ThyssenKrupp

ThyssenKrupp heeft een nieuw logo en complete nieuwe huisstijl laten ontwikkelen bij hun moederbedrijf in Duitsland. Zij willen op een duurzame manier het logo en de branding implementeren. Op deze manier wordt het geleidelijk geïmplementeerd en zal de branding niet vervangen worden, maar wordt het alleen toegepast op nieuwe uitingen.

De Nederlandse vestigingen van ThyssenKrupp hadden alleen nog maar een huisstijl handboek met het reglement waar de nieuwe huisstijl aan moet voldoen. Hier mag Kwaaijongens zijn creatieve steentje aan bijdragen. Zodra er een nieuwe opdracht binnen komt pakken Anke Verbeek en Lisa van Oort het handboek erbij, zodat zij rekening kunnen houden met de juiste aangegeven kleuren, formaten, afbeeldingen en tekstgebruik.

Wat vinden wij belangrijk bij een huisstijl:
✓ Passend bij bedrijf
✓ Herkenbaar
✓ Consequent doorvoeren

Compleet nieuwe huisstijl doorvoeren

autobelettering-kwaaijongens

Autobelettering

brochure-thyssenkrupp-kwaaijongens

Advertenties, reclameborden, brochures, posters

Uitnodigingen

online-advertentie-opmaak

Online banners

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij een huisstijl? Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in het succes van jouw bedrijf!

Poster ThuyssenKrupp door Kwaaijongens

“Met Anke hebben we een perfect passend verlengstuk van onze marketingafdeling. Met haar creativiteit, snelheid en accuraatheid kunnen we snel uitingen die passen binnen onze huisstijl en onze strategie verspreiden. Dit alles met een soepel en plezierig verlopende samenwerking. “

ThuyssenKrupp

Onze samenwerking met ThuyssenKrupp

Bij ThyssenKrupp hebben wij vooral contact met de Marketing Manager. Hij stuurt ons een aanvraag door en wij maken daar gelijk een passende offerte voor. Zodra er een akkoord is en er is een deadline afgesproken gaat Anke aan de slag.

Opdrachten die Anke tot nu toe gerealiseerd heeft voor ThyssenKrupp zijn o.a. advertenties, autobelettering, reclameborden, brochures, uitnodigingen voor personeelsfeesten en online banners (bewegend).

Wat onderscheidt ons:

√ Persoonlijk contact
√ Kennisdeling
√ Betrokkenheid
√ Verschillende disciplines
√ Een eigen Kenniscentrum
√ Flexplekken voor relaties

Kwaaijongens kenniscentrum

Het ontwerpen, bouwen en beheren van een website en het ontwerpen van een logo gebeurt hoofdzakelijk in ons kenniscentrum in Zeeland. Ons pand is tevens ook dé plek voor onze relaties om samen met ons te werken aan hun eigen website. Je kan zelf aan de slag op een fijne rustige plek. Heb je vragen? Dan kan je ons altijd aanspreken. We helpen je graag vooruit. Het delen van kennis staat bij ons centraal. En op deze manier kunnen we je mooi persoonlijk bijstaan met het creëren en onderhouden van jouw ideale website en vragen in online en offline communicatie.

Contact opnemen:

Heb je vragen? Of wil je een offerte ontvangen? Bel dan gerust even!

  • Kwaaijongens team