Home / Full-service internetbureau / Uden – Internetbureau

Internetbureau Uden

Je wilt een nieuwe website? Een duidelijke online strategie.  Goede en veilige webhosting. Je bent op zoek naar persoonlijk contact met goed onderhoud, update beleid en beveiliging van je website. Maak dan eens kennis.

Een internetbureau in jouw regio.

Internetbureau Kwaaijongens richt zich op de regio Uden. Wij zijn gevestigd net buiten Uden in het dorp Zeeland en helpen bedrijven in en rondom Uden zich te profileren op het internet. Door de bundeling van specialisten kunnen wij je totaal ontzorgen.

Zoek jij inzet en betrokkenheid van specialisten die zich gezamenlijk over jouw doelstellingen en wensen buigen?   Maak dan kennis met Kwaaijongens als full-service internetbureau gericht op Uden.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou als internetbureau kunnen betekenen.

Een internetbureau dat jouw bedrijf online op het web profileert!

Ervaren internet specialisten

Om jouw bedrijf online te profileren wil je graag aan de slag met ervaren internet specialisten. Mensen die weten wat belangrijk is en waarom. Niet omdat ze de theorie kennen, omdat ze de praktijk kennen. Internet profilering in meer dan alleen een website of webshop. Het begint wel vaak op dit punt. Durf jij jouw doelen met ons te delen, dan delen wij onze kennis met jou om zo het beste resultaat te realiseren.

Responsive & Adaptive

Website bouw volgens de laatste standaarden. Een responsive website is niet meer weg te denken. Op ieder apparaat volgens gedefinieerde presentatie. Wij bouwen websites die naast het responsive gedrag ook adaptive zijn. Websites die voldoen aan zowel technische eisen als die van SEO voor vindbaarheid. Een website gericht op UX, user experience. Je bezoekers bepalen het succes, laat onze specialisten jouw inzage geven hoe we deze bezoekers omzetten naar klanten.

Veilig & Betrouwbaar

Veiligheid en stabiliteit zijn vandaag de dag een aandachtsgebied waar je als internetbureau niet aan voorbij mag gaan. Geen overbodige extensies of plugins, onze ervaren mensen weten wat ze doen en waarom. Wij selecteren en geven advies en uitleg in het wel of niet gebruiken en bepaalde software componenten. Of bouwen maatwerk onderdelen die veilig en stabiel zijn. Voor hosting maken we gebruik van eigen servers, shared, dedicated of managed. De verschillen leggen we je graag uit.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Waarom website bouw uitbesteden?

Iedereen kan toch een website bouwen? Voorkomen is beter dan genezen. Op internet is alles te vinden, de theorie dan wel te verstaan. Een professionele website laten bouwen voor je bedrijf in Uden vraagt kennis van strategie, design, techniek, gedrag, beveiliging en gebruikers ervaring. Een professionele website is tegenwoordig noodzakelijk voor online succes. Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Hoe verbeter je de vindbaarheid?

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen, drie pijlers waarnaar je moet kijken. De techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio of te wel de verhouding hier tussen. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: dtv@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team

Wil jij online groeien?