• Aandachtspunten:

  ✓ Fris en doeltreffend design
  ✓ Zelf kunnen beheren
  ✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
  ✓ Conversie gericht
  ✓ Secure webhosting

  ☞ Direct afspreken

Website bouw Uden

Website bouw in de regio door specialisten

Ervaren webbouwers

Voor website bouw heb je een websitebouwer nodig, is jouw bedrijf gevestigd in de regio Uden dan ben je bij Kwaaijongens aan het juiste adres. Onze ervaren websitebouwers werken aan jouw website met oog voor kwaliteit, volgens laatste eisen met oog voor veiligheid en stabiliteit.

Responsive & Adaptive

Website bouw volgens de laatste standaarden. Een responsive website is niet meer weg te denken. Op ieder apparaat volgens gedefinieerde presentatie. Wij bouwen websites die naast het responsive gedrag ook adaptive zijn. Websites die voldoen aan zowel technische eisen als die van SEO voor vindbaarheid.

Veilig & Betrouwbaar

Security, oftewel veiligheid, je hoort er de laatste jaren steeds meer over. Een goede bouwer is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet ook uitleg te geven. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op een ervaren partij die je precies kan uitleggen hoe dit te borgen is. Wij leggen je graag uit welke gevaren er op de loer liggen en hoe je bepaalde zaken kunt voorkomen.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in website bouw en meer.

Specialisten in WordPress, Joomla en Magento

Een professionele website laten bouwen voor je bedrijf in Uden en omstreken doe je bij een lokaal bedrijf. Als ondernemer uit Uden werk je snel en effectief samen met Kwaaijongens. Wij zijn namelijk gevestigd in het dorpje Zeeland waar we beschikking over een groot kenniscentrum. In dit kenniscentrum kunnen we je van advies voorzien, je website of webshop realiseren maar je kunt ook trainingen en workshops volgen.

Wat wij belangrijk vinden als jouw partner:

Zelf beheren

Een website gebouwd door Kwaaijongens is gebaseerd op beheer in eigen hand. Jij als relatie kan het beheer voeren, teksten aanpassen, afbeeldingen plaatsen en zelfs vormgeving deels invullen indien gewenst. Wij werken met een CMS als WordPress, Joomla of Magento. Waarbij we tijdens realisatie continue het gebruikersgemak voor beheer voor ogen houden.

Vindbaar in Google

Een website moet passen qua design, gebouwd zijn volgens de laatste standaarden. Zowel responsive als adaptive zijn en vindbaar binnen zoekmachines. De vindbaarheid is essentieel! Kwaaijongens zorgt ervoor dat je website technisch is geoptimaliseerd en voldoet aan de technische gestelde eisen. Wij voorzien je van een praktisch en uitgebreid SEO advies.

Conversie optimalisatie

Bezoekers omzetten naar klantcontact, aanvragen en of telefonisch contact. Bezoekers aantrekken is één, relevante bezoekers is twee en conversie is drie. Kwaaijongens neemt deze 3 punten mee in design, bouw en ondersteuning op gebied van online marketing.

Waarom een websitebouwer uit regio Uden?

Je kunt bij iedere websitebouwer terecht, we leven in een digitale wereld. Maar dit digitale tijdperk kent natuurlijk ook beperkingen. Het kan nooit het fysieke face to face contact evenaren. En bij het aangaan van een lange termijn samenwerking, iets waar wij altijd op inzetten, wil je elkaar toch graag even in de ogen aankijken. Hoe fijn is het dan om binnen een half uur met elkaar aan de tafel te zitten. Sterker nog, als je gevestigd bent in |Uden dan zitten we binnen 5 minuten bij elkaar aan tafel. Dat kan bij jullie op locatie maar we vinden het heel leuk om te laten zien hoe we te werk gaan in ons kenniscentrum in Zeeland.

Wij helpen je om je doelen te realiseren binnen een vooraf gesteld budget. Alle websites die wij bouwen zijn gebaseerd op de Open Source CMS systemen WordPress, Joomla en Magento.

Wij weten wat belangrijk is met betrekking tot het aantrekken van klanten via internet. De techniek van je website, professionele en vooral veilige hosting, de vindbaarheid door toepassen van SEO en de inzet van social media als online marketing.  Maak kennis met jouw partner in website bouw in regio Uden.

Durf Kwaaijongens te vragen. Neem contact op.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen jij wilt bereiken. Zo krijgen wij een goed beeld van jou bedrijf.

Doelstellingen
We bespreken je doelstellingen, wat wil je bereiken met je website of webshop.

Rolverdeling
We weten je doelstellingen, we hebben gesproken over je budget en nu bepalen we de rolverdeling gericht om resultaat. Wij willen dat je scoort in Google!

Samenwerking
Onze relatie is een samenwerking, wij zorgen voor de veiligheid, updates en regulier onderhoud. Jij doet het beheer, bouwt je website uit en hebt ons als vraagbaak voor al je vragen. Of wij ontzorgen je helemaal, wij zijn jouw partner en zorgen voor online succes.

Waarom website bouw uitbesteden?

Iedereen kan toch een website bouwen? Voorkomen is beter dan genezen. Op internet is alles te vinden, de theorie dan wel te verstaan. Een professionele website laten bouwen voor je bedrijf in Uden vraagt kennis van design, techniek, responsive gedrag, beveiliging en gebruikers ervaring. Een professionele website is tegenwoordig noodzakelijk voor online succes. Wil jij je concurrenten voorblijven? Neem dan contact op.

Hoe verbeter je de vindbaarheid?

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen, drie pijlers waarnaar je moet kijken. De techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio of te wel de verhouding hier tussen. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: websitebouw@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer