• Aandachtspunten:

  ✓ Fris en doeltreffend design
  ✓ Zelf kunnen beheren
  ✓ Zoekmachine geoptimaliseerd
  ✓ Conversie gericht
  ✓ Secure webhosting

  ☞ Direct afspreken

Website ontwerpen

Wat is de doelstelling van de website?

Wat wil je bereiken met je website? Wie is je doelgroep? Wat is het taalgebruik van je doelgroep? En zo zijn er nog een aantal vragen die wij graag met je doornemen voordat we beginnen aan een website ontwerp. Een website ontwerp moet aansluiten, net als de inhoud van de website en de structuur. Onze webdesigners en internet strategen werken altijd samen, aan tafel of achter de schermen. Doel is dat het webdesign passend is bij hetgeen jij wilt bereiken.

Het ontwerp of te wel webdesign is een gezamenlijk proces waarbij wij gerichte vragen stellen. Wil je zelf ervaren hoe, bel of mail ons en we maken een afspraak.

Website ontwerp analyse fase

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in website ontwerp en meer.

Hoe verder met de websitebouw in Joomla of WordPress?

De websitebouw is vaak een startpunt. Dit is een proces met vele aspecten. Na verloop van tijd komen er logische vragen om  uitbreiding en extra functionaliteit. Wij kiezen daarom juist voor websitebouw in een Open Source CMS, zoals WordPress of Joomla.  Met Open Source websitebouw in WordPress of Joomla ben je verzekerd van doorontwikkeling van het gekozen platform. Wereldwijd werken duizenden mensen aan toevoegingen die vaak snel een eenvoudig zijn te implementeren. Waarbij je zelf het beheer kunt doen via het aanwezige CMS ( Content management systeem). Joomla en WordPress zijn gebruikersvriendelijk en de functionaliteit is enorm. Met een juiste partner op internet zijn mogelijkheden ongekend.

Webhosting en support

Buiten het website ontwerp / webdesign voor een Joomla website is ook de webhosting en support van belang. Een betrouwbare partner die telefoonisch goed bereikbaar is en een helpende hand beidt is gewenst. Vanuit Kwaaijongens richten wij ons juist op webhosting inclusief support vanuit specialisten, door inzet van eigen hosting oplossingen en techniek zijn wij hét aanspreekpunt. Gewoon direct aan de telefoon. Of je komt even langs.

Zoekmachine optimalisatie, vindbaarheid?

Bij het doorspreken van het ontwerp van de website nemen we ook deze stap mee. Immers het is van groot belang om dit direct  mee te nemen. Wij zijn van mening dat dit een onderdeel is van design en bouw van de website. Door hier rekening met te houden maken we keuzes die van invloed zijn op design en bouw. Zo ontstaat er een goed en functioneel webdesign en kan de bouw daarop afgestemd worden. Vervolgens kunnen we bij de content vulling de zoekmachine optimalisatie on-page, zoals dat heet, goed invullen. Wij delen hierin kennis zodat je, u, zelf kunt bepalen wie wat doet.

Wij bieden een helpende hand als partner op internet.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Waarom kwaaijongens

Wij kunnen naast advies je hele website onder onze hoede nemen van web strategie, website ontwerp, website bouw, zoekmachine optimalisatie, tekstschrijven en webhosting als één compleet pakket.
Juist dit is de toegevoegde waarde die wij willen bieden aan onze relaties. Wij richten ons op bedrijven in regio Uden, Oss, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Echter mede dankzij onze relaties zitten we ondertussen door heel Nederland! Ook onze kwaaijongens en kwaaijmeisjes zitten door heel Nederland dus dichtbij.

Hoe verbeter je de vindbaarheid?

SEO is onder te verdelen in drie onderdelen, drie pijlers waarnaar je moet kijken. De techniek, on-page en off-page. De techniek is vooral gericht op de de hosting, snelheid van laden en de code van je website. Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio of te wel de verhouding hier tussen. On-page is alles wat er in je pagina terug te vinden is, teksten, afbeeldingen, video’s en ander content elementen. Off-page zijn factoren van buitenaf die van invloed zijn op de posities in Google.

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: websitebouw@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer