• Kwaaijongens webbased software

SEO schrijven voor websites

Om hoger in Google te komen is SEO schrijven van belang!

Wekelijks worden wij benaderd door klanten die zich melden met het volgende verhaal: ik wordt niet gevonden op het internet. Je hebt keihard je best gedaan om een mooie website online te krijgen met veel aandacht voor beeld, techniek en inhoudelijke teksten. En uiteindelijk blijkt jouw website slechts een aantrekkelijk visitekaartje te zijn dat even onvindbaar is op het internet als een druppel water in de oceaan. Wat je waarschijnlijk over het hoofd hebt gezien of waarover je misschien verkeerd bent geïnformeerd is de kracht van SEO teksten. Google en zijn zoekmachine collega’s zijn geprogrammeerd om mensen die zoeken op bepaalde zoekwoorden door te leiden naar een pagina die gaat over die zoekwoorden. Dit heeft niet te maken met technische trucjes maar juist met ambachtelijke goede content die wordt gevraagd, ofwel, relevante SEO teksten.

SEO is onder te verdelen in drie pijlers: techniek, on-page en off-page. Het belangrijkste onderdeel met betrekking tot het schrijven van webteksten is on-page. On-page is alles wat je op de pagina terug kan vinden: teksten, afbeeldingen, video’s en andere content elementen. Met het schrijven van webteksten richten wij ons dus vooral op jouw on-page positionering in de zoekmachines en de conversie binnen jouw website.

Mensen zoeken namelijk met een reden. Het is dus essentieel dat je jouw publiek en hun drijfveren goed kent. Houd dus voor het schrijven van de SEO teksten goed rekening met jouw doelgroep. Tegelijkertijd moet je ook in het achterhoofd houden dat internetters vaak impulsief en actiegericht zijn. Houd met het schrijven van webteksten dan ook rekening met het online leesgedrag van mensen. Zorg ervoor dat scannende lezers niet afhaken bij het lezen van jouw teksten. Het schrijven van goed gestructureerde webteksten die voldoen aan de eisen van jouw doelgroep én zoekmachine’s zoals Google is dus van groot belang. Wil jij SEO teksten schrijven bij Kwaaijongens beleggen dan kan dat: wij staan namelijk te popelen om hier samen met jou mee aan de slag te gaan.

Wij nodigen je uit voor een kennismaking. Kom naar ons kenniscentrum en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen voor het schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten voor jouw website.

Advies in SEO schrijven

De tekstschrijvers van Kwaaijongens zijn gespecialiseerd in het schrijven van SEO teksten die èn helder communiceren met Google èn aantrekkelijk en interessant zijn voor de mensen die jouw website bezoeken. SEO schrijven is creatief vertaalwerk wat je leuk moet vinden om er goed in te zijn. Je moet jouw visie en doel goed kunnen vertalen naar tekst. De tekstschrijver maakt bij het schrijven van webteksten een vertaalslag naar de klant en zijn of haar doelgroep. Bij het schrijven van SEO teksten speelt Google ook een grote rol. De vertaalslag naar Google is daarom net zo belangrijk. SEO schrijven is dus eigenlijk een driedubbele vertaalkunst.

Om goed uit de voeten te kunnen met tekst hoef je niet per se tekstschrijver van beroep te zijn. Schrijf jij aantrekkelijke teksten zonder gezwoeg maar wil je advies om de fijne kneepjes van het SEO schrijven onder de knie te krijgen? Ook dan helpen we je graag verder.

Kwaaijongens bestaat uit specialisten die vanuit hun passie werken. Stel je vraag aan de rechterzijde of mail direct naar seoschrijven@kwaaijongens.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samenwerking staat bij ons voorop!

Wij richten ons o.a op Den Bosch, Oss, Uden en omgeving Eindhoven. Maar mocht je buiten deze regio vallen: schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met de telefoon en e-mail komen we tegenwoordig ook al heel ver.

Kwaaijongens kenniscentrum

Wij zijn een vereniging van specialisten die met elkaar, voor elkaar en door elkaar het beste naar boven halen in elkaar voor onze relaties. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes! Dat doen we door invulling te geven vanuit onderstaande elementen vanuit ons kenniscentrum in het dorpje Zeeland centraal gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen.

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Design & Fotografie

Wij ontwerpen het design en zorgen voor het juiste beeldmateriaal door professionele fotoshoots.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

Waarom het schrijven van teksten uitbesteden?

Teksten schrijven voor op jouw website is vaak al een hele klus. Als je dan ook nog rekening moet houden met zoekmachines wordt het allemaal snel gecompliceerd. Waar moet je allemaal op letten? Vraag het aan onze specialisten. Wij weten exact waar we op moeten letten. Wij schrijven in de eerste plaats voor jouw bezoekers en tegelijkertijd houden wij rekening met Google en conversie in ons achterhoofd. Zonder bezoekers op jouw website ben je nergens. Denk jij daar ook zo over? Bel of mail dan eens.

SEO geoptimaliseerde teksten schrijven? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: seoschrijven@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team