Website bouw

Ervaren websitebouwers

Voor website bouw heb je een websitebouwer nodig, is jouw bedrijf gevestigd in de regio Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen dan ben je bij Kwaaijongens aan het juiste adres. Onze ervaren bouwers werken aan jouw website met oog voor kwaliteit, volgens laatste eisen met oog voor veiligheid en stabiliteit.

Responsive & Adaptive

Website bouw volgens de laatste standaarden. Een responsive website is niet meer weg te denken. Op ieder apparaat volgens gedefinieerde presentatie. Wij bouwen websites die naast het responsive gedrag ook adaptive zijn. Websites die voldoen aan zowel technische eisen als die van SEO voor vindbaarheid.

Secure & Stabiel

Veiligheid en stabiliteit zijn vandaag de dag een aandachtsgebied waar je als bouwer niet aan voorbij mag gaan. Geen overbodige extensies of plugins, onze ervaren bouwers weten wat ze doen en waarom. Wij selecteren en geven advies en uitleg in het wel of niet gebruiken. Of bouwen maatwerk onderdelen die veilig en stabiel zijn.

Web-specialisten in:

WordPress

Een WordPress website bouwen op basis van een webdesign op maat vraagt om specialisten. Vanuit Kwaaijongens willen we onze relaties helpen, wij richten ons op MKB Nederland. Voor een WordPress website op maat ligt de bijdrage gemiddeld tussen de € 1.750,– en € 7.500,–


VAST CONCEPT TEGEN SCHERPE PRIJZEN!

Voor ZZP’er tot klein en middel MKB hebben wij Kwaaijongens webdesign in het leven geroepen. Dit vast omlijnde concept biedt relaties met minder budget de mogelijkheid een WordPress website te realiseren of laten realiseren door onze specialisten. Afgestemd op het budget. Wil jij een professionele WordPress website met persoonlijke ondersteuning. Kijk dan op kwaaijongenswebdesign.nl
Do it yourself vanaf € 249,– 


Vanaf € 1.750, — (op maat)

Joomla

Voor het bouwen van een Joomla website geldt hetzelfde als voor WordPress. Vraag Joomla specialisten om dit professioneel en gedegen voor je te programmeren. Vaak krijgen wij de vraag wanneer kies ik voor Joomla en wanneer voor WordPress. Dit is ons inziens afhankelijk van gewenste functionaliteit, grootte van een website, diversiteit en complexiteit. Ieder platform heeft zijn voor en nadelen. Beiden kennen wij van binnen en buiten. Joomla gebruiken wij voor complexere websites.

 • Websites met veel menu’s en navigatie structuren
 • Meertaligheid, meer dan 2 talen
 • Complexe templates met veel posities
 • Adaptive templating of meer dan één template

Vanaf € 2.250,–

Open Source

Open Source

Website bouw in “Open Source”

Door je website te laten bouwen in een Open Source CMS ben je, en blijf je, onafhankelijkheid. Waarom zou je kiezen voor volledige afhankelijkheid van een bouwer / bedrijf die  jouw website bouwt.

De ontwikkeling van Open Source toepassingen gaat zo snel dat het door een eigen CMS niet bij te houden is. Wereldwijd wordt er door velen tegelijkertijd gewerkt aan nieuwe toepassingen op het gebied van Open Source oplossingen. Waarom Open Source, volgens Kwaaijongens.

Full Service Internetbureau

Domeinen

Webdesign

Webhosting

Vindbaarheid

Website bouw op maat

Zoek je een websitebouwer die alles voor je oppakt, van domeinregistratie, webdesign, website bouw, webhosting en vindbaarheid? Kortom een full service internetbureau dat jouw doelstellingen op het web realiseert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Website bouw voor ontwerpen op maat
 • Website bouw op basis van geselecteerde templates / thema’s

Onze relaties willen graag een partner die hen ontzorgt. Iemand die ze kunnen bellen of mailen bij vragen. Iemand om advies aan te vragen. Iemand die hen bijstaat bij problemen. Kortom een partner die weet waar ze het over hebben en een helpende hand biedt. Spreekt jouw dit aan, bel of mail dan voor een afspraak. Kom, bezoek ons kenniscentrum en spreek met de verschillende specialisten. Durf Kwaaijongens te vragen. Neem voor contact op.

Enkele voorbeelden van website bouw:

Web-based software ontwikkeling

Onze werkwijze in website bouw:

Functionaliteit
Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek waarin we de gewenste functionaliteit doorspreken. Door goed te analyseren kunnen we een gericht advies uitbrengen voor de keuze van het CMS.

Keuze CMS
Afhankelijk van functionaliteit geven wij een advies over het te gebruiken CMS. Waarbij wij voor websites werken met WordPress en Joomla en voor webshops WooCommerce binnen WordPress gebruiken.

Beheer en support
We bespreken hoe om te gaan met het beheer en support. Waarbij ons uitgangspunt is jou volledig te ontzorgen waar nodig. Dat wil zeggen dat we zelf de webhosting, security, backup en update beleid invullen.

Samenwerking
Vanuit Kwaaijongens vinden wij samenwerken belangrijk, zo ook met jou als onze relatie. Dit vraagt van beiden een open en respectvolle houding.

Waarom Open Source?

Waarom zou je Open Source software willen gebruiken in plaats van een “gesloten” pakket van een traditionele softwareleverancier?

 • Onafhankelijkheid: je bent niet langer gebonden aan één softwareleverancier die het eigendomsrecht van de broncode bezit en je dure licenties laat betalen.
 • Openheid en veiligheid: Je kunt zelf (laten) controleren of de software wel doet wat zij belooft, de broncode is vrij in te zien. Daarmee ben je niet afhankelijk van het oordeel van één partij aangaande de kwaliteit van de software.
 • Hergebruik van kennis en softwarecomponenten: Closed source software heeft de neiging het wiel telkens opnieuw uit te vinden. Open source software groeit organisch; slechte ideeën sterven uit, goede ideeën groeien door en worden hergebruikt in andere projecten.
 • Open Standaarden:De concepten in een Open Source project worden ingebracht door ontwikkelaars en gebruikers van organisaties over de hele wereld. Door dit enorme draagvlak verworden veel van deze concepten tot internationaal geaccepteerde open standaarden. Dit leidt tot interoperabiliteit.
 • Open Source ontwikkeling verhoogt de kwaliteit: De beoordeling van de kwaliteit van de software vindt plaats door alle betrokkenen bij een open source project. Dit kunnen honderden of zelfs duizenden gebruikers en ontwikkelaars zijn. In de traditionale closed source ontwikkeling wordt dit gedaan door de leverancier zelf. De leverancier bepaalt dan of een zekere functionaliteit noodzakelijk is en of de kwaliteit van de software voldoende is om te leveren of te updaten.
 • Beter aan te passen aan de wensen van de gebruiker: De openheid van de code maakt het altijd mogelijk de software aan te passen aan bestaande systemen, tools, platformen, databases et cetera.

In onze ogen, en ook in de ogen van overheden wordt steeds meer gezocht in Open Source oplossingen. Je bent en blijft onafhankelijk in je keuzes en er is altijd iemand anders die je kan helpen. Dit laatste is vaak niet goed overdacht en levert geregeld problemen op bij de overstap naar een andere partner in oplossingen.

Wij geloven hier heilig in, jij ook? Dan ben je aan het juiste adres, neem direct contact op en wij bieden de oplossing die bij je past.

Wat is Open Source?

Website bouw op basis van Open Source. Wat is dan Open Source? Dit is beknopt gezegd software waarvan de broncode voor anderen leesbaar is en vrij beschikbaar. Een ieder kan een kopie maken van deze code, aanpassen en delen met anderen zonder dat er auteursrechten op zitten.

Korte lijnen, snel aan tafel?

Bij Kwaaijongens houden we van korte lijnen en willen we graag snel aan tafel zitten indien gewenst. Om deze redenen richten wij ons voornamelijk op de regio Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen met omliggende plaatsen. Natuurlijk bent u van verder van harte uitgenodigd op ons kenniscentrum in Zeeland (Noord-Brabant).

Maak een afspraak voor website bouw?
Bel 085 – 330 7500 of mail naar websitebouw@kwaaijongens.nl 

 • Kwaaijongens team

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer