Vormgeving & Huisstijlen

Van A t/m Z geven wij vorm aan de identiteit van jouw bedrijf. Startend bij advies, vervolgens brainstormen, ontwerpen en realiseren. Iedere vorm van ontwerpen heeft een relatie tot de identiteit van jouw bedrijf, of het nu gaat om een webdesign, logo, huisstijl, brochure, beursstand of iets anders. Wij zijn daarin jouw partner binnen de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Klik hier voor meer informatie

Complementaire kleurenVormgeving & huisstijlen

Een opvallende kleur voor call to action buttons

Een klant wilde call to action buttons die opvallen en niet vloeken. Ik legde haar daarom uit wat complementaire kleuren zijn en hoe je deze het beste kan inzetten.
Lees meer
Wat is UX design?Marketing, SEO & strategieVormgeving & huisstijlen

Wat is UX design?

De afkorting staat voor User experience, in het Nederlands: gebruikerservaring. Heel eenvoudig gezegd hoe ervaart een bezoeker de website die hij of zij bezoekt? Sluit deze aan bij de verwachtingen, sluit de beleving aan en geeft dit een positief gevoel? Een goed UX design heeft een focus op je bezoekers. Zoekmachines zoals Google vinden dit steeds belangrijker in relatie tot de positie die websites krijgen binnen haar index.
Lees meer
Het verschil tussen flyers, folders en brochuresVormgeving & huisstijlen

Wat is het verschil tussen Flyers, Folders en Brochures?

Ik kreeg laatst de vraag van een klant om een flyer te maken. Super leuke opdracht! Ik had er zin in.
Lees meer
Verschil jpg en jpegVormgeving & huisstijlen

Wat is het verschil tussen JPEG en JPG?

We vroegen een opdrachtgever om afbeeldingen in hoge resolutie JPG naar ons te toe te sturen. Waarop de klant zei: ‘Ja, zal ik doen! Wil je een JPG of een JPEG?‘. Goede vraag! Een JPG en JPEG zijn eigenlijk precies hetzelfde. Maar waar komt dat verschil dan vandaan?
Lees meer
Was-darf-es-schones-seinVormgeving & huisstijlen

Welk font is dit?

Dat is een vraag die ik wekelijks hoor. Op heel veel vragen kan ik meteen zeggen welk font het is of in welke buurt die komt. Maar er zijn er gelukkig nog heel veel die ik niet ken!
Lees meer
Veel foto's bewerken met PhotoshopVormgeving & huisstijlenWebsites & webdiensten

Kan ik in bulk foto's bewerken?

Bijvoorbeeld allemaal naar Sepia of allemaal verkleinen, met een paar drukken op de knop... Dat kan! Je kan Photoshop daarvoor fantastisch inzetten. Hoe? Dat ga ik je uitleggen.
Lees meer
PDF volledig zichtbaarTeksten & communicatieVormgeving & huisstijlen

Kan een PDF helemaal getoond worden wanneer ik hem open?

Wanneer je meestal een PDF opent in je viewer, krijg je deze over de gehele breedte van je scherm te zien. Dat betekent dat je niet in één oogopslag de hele pagina kan bekijken maar dat je moet scrollen of zelf moet kiezen voor een andere weergave.
Lees meer
Leuke post met tekstFotografie & visuele animatiesVormgeving & huisstijlen

Hoe maak je leuke posts met tekst?

Ik krijg regelmatig de vraag van mijn klanten hoe ze hun social media mooi kunnen maken met foto's waar leuke tekst en icoontjes op staan. Ik gebruik natuurlijk regelmatig photoshop hiervoor.
Lees meer
Output-foto-sepia-gespiegeldFotografie & visuele animatiesVormgeving & huisstijlenWebsites & webdiensten

Hoe kan ik foto's verkleinen?

Foto's verkleinen kan gemakkelijk in Photoshop en zelfs met sommige mail programma's. Maar mocht je daar niet de beschikking toe hebben, dan zijn er online een aantal websites die je kunnen helpen.
Lees meer