Breaking Roels

Roel is een gepassioneerde patissier en heeft zich gespecialiseerd in het maken van desserts en gebak. Niet standaard, maar net even iets extra’s. Exclusiever. In zijn nieuwe website wilde hij dit gevoel ook naar voren laten komen met passende sfeer- en productfoto’s.

Aanpak

Als eerste hebben we samen bepaald welke stijl fotografie het beste bij Roel, het bedrijf en de doelgroep past. Ik, Sharon, kwam met enkele voorstellen en keek hoe Roel hierop reageerde. Al snel kwamen we erachter dat we op één lijn zaten. Rust en natuurlijk, dat moet het beeldmateriaal uitstralen. Het product moet spreken zonder, zoals Roel het noemde, tierelantijntjes.

Ik stelde voor om de producten op een mooie houten serveerschaal te leggen. Dit versterkt het ‘natuurlijke’ gevoel. Qua achtergrond is een betonlook gekozen. Ook weer omdat het rust geeft, maar het is net iets anders dan een witte achtergrond.

Tijdens de fotoshoot hebben we samen de selectie gemaakt. Vervolgens heb ik de productfoto’s nabewerkt en zoals in hoge als lage resolutie naar Roel verzonden. Ze konden direct online!

Wat vinden wij belangrijk bij productfoto’s:
✓ Passend bij bedrijf
✓ Foto’s in eenzelfde stijl
✓ Zowel hoge als lage resolutie

productfotograaf zeeland 6
productfotograaf zeeland 5
productfotograaf zeeland 4
productfotograaf zeeland 3
productfotograaf zeeland 2
productfotograaf zeeland 1
productfotograaf zeeland 7

Locatie

Meestal worden de productfoto’s gemaakt in onze ruime fotostudio. De opdrachtgever is vaak zelf ook aanwezig tijdens het maken van de foto’s, zodat we tussendoor kunnen overleggen.

De foto’s van Breaking Roels zijn bij KIJK in Zeeland gemaakt. Daar verkoopt Roel zijn gebakjes. Een mooie locatie met een betonmuur.

Zeer prettige samenwerking en een snelle en goede service! Vriendelijk en zeer kundig in haar vak!