• Aandachtspunten:

  ✓ Volledig ontzorgt
  ✓ Geen contractduur
  ✓ Per maand opzegbaar
  ✓ Service contract op maat
  ✓ Optimale beveiliging

  ☞ Direct afspreken

Dedicated server hosting

Wil je serverhosting op maat?

Een server aanschaffen is één, het configureren, het serverbeheer en -onderhoud en bewaken dat de omgeving blijft aansluiten bij de groei van je organisatie zijn onderdelen die vaak onderbelicht zijn en blijven. Naarmate je organisatie groeit, meer klanten of applicaties die erop moeten draaien, wordt het beheer complexer en kost meer tijd. Terwijl dit niet het belangrijkste bedrijfsonderdeel is binnen je bedrijfsvoering, zeker een heel belangrijk deel maar een onderdeel van het totaal.

Serverhosting en beheer in de Cloud?

Wil je een eigen Virtual Private Server (VPS) met geen zorgen over het beheer en benodigde onderhoud, want dat komt er wel degelijk bij kijken. Juist deze rol vullen wij voor vele relaties in, wel een eigen VPS waarop eigen websites, applicaties of andere software draait met het beheer van de server en alles dat daarbij komt kijken in handen van een betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring vanuit haar specialisten.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking, kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen in dedicated serverhosting.

Persoonlijk contact staat voorop, wij helpen echt

Uitbesteden is geen optie denk je. Je klanten hebben immers voor jou organisatie gekozen om het persoonlijk contact en de manier waarop je hen helpt bij vragen, wensen en problemen. Je servers elders hosten, op eigen hardware of in de vorm van een VPS waarbij je zelf het beheer en onderhoud blijft doen is nog wel een optie, maar is niet ideaal omdat je kennis wellicht niet helemaal toereikend is.

Maar je bent zelf in controle en dat telt voor jou en je klanten. Het is alleen wel vervelend op het moment je er niet helemaal uitkomt, zeker op het moment dat je in de auto moet stappen om naar de hosting locatie te rijden om een probleem daar op te lossen.  Of omdat kennis ontbreekt, je bent er immers niet 24 uur per dag mee bezig. Kan het anders? Waarbij persoonlijk contact en het helpen van jou en je klanten voorop staat?

Wijzigingen en verbeteringen in serverhosting

Zoals jij vanuit je eigen organisatie je klanten advies geeft. In het omgaan met de software en of applicaties die je ter beschikking stelt. Zo zullen wij je ook adviseren en daar waar wij achten dat het nodig is sturing geven aan het optimaal inrichten van de server-hosting. Dit ter bevordering van jouw dienstverlening en die van ons.

Kwaaijongens is jouw partner in serverhosting

Wij van kwaaijongens willen je graag ondersteunen en ontzorgen. Waarbij we dezelfde waarden hanteren naar je klanten. Wij zijn geen hosting partij die kijkt naar volumes, wij kijken naar hoe we je kunnen helpen je bedrijfsvoering nog succesvoller te maken. Dit door je vanuit ons vak en kennis gebied te ondersteunen. De communicatielijnen zijn één op één, direct met de verantwoordelijke specialisten. Dit kan op eigen servers of op servers van kwaaijongens.Neem dan contact op.

“Eric is an enthousiastic open person. focussing at possibilities instead of problems. He and his businesspartner Roel did build a tailormade communicationcenter application for Ixoconcept that, after the development phase, significant improved the efficiency of our organization. Next to that it is always fun to work with Eric since he’s a person with a strong possitive attitude.“
Kees van Middendorp, Ixoconcept.

In gesprek over serverhosting, dat kan:

We bespreken graag de mogelijkheden met je om ervoor te zorgen dat dit ook echt op maat is waarbij de bijdrage een bijdrage blijft. Bel: 085 – 330 7500 of mail: vps@kwaaijongens.nl

 • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer