Websites & webdiensten

Kwaaijongens is jouw partner op internet. Wij zijn een full-service internetbureau in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. En wij realiseren onder andere websites op basis van Open Source oplossingen zoals Joomla en WordPress. Voor webshops maken wij gebruik van WooCommerce binnen WordPress en maatwerkoplossingen worden in PHP geprogrammeerd.

Klik hier voor meer informatie

cache legenWebsites & webdiensten

Hoe gooi ik mijn cache leeg?

Zie je steeds een verouderde versie van een website? Verwijder dan je Cache! Wij helpen je met een stappenplan voor Chrome, Safari, Firefox, Internet explorer en Edge.
Lees meer
Google Analytics en AVGMarketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Google Analytics en de AVG

Standaard voldoet Google Analytics niet aan de AVG. Ga je dus voor een AVG-proof website? Zorg er dan voor dat je de stappen uit dit blog volgt zodat Google Analytics wél voldoet aan de AVG!
Lees meer
Wat is een sitemap?Marketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Wat is een sitemap?

Een sitemap is een blauwdruk van alle relevante url's binnen een website en geeft een overzicht van de structuur. Je zou het dus kunnen zien als een soort plattegrond! In dit artikel wil ik je graag meer uitleggen over wat sitemaps zijn, hoe je ze aan kunt maken in een WordPress website, hoe je ze aan Google beschikbaar stelt en waarom ze zo belangrijk zijn.
Lees meer
Het verschil tussen IMAP en POPWebsites & webdiensten

Wat is het verschil tussen IMAP en POP?

Een email staat normaal op een mailserver, wanneer je je computer aanzet maakt deze connectie met de server om zo je email te tonen. Dit kan op 2 manieren: via POP en IMAP. Welke van de twee het handigst is lees je hier!
Lees meer
De risico's van WordPress pluginsWebsites & webdiensten

De risico's van WordPress plugins

WordPress plugins kunnen handig zijn, maar ook slecht voor je website! Bugs, conflicterende scripts en vertragingen zijn risico's die het downloaden van WordPress plugins met zich meebrengen.
Lees meer
Wat is interne linkbuilding?Marketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Wat is interne linkbuilding?

Interne linkbuilding is het aanbrengen van links waarop je door kunt klikken naar andere pagina's, berichten of content binnen je website. In dit blogartikel leg ik uit hoe je dit kunt toepassen binnen je website voor betere resultaten in zoekmachines zoals Google.
Lees meer
WordPress 5.0 GutenbergWebsites & webdiensten

Wordpress 5.0 Gutenberg komt! Werkt mijn huidige editor straks nog?

Veiligheidsupdates zou je altijd moeten installeren, maar hoe zit het dan met het updaten van een visuele editor? Binnenkort komt WordPress Gutenberg 5.0 en wij leggen uit wat je ermee kunt doen!
Lees meer
Hoe maak ik mijn WordPress website sneller?Marketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Hoe maak ik mijn WordPress website sneller?

Hoe komt het dan dat mijn website traag is? Dat kan aan twee dingen liggen. De snelheid van een website wordt enerzijds beperkt door de internetverbinding van de bezoeker en anderzijds door optimalisatie van de website zelf. Aan de verbinding van je bezoeker kun je zelf niets doen, aan je website zelf kun je wel verbeteringen aanbrengen.
Lees meer
Responsive WebdesignWebsites & webdiensten

Wat is responsive webdesign?

Responsive webdesign (of RWD) houdt in dat websites zich aanpassen aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Denk hierbij aan een desktop, tablet en smartphone. In dit blogbericht ga ik je alles uitleggen over responsive webdesign!
Lees meer