Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Andre Driessen

André Driessen

Andries tekst, training & advies | tekstschrijver en presentatiecoach regio Eindhoven – Den Bosch - Tilburg

Schrijven om te beklijven: op papier, het beeldscherm en bij presentaties

Ondernemerschap en bruisende ideeën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Soms is het lastig om die ideeën zelf te verwoorden. Als tekstschrijver en presentatiecoach help ik je daarbij. Op papier met folders of verkoopbrieven. Op het beeldscherm met blogs of SEO-vriendelijke webteksten. En over het voetlicht met bedrijfspresentaties, Pecha Kucha’s of een Elevator Pitch. Het motto dat ik daarbij gebruik is ‘schrijven om te beklijven’.  Een tekst moet immers blijven hangen. Goed gevonden worden in Google. Of inspireren en tot actie aanzetten.

Zoek je een tekstschrijver?
Als freelance tekstschrijver verwoord ik wat jouw klanten en relaties graag willen horen. Van elke interessante opdracht gaat de inkt in mijn vulpen sneller stromen. Ik schrijf niet alleen teksten die beklijven. Als copywriter bedenk ik ook concepten voor campagnes.

Zoek je een storyteller?
Als storyteller maak ik kringen in het water. Samen met jou. Het ‘figuurlijke’ steentje dat ik daarvoor gebruik is storytelling. Een persoonlijk verhaal is leuk om te vertellen. Een goed verteld verhaal is interessant om naar te luisteren. En als zo’n verhaal inzicht geeft, is het ook gemakkelijk om te onthouden en door te vertellen.

Zoek je een webschrijver?
Schrijven voor het beeldscherm stelt andere eisen aan een tekstschrijver. Als webschrijver of SEO-tekstschrijver heb ik altijd 2 doelgroepen voor ogen: bezoekers van je website en zoekmachines zoals Google. Bij webteksten kies ik de gulden middenweg tussen vindbaarheid (findability) en gebruiksvriendelijkheid (usability). Bezoekers lezen niet, maar ze scannen. Bij SEO-tekstschrijven maak ik dankbaar gebruik van de ervaring en expertise binnen de Kwaaijongens.

Zoek je een blogger?
Bloggen is helemaal ‘hot’. Bloggen is dé manier om je kennis te verspreiden, persoonlijke verhalen te vertellen en autoriteit op te bouwen. Bloggen is onmisbaar als werk wilt maken van SEO en linkbuilding. Lukt het niet om prioriteit te geven aan bloggen? Of ontbreekt het talent om zelf te schrijven? Graag zet ik als (ghost)blogger jouw persoonlijke tekst op papier. Ik luister naar je ideeën. Ik leef me in. En ik verwerk jouw steekwoorden tot een blog dat verleidt om te lezen.

Zoek je een presentatiecoach?
Geef je regelmatig bedrijfspresentaties bij netwerkbijeenkomsten of tijdens acquisitietrajecten? Denk aan een Elevator Pitch van 60 seconden, een Pecha Kucha van 6,40 minuten of een bedrijfspresentatie van een kwartier? Als presentatiecoach leg ik samen met jou het verhaal achter je hartstocht of ondernemerschap bloot. Een persoonlijk verhaal met inzicht beklijft beter dan een droge opsomming van productkenmerken of verkoopargumenten.

Je kunt me inschakelen als:

  • Tekstschrijver voor teksten die inspireren en beklijven
  • SEO-tekstschrijver van webteksten die hoog scoren in Google
  • Schrijftrainer of presentatiecoach met interactieve workshops en trainingen
  • Communicatieadviseur voor het MKB met een gezond boerenverstand en verfrissende ideeën
  • Blogger of ghostblogger voor verhalende blogs met PlakKracht
  • Gastspreker over bloggen, Elevator Pitch, tekstschrijven of Twitter

 

 

Contact opnemen?

Bel voor André 06 53 22 60 82, voor Eric +31 (0)6 243 860 88 of mail voor contact of een afspraak: andre@Kwaaijongens.nl. Kijk voor meer informatie over Andries tekst, training & advies op de website, Andries-advies.nl

Go To Top