• Websites Webdiensten

Websites & Webdiensten

Ontwikkeling, hosting, beveiliging en support van WordPress en Joomla websites

  • Websites Webdiensten

Full service internetbureau

Kwaaijongens is het full service internetbureau in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. Wij realiseren websites op basis van Open Source oplossingen zoals Joomla en WordPress. Voor webshops maken wij gebruik van WooCommerce binnen WordPress en maatwerkoplossingen worden in PHP geprogrammeerd.

Bel voor een afspraak 085 – 3307500 of mail naar: Web@kwaaijongens.nl en wij helpen je graag.

Kies je startpunt voor een professionele WordPress website.

Partner in design, hosting en techniek

Kwaaijongens is jouw partner op internet. Wij bouwen oplossingen op basis van Open Source CMS (content management systeem). We werken voornamelijk met Joomla en WordPress. Door te kiezen voor Open Source ben je en blijf je onafhankelijk.

Voor webshops hebben we gekozen voor WooCommerce binnen WordPress.

Met de keuze voor Kwaaijongens heb je een partner op het internet die alle facetten in de samenwerking kan invullen. Onze leden, die tevens zelfstandige ondernemers zijn, weten van wanten. Wij bieden steevast dé helpende hand op gebied van internetdiensten en daarbuiten.

Onze webdiensten zijn o.a.

Website realisatie

√ Domein registraties
√ Design
√ Ontwikkeling
√ Onderhoud & Beheer

Webhosting

√ Shared webhosting
√ Dedicated webhosting
√ Security / beveiliging
√ Caching / snelheid

Fotografie

√ Bedrijfsreportages
√ Productfotografie
√ Web animaties
√ Video

Online marketing

√ SEO + SEA
√ Linkbuilding
√ Social media
√ Tekstschrijven

Website bouwen in één dag

Onze werkwijze:

Kennismaking
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. Daarbij vinden wij het heel belangrijk dat we een klik hebben. Als deze er is gaan we in op hetgeen wat jij wilt bereiken. Wat zijn jouw doelstellingen op het web en daarbuiten? Zo krijgen wij een goed beeld van jouw bedrijf.

Voorstel op maat
We zetten hetgeen wat we hebben besproken om naar een voorstel op maat. Hierin nemen wij alle punten mee en geven we aan hoe wij de realisatie voor ons zien.

Samenwerking
Het voorstel is akkoord en vervolgens gaan we samen aan de slag. Wij nemen je mee in het hele ontwikkeltraject en wat daarna komt.

Onderhoud en support
Na de oplevering van jouw website of webshop verzorgen wij ook het onderhoud en leveren support bij al jouw vragen. Gewoon via telefoon of mail: de keuze is aan jou.

Websites realiseren naar tevredenheid

Vanuit Kwaaijongens willen wij websites realiseren naar beider tevredenheid. Dit betekent dat we op een open en directe manier met elkaar communiceren. Het is belangrijk dat er een klik is, dat we elkaar vertrouwen en dat er wederzijds respect is. Kom gerust eens op de koffie: neem gewoon contact op.

Samen trots zijn:

Super trots op mijn nieuwe website! Het was geweldig om deze site met de hulp van Kwaaijongens te realiseren. Zij staan direct voor me klaar als ik vragen heb, komen met goede adviezen en bulken van het enthousiasme. Kortom: een fantastische partner!

Relaties waar wij voor mogen werken zijn o.a.

Een nieuwe website nodig? Zoek niet langer!
Bel: 085 – 3307500

  • Kwaaijongens team