienen te worden om zo het rendement blijvend te verbeteren.

Voordeel kwaaijongens

Wij kunnen naast advies ook je hele website onder onze hoede nemen en bij ons hosten als één compleet pakket. Website beheer, email, webhosting en zoekmachine optimalisatie in één. Juist dit is de toegevoegde waarde die wij willen bieden aan onze klanten. Wij zijn allemaal zelf ook ondernemers, vol passie, en dat maakt het verschil.

Zoekmachine optimalisatie aanpakken, mail: seo@kwaaijongens.nl of bel 06-24386088!

 

 

Online marketing - Strategie - SEO

Wil jij, of u, weten wat onze SEO / online marketing specialisten voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet, neem gewoon contact op. Bel of mail even. 
 
Robert van Hees
 
Eric Reuser 

 
 
 

 

Go To Top