• Aandachtspunten:

  ✓ Fris en doeltreffend design
  ✓ Zelf kunnen beheren
  ✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
  ✓ Conversie gericht
  ✓ Secure webhosting

  ☞ Direct afspreken

“Wil je een mooi design? Of een design dat afgestemd is op je bezoekers en het doel van je website?”

Webdesign Oss

Webdesign in de regio door specialisten

Ervaren webdesigners

Onze webdesigners hebben jarenlange ervaring op het gebied van webdesign. Kennis die ze meenemen in de ontwikkeling van de designs. Ben je als bedrijf gevestigd in de regio Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen dan ben je bij Kwaaijongens aan het juiste adres. Onze ervaren webdesigners creëren designs die passen bij je bedrijf maar nog meer rekening houden met je doelgroep.

Responsive/Adaptive

Mensen gebruiken tegenwoordig desktops, tablets en mobiele telefoon om je website te bekijken. Onze webdesigners zorgen, in samenwerking met andere online specialisten, dat het ontwikkeld webdesign afgestemd is op deze verschillende apparaten middels responsive en adaptive webdesign. Een investering die zich terug gaat verdienen.

Strategisch webdesign

Onze webdesigners houden tijdens het designproces rekening met strategie en doelen van je bedrijf. Je wilt tenslotte dat de website(s) en/of webshop(s) bijdragen aan de doelstellingen van je bedrijf. Om dit te realiseren werken ze intensief samen met online marketeers en websitebouwers. Een waardevolle investering.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdesign en meer.

Specialisten in adaptive en responsive webdesign

Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, converterende website begint met goed doordacht webdesign. Onze webdesigners werken intensief samen met de online marketing specialisten om dit te realiseren. Wij zijn als collectief gevestigd in het Brabantse Zeeland. Vanuit dit kenniscentrum richten we ons op ondernemers en bedrijven in de regio Den Bosch, Oss, Nijmegen, Eindhoven en Uden. Een bewuste keuze want op deze manier kunnen we snel met je om de tafel zitten of uitnodigen in ons kenniscentrum. In ons kenniscentrum geven we je advies en verzorgen we workshops en trainingen. Uiteraard gegeven door specialisten.

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Zelf beheren

Een foto plaatsen, een tekst aanpassen, nieuwe pagina’s toevoegen, een blog publiceren, oftewel: websitebeheer. We geven iedere relatie uiteraard de mogelijkheid om hier zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens de realisatie van de website in WordPress of Joomla houden we gebruikersgemak met betrekking tot beheer voor ogen.

Vindbaar in Google

Een website met een mooi design is niets waard op het moment dat de technische basis niet geschikt is voor google. Hier houden we rekening mee tijdens het ontwikkelen van de website. Onze designers worden ondersteund door onze online markteers en SEO specialisten. Hiermee ligt er een goede basis om je website bedrijfsmatig goed te benutten.

Conversie optimalisatie

Conversies, daar draait het uiteindelijk om. Want bezoekers op je website leveren nog niets op. Bezoekers die de juiste acties ondernemen wel. Je wilt ingevulde contactformulier, bestellingen in je webshop, offerte aanvragen, nieuwsbriefinschrijving en meer. Onze designers, ondersteund door online marketeers, nemen dit al mee in het webdesign proces. En onze websitebouwers nemen dit mee in het bouwproces. Zo heb je een stevige basis om online succesvol te zijn.

Een webdesign dat past

Als eerste gaan we een gesprek aan om zo te achterhalen welke wensen er liggen. En wellicht nog belangrijker: wat je doelstellingen zijn. Je wilt uiteraard een bepaalde uitstraling neerzetten die past bij je bedrijf en de verschillende doelgroepen die je wilt bereiken. Om een goed beeld te krijgen stellen we je veel vragen. Vragen met betrekking tot strategie, doelstellingen, doelgroepen, positionering en meer. Pas als we dit helder hebben gaan we aan de slag met het webdesign. Dit kan een redesign zijn op een compleet nieuw design. U ziet het al: onze aanvliegroute is uitgebreid. Logisch, want je wilt niet alleen een mooi design. Je wilt een design realiseren dat rekening houdt met het doel van je bedrijf. Voor nu en in de toekomst.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar het beste willen neerzetten voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door met een groep zelfstandig opererende specialisten, ieder opererend en toevoegend vanuit hun expertise, waarde toe te voegen. Denk daarbij aan webdesigners, websitebouwers, fotografen, online marketeers, SEO specialisten, SEA specialisten, tekstschrijvers, communicatieadviseurs, programmeurs, software engineers, hosting, social media specialisten en meer. Je vind ons in ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland, centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

AB - Lekdetectie / Rosmalen

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij helpen je op basis van jouw vragen. Kwaaijongens is jouw partner op gebied van design, bouw, hosting, techniek, fotografie, teksten en online marketing. Welke rol wij invullen met betrekking tot het online succes van jouw bedrijf bepaal jij.

Waarom webdesign op maat?

Een webdesign kun je toch inkopen, er zijn duizenden thema’s beschikbaar. Dat klopt helemaal, maar.  Een professionele webdesign bureau weet als geen ander wat wel en wat niet werkt. Waar elementen moeten komen en waar vooral niet. Hoe er naar responsiveness gekeken moet worden en waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Wil jij een webdesign dat hieraan voldoet, waarmee je de toekomst in kunt. Besteed het dan uit, vraag de juiste partner je te helpen in het realiseren van  jouw online succes. Neem dan contact op.

Webdesign Oss

Wij zijn met ons kenniscentrum gevestigd in het mooie dorpje Zeeland. Vanuit deze centraal gelegen plek zijn we goed bereikbaar vanuit de regio Oss. Dus ben je gevestigd in Oss, Lith, Berghem, Heesch, Nistelrode, Ravenstein of 1 van de andere plaatsen in deze regio? En wil jij graag kennis maken met de manier waarop we jou op het gebied van webdesign kunnen helpen neem dan contact op.

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: webdesign@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team