Websites & webdiensten

Kwaaijongens is jouw partner op internet. Wij zijn een full-service internetbureau in de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen. En wij realiseren onder andere websites op basis van Open Source oplossingen zoals Joomla en WordPress. Voor webshops maken wij gebruik van WooCommerce binnen WordPress en maatwerkoplossingen worden in PHP geprogrammeerd.

Klik hier voor meer informatie

Doelen instellen Google AnalyticsMarketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Doelen instellen in Google Analytics

Één van de belangrijkste stappen naar een goede Google Analytics rapportage is het instellen van doelen. Waarom? Om te kunnen analyseren of jouw online marketing werkzaamheden effect hebben! Doelen worden ook wel conversies genoemd. Voorbeelden van conversies zijn het invullen van een contactformulier, het bekijken van een video, het maken van een afspraak of het inschrijven voor een nieuwsbrief.
Lees meer
WordPress updateWebsites & webdiensten

Wordpress 5.0: nu updaten of nog even wachten?

Er is een nieuwe update van WordPress! Je kunt nu aan de slag met de nieuwste versie WordPress 5.0. Maar... is het wel handig om die meteen uit te voeren? Onze Dominique legt het uit.
Lees meer
WordPress, punten waar je op moet lettenWebsites & webdiensten

Waar moet ik op letten bij het maken van een WordPress website?

Het is een veelgestelde vraag van kleinere bedrijven en ondernemers die zelf hun WordPress website willen bouwen! Daarom ga ik in dit blogartikel in op belangrijke punten die je helpen bij het maken van goede keuzes. Je wilt tenslotte een goede basis waarop je kunt gaan bouwen, toch?
Lees meer
cache legenWebsites & webdiensten

Hoe gooi ik mijn cache leeg?

Zie je steeds een verouderde versie van een website? Verwijder dan je Cache! Wij helpen je met een stappenplan voor Chrome, Safari, Firefox, Internet explorer en Edge.
Lees meer
Google Analytics en AVGMarketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Google Analytics en de AVG

Standaard voldoet Google Analytics niet aan de AVG. Ga je dus voor een AVG-proof website? Zorg er dan voor dat je de stappen uit dit blog volgt zodat Google Analytics wél voldoet aan de AVG!
Lees meer
Wat is een sitemap?Marketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Wat is een sitemap?

Een sitemap is een blauwdruk van alle relevante url's binnen een website en geeft een overzicht van de structuur. Je zou het dus kunnen zien als een soort plattegrond! In dit artikel wil ik je graag meer uitleggen over wat sitemaps zijn, hoe je ze aan kunt maken in een WordPress website, hoe je ze aan Google beschikbaar stelt en waarom ze zo belangrijk zijn.
Lees meer
Het verschil tussen IMAP en POPWebsites & webdiensten

Wat is het verschil tussen IMAP en POP?

Een email staat normaal op een mailserver, wanneer je je computer aanzet maakt deze connectie met de server om zo je email te tonen. Dit kan op 2 manieren: via POP en IMAP. Welke van de twee het handigst is lees je hier!
Lees meer
De risico's van WordPress pluginsWebsites & webdiensten

De risico's van WordPress plugins

WordPress plugins kunnen handig zijn, maar ook slecht voor je website! Bugs, conflicterende scripts en vertragingen zijn risico's die het downloaden van WordPress plugins met zich meebrengen.
Lees meer
Wat is interne linkbuilding?Marketing, SEO & strategieWebsites & webdiensten

Wat is interne linkbuilding?

Interne linkbuilding is het aanbrengen van links waarop je door kunt klikken naar andere pagina's, berichten of content binnen je website. In dit blogartikel leg ik uit hoe je dit kunt toepassen binnen je website voor betere resultaten in zoekmachines zoals Google.
Lees meer