Teksten & communicatie artikelen

Tekst is een cruciale schakel in online communicatie. Om te informeren, te inspireren en tot actie aan te zetten. Online copywriting zorgt ervoor dat jouw website vindbaar is. Onderstaande artikelen geven tips, inzicht en advies vanuit vragen van onze relaties. Lees ze door en pas ze toe. Heb je vragen, bel gerust.

Klik hier voor meer informatie

Goede webtekst voorbereidenTeksten & communicatie

Hoe bereid je een goede webtekst voor?

Een goede tekst zo uit de losse mauw schudden en deze vervolgens vertalen naar je website, het is maar voor weinig mensen weggelegd. Een goede voorbereiding helpt! Daarbij is het voor de groep die het binnen no-time live heeft staan ook aan te raden om de tekst voor te bereiden. Wij geven je een helder stappenplan om jouw webtekst goed voor te bereiden.
Lees meer
Marketing tips coronaMarketing, SEO & strategieTeksten & communicatie

Social media tijdens de coronacrisis

De coronacrisis houdt ons nu al weken bezig. Er worden elke dag duizenden nieuwsberichten over het coronavirus gepubliceerd, we beperken onze sociale contacten en een groot deel van de bevolking werkt op advies van RIVM thuis. Moet je als bedrijf juist wel of juist geen aandacht besteden aan marketing uitingen tijdens deze periode? Wij geven je graag wat tips over social media marketing tijdens de coronacrisis.
Lees meer
10 tips voor goede webtekstTeksten & communicatie

10 tips voor een goede webtekst

Goede content is goud waard. Het schrijven van een goede webtekst is makkelijker gezegd dan gedaan. Het gaat niet alleen om je tekst, maar om het totaal plaatje. Bezoekers van jouw website kunnen kiezen tussen nog tig andere websites, dus zorg dat ze op jouw website blijven. Vaak ontbreken de tijd en kennis om een goede webtekst te schrijven. Een gemiste kans, want goede teksten kunnen je website maken of kraken. Hieronder vind je een top 10 tips waarmee je jouw webteksten laat werken.
Lees meer
Goed blog artikel tipsMarketing, SEO & strategieTeksten & communicatieWebsites & WordPress

Waar moet een goed blog artikel aan voldoen?

Heb je deze vraag al eens aan Google gesteld in de zoekmachine? Je zult verstelt staan over de vele antwoorden die je terugkrijgt. Wat mij daarbij opvalt is dat alle antwoorden gaan over de technische inhoud.
Lees meer
4 tips voor het inzetten van social mediaMarketing, SEO & strategieTeksten & communicatie

4 tips voor het inzetten van social media

In dit blog artikel geven we je vier tips voor het inzetten van social media. Want iedereen kan inmiddels een gezellig tekstje schrijven en er een recente foto bij posten, maar hoe zet je social media nu in als bedrijf zijnde? Wij leggen het je uit.
Lees meer
Contentstrategie bepalen | KwaaijongensMarketing, SEO & strategieTeksten & communicatie

Wat is een contentstrategie?

Alles wat je als ondernemer gebruikt om je doelgroep te bereiken bevat content. Denk bijvoorbeeld aan je social media kanalen, apps, websites en nieuwsbrieven. Het barst van de tekst, afbeeldingen en video's. Maar hoe zit het nu precies met al die content? Heb jij er een strategie voor? Een zogenoemde contentstrategie?
Lees meer
SEO-teksten schrijven die scoren in GoogleTeksten & communicatie

Stapsgewijs SEO-teksten schrijven én hoger scoren in Google

Lopen klanten door een doolhof als ze je op internet zoeken?  Zorg dat de pagina’s van je website goed vindbaar zijn in Google.
Lees meer
Online copywritingMarketing, SEO & strategieTeksten & communicatie

Online copywriting? Voorkom 3 veelgemaakte SEO-blunders

Praten, lopen, schrijven, rekenen of fietsen: als kind leer je vaardigheden met vallen en opstaan. Zonder liefdevolle ouders, geduldige trainers of inspirerende leermeesters kom je niet verder.
Lees meer
PDF volledig zichtbaarTeksten & communicatieVormgeving & huisstijlen

Kan een PDF helemaal getoond worden wanneer ik hem open?

Wanneer je meestal een PDF opent in je viewer, krijg je deze over de gehele breedte van je scherm te zien. Dat betekent dat je niet in één oogopslag de hele pagina kan bekijken maar dat je moet scrollen of zelf moet kiezen voor een andere weergave.
Lees meer
Zevensprong voor zakelijk bloggen. Spring je mee?Teksten & communicatie

Zevensprong voor zakelijk bloggen. Spring je mee?

Voelt bloggen als een blok aan je been? Ben je beperkt in je bewegingsvrijheid als je regelmatig een blog móét schrijven? Of heb je gewoon geen zin om 1 of 2 keer in de maand een tekst uit te braken?
Lees meer
Goede tekstschrijver is altijd een kwaaijongenTeksten & communicatie

Goede tekstschrijver is altijd een Kwaaijongen

Pietje Bel, Dick Trom of Sietse en Hielke Klinkhamer uit ‘De Kameleon’. Ken je ze nog? Uit de gelijknamige boeken of de film? Alle 4 hebben ze één ding gemeen. Ze zijn een beetje rebels en ze halen graag kattenkwaad uit.
Lees meer