Internetbureau Den Bosch

Een Internetbureau in de regio

Een internetbureau in Den Bosch, had je daar op gezocht? Of te wel een internetbureau dat zich richt op de regio Den Bosch en omstreken. Kom gerust eens een kop koffie drinken. Kwaaijongens is een internetbureau en meer, wij zijn een groep specialisten binnen een vereniging/netwerk die echt samenwerken in belang van onze relaties. Een ieder heeft zijn eigen passie voor het vakgebied en de combinatie maakt dat jij deze gebundelde krachten kunt gebruiken om jouw doelen te verwezenlijken.

Krachtenbundeling van specialisten

Ervaren specialisten

Voor jouw doelen op internet zoek je ervaren specialisten. Of het nu gaat om design, techniek, hosting, online marketing, beeldmateriaal en of de inzet van kanalen als social media. Je bent klaar met accountmanagers die jouw verhaal door moeten briefen aan anderen. Jij wilt aan tafel met de specialisten zelf. Dan nodigen wij je graag uit in ons kenniscentrum, 20 minuten vanaf Den Bosch.

Kennisdeling

Krachtenbundeling en kennisdeling spreken jou aan, dan ben je aan het juiste adres. Samen zetten we de juiste kennis aan tafel en ontwikkelen we krachten die tot vernieuwing leiden, innovatie op gang brengen en de basis neerzetten voor de realisatie van jouw doelen.

Integer en toch rebels

Een aanpak die integer is en toch rebels in aanpak. We gaan integer om met de informatie en dagen je uit om met ons rebels te zijn om zo tot creaties en oplossingen te komen die het effect dat jij wilt bereiken raakt.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Wat zeggen relaties?

Oprechte verdieping in de Visie en Missie van YouCT en de daarbij horende open vragen zorgden er voor dat we na het bezoek van Kwaaijongens met meer vragen zaten dan daarvoor. Wie is YouCT?, Wat doen jullie? en Waarom doen jullie de dingen zoals je ze nu doet? Wat is het DNA van YouCT, waarom zijn jullie onderscheidend? Kortom Kwaaijongens gaat uit van de inhoud en komt vervolgens tot een design en navigatie die past bij de organisatie. Buiten de passie die de organisatie uitstraalt is er één uitspraak blijven hangen; Durf te kiezen!…”
John Verstappen, YouCT.

Maak eenvoudig een afspraak?
Bel: 085 – 330 7500 of mail: dtv@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team