Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Webbased software, maatwerk applicaties & apps

We denken, we ervaren, we leven in. We participeren en we creëren. Wij leveren. Kwaaijongens realiseert op ieder nivo maatwerk.

Webbased software, webapplicaties & apps

U zoekt een partner op gebied van websoftware?

Websoftware schrijven is niet voor iedereen weggelegd, want dit vereist inzicht in de vele aspecten van bedrijfsspecifieke processen. Automatiseringskennis, technische bagage voor implementatie en gekozen wegen voor ontwikkeling. Vaak gaat e.e.a. vooraf aan het uitschrijven van functionele specificaties, technische specificaties en meer. Waarbij de vraag blijft of de webapplicatie doet wat hij moet doen. Vaak wijkt het toch af en lopen kosten uit de hand. Antwoorden als "dat staat niet in de specificaties" zijn veel voorkomend. Onze ervaring is dat dit anders moet en kan.

Websoftware in samenspraak met Kwaaijongens

Wij zijn van mening met de juiste mensen aan tafel, de echte specialisten, worden de juiste analyses gemaakt en starten we met de bouw van de websoftware, koppelingen met andere toepassingen en ontsluiting van de webapplicatie vanuit de browsers. Door onze aanpak zijn we gezamenlijk bezig met de ontwikkeling waarbij wij het belangrijk vinden dat gebruikers betrokken worden. Zij hebben de dagelijkse ervaring en weten hoe het proces daadwerkelijk loopt. Zij kennen de verbeterpunten in de huidige processen. Op deze wijze past de software zich aan aan de praktijk en niet de praktijk aan de software.

Maatwerk webapplicaties

Platform keuze en hosting van webapplicatie

Omdat wij een partner willen zijn van onze relaties richten wij dit zelf in. Dit kan bij uw autmatiseerder maar ook bij ons rechtstreeks. Onze doelstelling is dat uw webapplicatie werkt en u zich op ons kunt verlaten in onderhoud, beheer en advies richting toekomst.

Beveilging van uw platform en applicatie

Wij richten ook uw beveiliging in op internet, we doen dit al 20 jaar voor onszelf en voor onze relaties. Kleinschalig en op maat. Oldschool wordt wel eens gezegd, degelijk en betrouwbaar. SSL en andere technieken worden daarbij toegepast. En nu?

App ontwikkeling

Wij zien app ontwikkeling niet anders dan webbased software, het is een applicatie welke via internet in combinatie met een lokale instantie op mobiel of tablet ongekende functionaliteit in zich heeft. Afhankelijk van uw vraag voor app ontwikkeling adviseren wij u over de optimale keuze. Een native app, combinatie of webbased (app look and feel).

Nu zou u contact met ons kunnen nemen en uw vraag voorleggen m.b.t. websoftware, webapplicatie of app ontwikkeling en gaan we een vrijblijvend gesprek aan om enerzijds elkaar te leren kennen en de vraag door te nemen.
Dus durf te vragen, bel 06-24386088 of mail websoftware@kwaaijongens.nl 

Webbased software - maatwerk php - websitebouw

Wil jij, of u, weten wat onze webbased software specialisten voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet, neem gewoon contact op. Bel of mail even. 
 
Roel van Leuken
 
 

 

Go To Top