Zorgland Dienstverlening – Zeeland

Zorgland is de passie van Gerte. Gerte is jaren geleden Zorgland gestart vanuit een eigen zorgvraag van een familielid. Ze wilden graag kleinschalige persoonlijke zorg kunnen bieden. Inmiddels bestaat zorgland al 10 jaar en bieden ze nog steeds op een eigen manier zorg. Ze zetten de cliënten in hun kracht door te kijken wat ze allemaal nog wel kunnen, in plaats van wat er niet (meer) kan.

Wat wij doen voor Zorgland

Zorgland is een klant van het eerste uur. Wij zijn samen met Zorgland meegegroeid. Inmiddels hebben we een nieuwe huisstijl mogen maken en hebben we onlangs de derde website voor ze mogen maken.
Ook is het voor zorgland belangrijk om niet alleen hun eigen doelgroep aan te spreken, maar ook de zorgverzekeraars en de overheid. Dit maakt dat we samen duidelijk hebben moeten kijken hoe de uitingen ingezet moeten gaan worden. Hier is een eigentijdse brochure voor gemaakt. Één die je met trots bij de doelgroep neer kan leggen, maar ook de expertise en veelzijdigheid van het bedrijf laat zien.
Ook zijn er nieuwe visitekaartjes gemaakt waarin de functies van de medewerkers ook een belangrijke plaats hebben gekregen. Een groter groeiend bedrijf mag laten zien dat er expertise in huis is.

Wat vinden wij belangrijk bij een concept ontwerp:
✓ Passend bij bedrijf
✓ Passend bij de doelgroepen
✓ Dat het met trots gedragen wordt
✓ Functioneel en duidelijk
✓ Uniek en bij de tijd

Het logo van Zorgland

Achter dit logo zit een warm verhaal.
Bij Zorgland draait het om de zorg voor elkaar, mensen in hun eigen kracht zetten en een vangnet zijn wanneer het nodig is. Dat zien we terug in het logo. Aan de rechterzijde van het logo het vormpje van de halve maan, het vangnet wat Zorgland is voor haar zorgvragers. En in de “o” staan 2 mensen arm in arm. Samen zorgen voor elkaar. Elkaar ondersteunen waar nodig en elkaar in de waarde laten.

Regio Uden | Zeeland

Zorgland heeft haar roots in Zeeland. Met een mooie woonlocatie aan de Boterbloem en meerdere dagbestedingslocaties in en rondom Zeeland. In Uden werken ze op de kinderboerderij en in Schaijk op de Caroussel Groen van de Nieuwe Hoeve. Dat maakt het voor ons gemakkelijk om snel ter plaatste te zijn als er vragen zijn over de website, of wanneer er een uiting gemaakt mag worden.