COIN Continuity Innovation

COIN regelt uitwijkkantoren bij een calamiteit. Zo maakt het bedrijfscontinuïteit mogelijk voor elk type bedrijf. Ongeacht de grootte en branche.

‘COIN wil hét aanspreekpunt zijn voor ondernemingen die bij een calamiteit hun bedrijfsvoering zeker moeten stellen. COIN borgt de bedrijfsvoering met een totaaloplossing, vanaf analyse van risico’s tot en met het beschikbaar houden van een volledig ingericht uitwijkkantoor. Hierdoor zal een eventuele, onverhoopte calamiteit minimale schade aan de onderneming toebrengen.’

Onze rol in deze samenwerking is heel breed

Sinds de start van Kwaaijongens –  en ook daarvoor al – werken we samen met COIN. Vanuit onze samenwerking helpen, coachen, ondersteunen en realiseren van hun doelstellingen op internet. Zo hebben we al meerdere keren een website gerealiseerd. Behalve voor de technische realisatie van hun website schakelt COIN ons in voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en webhosting. Tenslotte vertrouwt COIN op de ervaring en expertise van Kwaaijongens in online marketing.

Hand in hand geven we vorm aan de internetstrategie van COIN. Waarbij er een duidelijk rolverdeling is tussen COIN en Kwaaijongens.

Wat vinden wij belangrijk:
✓ Responsive & adaptive webdesign
✓ Gebruiksvriendelijk beheer
✓ Kennis delen en coaching
✓ Optimalisatie voor zoekmachines
✓ Focus op conversie
✓ Secure webshosting

Website zelf beheren met ondersteuning
Medewerkers van COIN kunnen via een content management system (CMS) eenvoudig hun website zelf bijhouden en aanvullen met informatie. De lay-out is flexibel van opzet en dynamisch qua opbouw. Via de extensies zijn functionele modules toe te voegen aan elke webpagina.  Dankzij de ondersteuning van Kwaaijongens is COIN in staat om iedere aanpassing eenvoudig zelf of in samenwerking te realiseren.

Onderdelen website realisatie COIN:

  • Webdesign (Template bouw)
  • Webhosting (Joomla, email, virusscanner en spamblokker)
  • SEO (Zoekmachine optimalisatie)
  • Webstrategie (Sparringspartner gericht op uitbouw webpresentatie van Coinbv)

Website COIN: www.coinbv.nl

Gerealiseerd in samenwerking.


Teksten – Communicatie

Blogtraining ‘Bloggen = Boeien, Begrijpen & Beklijven’ 

In 2017 hebben 5 medewerkers van COIN deelgenomen aan een incompanytraining Bloggen. Regelmatig schrijven medewerkers blogartikelen en nieuwsberichten voor op de website. Graag wilden ze een positieve impuls geven aan hun schrijfvaardigheid. De incompanytraining Bloggen bestaat uit 2 delen: een workshop en een terugkomdag. Tijdens de workshop maken cursisten kennis met de beproefde hink-stap-sprong ‘Boeien, Begrijpen & Beklijven’. Ze leren hoe ze moeten opvallen in tekst en beeld én ze leren de fijne kneepjes van begrijpelijk en beklijvend schrijven.

Tijdens de workshop dienen vooraf geschreven blogartikelen als studiemateriaal. Elk onderdeel bevat een checklist met aandachtspunten waarop je de teksten kunt beoordelen. Zo leren de cursisten op positieve wijze feedback te geven én om te gaan met opbouwende kritiek. De terugkomdag is bedoeld als controle: slagen de deelnemers erin om de theorie ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen?

Relaties door heel Nederland

Vanuit onze regionale rol als full service internetbureau richten wij ons op de regio Den Bosch, Oss, Uden, Nijmegen en Eindhoven. Ook daarbuiten zijn wij actief, zelfs internationaal. Zo ook voor COIN, als relatie uit eerdere betrekkingen namen zij al snel contact met ons op met de vraag of wij konden helpen. Daar hoefden we niet lang over na te denken. We hadden immers op persoonlijke titel al prettig samengewerkt. Dus de hernieuwde samenwerking was geboren. Kwaaijongens is dus ook actief op Schiphol-Rijk, op een steenworp afstand van de grootste luchthaven van Nederland. Periodiek spreken we af: op locatie bij COIN of in ons kenniscentrum in Zeeland

Contact opnemen:

Heb je vragen? bel dan even, wil je een offerte ontvangen?