Productfotografie verpakkingen

Al een hele tijd mogen we de productfotografie voor Beko Verpakkingen verzorgen. Zij leveren mooie verpakkingen aan brood- en banketbakkers, chocolatiers en patissiers. De verpakkingen komen natuurlijk het mooist tot hun recht met een passend product erin. Dit wordt per verpakking gestyled, waardoor het iedere keer een uitdaging blijft. Erg leuk!

Productfotografie Zeeland studio 12
Productfotografie Zeeland studio 11

Voorbereiding
De voorbereiding is erg belangrijk. Beko Verpakking bepaald allereerst welke verpakkingen gefotografeerd moeten worden en welke producten er daarvoor nodig zijn. Hier wordt een lijst van opgesteld. Zo kan ik een inschatting maken hoelang ik denk nodig te hebben. Vaak worden er ook sfeerfoto’s gemaakt. Doordat ik de lijst een paar dagen voor de geplande fotoshoot ontvang, kan ik vast nadenken over een mooie opstelling.

Fotoshoot
Met een auto vol producten komt Beko deze kant op. Samen stylen we de producten, zodat ze helemaal tot hun recht komen. Er is altijd iemand aanwezig die kan benoemen wat belangrijk is bij welk product. Zo kunnen we in een korte tijd veel fotograferen en weten we allebei meteen dat het goed is.

Beeldbewerking
De productfoto’s worden allemaal vrijstaand gemaakt en geleverd in het gewenste bestandsformaat. In dit geval is dat PNG en JPG. Ook worden de foto’s zowel in hoge als lage resolutie verzonden. Zo kunnen ze direct op de webshop geplaatst worden, maar de productfoto’s kunnen ook gebruikt worden in flyers en advertenties.

Wat vinden wij belangrijk bij productfoto’s:
✓ Passend bij bedrijf
✓ Foto’s in eenzelfde stijl
✓ Zowel hoge als lage resolutie

Productfotografie Zeeland studio 9
Productfotografie Zeeland studio 8
Productfotografie Zeeland studio 7
Productfotografie Zeeland studio 1
Productfotografie Zeeland studio 2
Productfotografie Zeeland studio 3
Productfotografie Zeeland studio 6

Productfoto’s maken – fotostudio Zeeland

Wij beschikken over een ruimte fotostudio waar we in alle rust kunnen werken. Inmiddels hebben we hier ook heel wat attributen verzameld, wat handig is bij het stylen van de producten. Wil je ook graag productfoto’s laten maken? Kom eens langs in de studio, dan denk ik graag met je mee.

Bedankt voor de foto’s. Je hebt hard gewerkt! En het kistje met de oliebollen is perfect, mooi gedaan. Netjes!