Fotografie

Zakelijke fotografie op locatie of in de studio

Fotografie is belangrijker dan ooit. Op websites, social media en ook offline: je kan er niet meer omheen. Door het juiste beeldmateriaal te gebruiken kun je laten zien wie jij bent en wat je doet. Daarmee kun je jouw zichtbaarheid vergroten en jezelf onderscheiden.

Meedenkend

Samen kijken we naar wie jij bent, wat je doet en wat jij wilt uitstralen. Welk beeldmateriaal past hierbij? Wil je toegankelijk en informeel overkomen, of juist zakelijk? Welke setting past het beste? We maken een passende fotoreportage.

Op locatie of in de studio

Wil je de foto’s laten maken op een gekozen locatie of juist op het bedrijf? Geen probleem. We beschikken over een mobiele studio waardoor we overal kunnen fotograferen. Wil je liever foto’s in de studio? Je bent van harte welkom!

Compleet

De foto’s worden nabewerkt en direct in de juiste verhouding gezet. Zo kunnen de foto’s direct online geplaatst worden. Daarnaast worden ze ook geleverd in hoge resolutie. Dit is ideaal voor afdrukken en/of vergrotingen.

Wij nodigen je uit in onze ruime fotostudio. Kom naar ons kenniscentrum en dan kijken we samen welk beeldmateriaal voor jou geschikt is.

Beeldmateriaal wat aansluit

Goede apparatuur is een eis, maar alleen daarmee red je het niet. Het is de fotograaf die de foto tot stand brengt. Die de juiste hoek ziet, het perfecte licht op zoekt en de Unique Selling Points van jou en/of jouw bedrijf benadrukt. Van portretfotografie tot bedrijfsreportages, van persoonlijke fotoshoots tot fotoshoots op maat. Op een gekozen locatie of in onze fotostudio. Kwaaijongens helpt jou aan mooie fotografie van jezelf of van jouw bedrijf. Beeldmateriaal wat past bij de doelstelling en bij de doelgroep. Zoek je naar een fotograaf met oprechte interesse die gaat voor het beste resultaat? Sharon staat voor jou klaar. Bij Kwaaijongens gaat kwaliteit voor kwantiteit.
Bel voor een afspraak 085 – 330 7500 of mail naar: fotograaf@kwaaijongens.nl.

Waarom een fotograaf uit regio Den Bosch?

De productfoto’s worden in onze ruime fotostudio gemaakt. Er is altijd iemand van het bedrijf aanwezig die weet wat er gefotografeerd moet worden en wat belangrijk is per product. Samen overleggen we en selecteren we de foto’s. Soms missen er wat producten, die dan een dag later worden afgegeven in de studio. Natuurlijk kan dit ook als je niet in de buurt zit, maar dit maakt het net allemaal een stukje praktischer.

Elementen vanuit het Kwaaijongens Kenniscentrum

Naar welke soort fotografie ben jij naar op zoek? Wat past bij jou? Hoe kun je de kracht van het bedrijf naar voren laten komen?
Wil je advies? Kom dan naar het Kwaaijongens Kenniscentrum in het plaatsje Zeeland, gelegen tussen Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch. Wij staan voor jou klaar en kijken naar wat bij jou en de onderneming past.

Bedrijfsreportage

Zichtbaarheid creëren voor jouw bedrijf? Zorg voor goede fotografie. Professionele foto’s die de kracht van de onderneming benadrukken. Sharon denkt hierover graag met jou mee en kijkt wat bij jou en jouw bedrijf past. De foto’s worden geleverd in zowel hoge als lage resolutie.

Productfotografie

Allemaal op dezelfde manier belicht, vanuit dezelfde hoek en in dezelfde grootte. Dit zorgt voor eenheid en rust. Wil je dat de foto’s vrijstaand gemaakt worden? Geen probleem. De productfoto’s kunnen gemaakt worden binnen het bedrijf, maar ook hier in onze ruimte fotostudio.

LinkedIn fotoshoot

Ben je toe aan een nieuwe, professionele LinkedIn foto? Wij helpen jou.
Wat past bij jou en wat je wilt uitstralen: een spontane foto op een buitenlocatie, zoals in de natuur of juist een zakelijke foto in de studio? Sharon maakt de foto waar je echt trots op kunt zijn.

Portretfotografie

Een foto van bijvoorbeeld alle werknemers apart. Ook hier is het belangrijk dat er eenheid ontstaat: dezelfde achtergrond en hetzelfde licht. Natuurlijk kun je variëren in de pose, zodat iedereen er als zichzelf opstaat. Wil je dat Sharon hierover met jou meedenkt? Durf te vragen.

Fotografie pakketten

fotografie bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Kosten bij een gemiddelde bedrijfsreportage:

√ 1,5 uur fotografie
√ Beeldbewerking
√ 20 bewerkte foto’s
in hoge en lage resolutie

€ 240,–

fotografie productfoto

Productfotografie

Prijs is afhankelijk van soort product en de hoeveelheid.

√ Op locatie of in de studio
√ Vrijstaand maken
√ Leveren in gewenst bestandsformaat

Vanaf € 9,50 per foto.

fotografie linkedinfoto

LinkedIn fotoshoot

Persoonlijke foto waar je trots op kunt zijn.

√ Op locatie of in de studio
√ Mogelijkheid voor wisselen 1 outfit
√ 8 Foto’s

€ 99,–

fotografie portretfotografie

Portretfotografie

Prijs is afhankelijk van hoeveelheid foto’s.

√ Op locatie of in de studio
√ Portet of actiefoto’s
√ Minimaal 5 portretten

Vanaf € 18,– per foto.

Relaties waar wij voor mogen werken zijn o.a.

Productfotografie zeeland

Fotografie op maat

Van tevoren bespreken we jouw wensen. Dit kan zowel telefonisch, per mail als op locatie. Daarna gaan we aan slag. Tijdens de fotoreportage is er direct contact met de opdrachtgever, wordt er overlegd, eventueel bijgeschaafd en kom je samen tot het beste resultaat. De foto’s worden vervolgens professioneel nabewerkt. Omdat de lijntjes met de webbouwers en designers kort zijn, weet de fotograaf precies wat er nodig is voor jouw website.

  • de foto’s kunnen gemaakt worden op een gewenste buitenlocatie, bij jou binnen het bedrijf of bij ons in de fotostudio.
  • de foto’s worden zowel in hoge als lage resolutie digitaal aangeleverd, zodat ze direct online geplaatst kunnen worden.

Meer dan een mooie foto

Een foto moet niet alleen mooi zijn. Het doel van de foto is net zo belangrijk.

Fotograaf nodig? Zoek niet langer.Bel: 085 – 330 7500 of mail: fotograaf@kwaaijongens.nl

Ervaar zelf het verschil, bel of mail voor een kop koffie of thee en we bespreken jouw wensen.

Je bent van harte welkom in onze ruime fotostudio.

Puttelaar 7
5411 BE Zeeland (Brabant)

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer