Ontwerp & vormgeving

Webdesign, logo ontwerp, huisstijlen, brochure, belettering, beursstand en andere reclame uitingen

Grafisch vormgeven door specialisten in jouw regio

Advies, ontwerp, realisatie

Van A t/m Z geven wij vorm aan de identiteit van jouw bedrijf. Startend bij advies, vervolgens brainstormen, ontwerpen en realiseren. Iedere vorm van ontwerpen heeft een relatie tot de identiteit van jouw bedrijf, of het nu gaat om een webdesign, logo, huisstijl, brochure, beursstand of iets anders. Wij zijn daarin jouw partner binnen de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Ervaren DTP’ers

Wie ben jij als ondernemer? Waar sta je voor en wat wil je bereiken? Onze ervaren vormgevers weten wat ze jou moeten vragen om het proces in gang te zetten. De eerste indruk telt! Als jouw klanten met jou in contact komen moeten ze zich herkennen in jouw bedrijf. Kom kennismaken.

Huisstijl en communicatie

Je hebt voor jouw bedrijf je visie, missie en kernwaarden helder voor ogen. Hoe ga je dit laten vertalen naar een huisstijl en communicatie aanpak? Wij nemen dit met je door, we plannen een brainstorm sessie en kruipen als het ware in de huid van jouw onderneming. Zo maken wij de vertaling en kunnen we uiting geven aan onze creativiteit. Durf jij het aan?

Vormgeving is overal

Logo ontwerp

Een beeld- of woordmerk waarbij jouw doelgroep een herkenning krijgt bij jouw bedrijf. Dat is kort door de bocht wat een logo is. Daarvoor moeten wij jou en jouw bedrijf leren kennen. Kom gerust eens op de koffie! En dan bespreken we wat jouw wensen zijn.

Huisstijl ontwikkeling

Naast het maken van een logo kan ook de rest van de huisstijl worden aangepakt. Een huisstijl bestaat uit het toepassen van herkenbare elementen in alle uitingen. Zo herken je alle uitingen van bijvoorbeeld KPN aan een groen-blauw kleurverloop op alle foto’s. Een duidelijke huisstijl is een essentieel element waardoor je al snel een uiting herkent.

Webdesign

Met het maken van een webdesign is het niet alleen zaak om te kijken naar het uiterlijk. Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan de gebruiksvriendelijkheid en de  conversie elementen. Afhankelijk van het doel van jouw website zorgen onze designers voor een website die bij jou past.

Reclame uitingen

Wil je uitpakken, opvallen, iets belangrijks vertellen of gewoon even aan de buitenwereld laten zien dat je er bent? Voor verschillende doelen zijn verschillende uitingen nodig. Een prijskrantje of een brochure kan dezelfde omvang hebben maar gebruikt worden voor een heel ander doel. Wij zijn benieuwd wat jij aan de buitenwereld wilt vertellen.

Design, DTP, vormgeven

Heb je een idee, plan of schets? Zoek jij vormgevers die je kan uitdagen?
Wij hebben dé creatieve specialisten in ons Kwaaijongens netwerk om dat voor jou te realiseren.

Om een passend voorstel te doen en ons creatieve brein te laten werken willen we jou graag ontmoeten en horen wat jouw plan of boodschap is.

De kenmerken van jouw bedrijf samen met de verkoop boodschap spelen de hoofdrol tijdens het ontwerp en vormgeving van een logo en huisstijl. Eigenlijk speelt dit een rol voor alle reclame uitingen. Hetzelfde geldt namelijk ook voor jouw website, beursstand of autobelettering.

De beste ideeën ontstaan op onverwachte momenten

Ook die van ons. Daarom is hét perfecte design niet in tijd te plannen… We lopen een blokje om, gaan tekenen, brainstormen, zetten een goed stukje muziek op en dan ineens op een onverwacht moment (dat overkomt ons ook weleens ‘s-nachts of onder de douche) schiet het perfecte idee ons te binnen.

Aan de slag!

Grafische vormgeving voor ieder budget en voor iedere aanpak

Logo ontwerp

vanaf € 450.-

 • 3 concepten
 • 3 correctierondes
 • Uitlevering digitaal in verschillende bestandsformaten
 • Eigen ideeën zijn welkom

Flyers, folders en brochures

vanaf € 150.-

 • Eenmalig of Periodiek
 • Actiematig of informatief
 • 1 pagina of een heel magazine

Webdesign

vanaf € 500.-

 • Concept vormgeving
 • Website indeling

Reclame uitingen

op aanvraag

 • Vanaf 16 uur per maand
 • Spandoek
 • Beursstand
 • Auto / busbelettering
 • Uitstraling van je bedrijfspand of winkel
 • Bewegwijzering

Wij nodigen je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen in ontwerp en vormgeving.

Online marketing bureau

Onze werkwijze:

Kennismaking
Voordat we aan de slag gaan plannen we graag een kennismakingsgesprek. Wij vinden de klik met onze relaties heel belangrijk. Tijdens het gesprek bespreken we meteen jouw doelen, jouw doelgroep en de middelen die jij in wilt gaan in zetten. Heb je daar nog geen idee van? Geen nood aan de man! Wij weten de juiste vragen te stellen en jou zo aan het denken te zetten dat we alle informatie kunnen krijgen om aan de slag te gaan.

Aan de slag
Je krijgt van ons eerst een prijsopgave voordat we aan de slag gaan. Wanneer dit voor beide past gaan we pas aan de opdracht beginnen. Afhankelijk van jouw budget gaan wij voorstellen voor jou maken. Dit kan zijn dat we 1 voorstel maken en daarna correctierondes gaan in gaan zetten. Maar wellicht heb je behoefte aan verschillende concepten?

Wij sturen onze voorstellen digitaal naar jou toe. Maar we kunnen ze natuurlijk ook persoonlijk toelichten. Na het kiezen van een concept gaan we de correctierondes in. We gaan ervoor zorgen dat jouw uiting helemaal wordt wat past bij jouw doel.

Uitlevering
Is het helemaal naar wens? Dan gaan we over tot de uitlevering. Dit kan een drukgerede PDF, een JPG in het formaat van jouw online advertentieruimte of een complete website zijn.
We kunnen ook drukwerk, belettering, relatiegeschenken, spandoeken, etc. voor jou verzorgen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Durf te vragen ;-)

Grafisch vormgeving op maat

Het luisteren naar jouw wensen, het geven van onze mening, het sparren met ondernemers, het bedenken van oplossingen, het in het achterhoofd houden van technische mogelijk- en onmogelijkheden, en het passen binnen budgetten zijn allemaal dingen die onze grafisch vormgevers doen.

 • Steeds meer ondernemers gaan voor een professionele uitstraling.
 • Druktechnieken en online mogelijkheden worden steeds moderner, effectiever en goedkoper.
 • Het gebruik van grafische uitingen zijn op meerdere toepassingen mogelijk

Vanuit Kwaaijongens richten wij ons als grafisch vormgevers veelal op het MKB. Onze specialisten hebben allen een gezamenlijke visie en eigen interpretatie die we keer op keer delen met elkaar en onze relaties. In alle jaren hebben we veel ervaring opgedaan in wat er mooi is en wat er bijvoorbeeld mogelijk is in druktechnieken, materiaalkeuze en kwaliteit.

Onze grafische vormgeving specialisaties

Het zijn er eigenlijk nog meer maar dit zijn onze basis elementen maar we vinden eigenlijk alle elementen. Maar we vinden eigenlijk alle elementen die met vormgeving te maken hebben leuk om te doen.

 • ontwerp logo & huisstijl
 • webdesign
 • folders, flyers en posters
 • ontwerp verpakkingen
 • social media design
 • grafisch design voor beursstands
 • vormgeving autobelettering

Een grafisch vormgever inhuren voor MKB?

Denk je…. hmm zouden ze dit ook kunnen? Durf te vragen! Wij staan voor jou klaar.

Wat is grafisch ontwerp en vormgeving?

Grafisch vormgeven is het visueel maken van ideeën. Dit kan zowel online als offline zijn. Tegenwoordig is het vormgeven voor beeldschermen net zo belangrijk geworden als het vormgeven voor drukwerk. Dit vereist voor de vormgevers een berg aan kennis zoals het rekening houden met verhoudingen op beeldschermen, maar ook het hebben van kennis van de nieuwste druk- en afwerktechnieken. Wij houden onszelf bij de tijd door regelmatig naar beurzen te gaan, workshops te volgen en bij de drukker op bezoek te gaan. Op deze manier kunnen wij jou de nieuwste technieken aanbieden. Nieuwsgierig geworden naar hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Wat zegt men over ons?

Kwaaijongens heeft ons geholpen met het ontwerpen van een nieuwe website die beter bij ons imago past.  Ze hebben een SEO beleid opgezet en ons geadviseerd hoe we beter gevonden kunnen worden. Dat is prima gelukt, wij hebben een betere plaats bij Google en worden gevonden op tal van zoekwoorden. Het resultaat is dat wij veel complimenten over onze website krijgen en dat nieuwe klanten ons langs deze weg goed kunnen vinden. Kwaaijongens, daar kan je op rekenen!

Wij werken o.a. voor:

Een grafisch vormgever nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: ontwerp@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer