Vormgeving & Huisstijlen

Van A t/m Z geven wij vorm aan de identiteit van jouw bedrijf. Startend bij advies, vervolgens brainstormen, ontwerpen en realiseren. Iedere vorm van ontwerpen heeft een relatie tot de identiteit van jouw bedrijf, of het nu gaat om een webdesign, logo, huisstijl, brochure, beursstand of iets anders. Wij zijn daarin jouw partner binnen de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Klik hier voor meer informatie

Vormgeving & huisstijlen
Websites & WordPress

Welk lettertype (font) is dit? Zo kom je erachter!

Waarom is een font zo belangrijk voor je huisstijl? Heb je een kinderdagverblijf? Dan ga je die niet inrichten met snoeiharde marmeren tegels, Ming vazen en een luxe haard. Ook niet in Bloemendaal (denk ik). Zo is het ook met je huisstijl. Die moet precies aangeven waar jij voor staat.…
Marketing, SEO & strategie
Vormgeving & huisstijlen

Maak gemakkelijk professionele social media templates met Canva

Maak gemakkelijk professionele social media templates met Canva Canva, wellicht heb je er al wel eens van gehoord? De afgelopen jaren heeft deze online tool een enorme populariteit gewonnen. Maar wat is dit nou precies en hoe kun jij Canva inzetten voor jouw social media kanalen? Social media is namelijk…
Fotografie & visuele animaties
Vormgeving & huisstijlen
Websites & WordPress

Hoe optimaliseer ik afbeeldingen voor mijn website?

Hoe optimaliseer ik afbeeldingen voor mijn website? Plaats je vaak afbeeldingen op je website? Dan is het van belang dat je goed in de gaten houdt dat afbeeldingen goed geoptimaliseerd zijn voordat je ze uploadt. Veel mensen uploaden nog steeds afbeeldingen naar een website, zonder na te denken wat voor…
Marketing, SEO & strategie
Vormgeving & huisstijlen

Wat is UX design?

De afkorting staat voor User experience, in het Nederlands: gebruikerservaring. Heel eenvoudig gezegd hoe ervaart een bezoeker de website die hij of zij bezoekt? Sluit deze aan bij de verwachtingen, sluit de beleving aan en geeft dit een positief gevoel? Een goed UX design heeft een focus op je bezoekers.…
Vormgeving & huisstijlen

Wat is het verschil tussen JPEG en JPG?

We vroegen een opdrachtgever om afbeeldingen in hoge resolutie JPG naar ons te toe te sturen. Waarop de klant zei: ‘Ja, zal ik doen! Wil je een JPG of een JPEG?‘. Goede vraag! Een JPG en JPEG zijn eigenlijk precies hetzelfde. Maar waar komt dat verschil dan vandaan?
Vormgeving & huisstijlen

Welk font is dit?

Dat is een vraag die ik wekelijks hoor. Op heel veel vragen kan ik meteen zeggen welk font het is of in welke buurt die komt. Maar er zijn er gelukkig nog heel veel die ik niet ken!
Vormgeving & huisstijlen
Websites & WordPress

Kan ik in bulk foto’s bewerken?

Bijvoorbeeld allemaal naar Sepia of allemaal verkleinen, met een paar drukken op de knop… Dat kan! Je kan Photoshop daarvoor fantastisch inzetten. Hoe? Dat ga ik je uitleggen.
Teksten & communicatie
Vormgeving & huisstijlen

Kan een PDF helemaal getoond worden wanneer ik hem open?

Wanneer je meestal een PDF opent in je viewer, krijg je deze over de gehele breedte van je scherm te zien. Dat betekent dat je niet in één oogopslag de hele pagina kan bekijken maar dat je moet scrollen of zelf moet kiezen voor een andere weergave.
Fotografie & visuele animaties
Vormgeving & huisstijlen

Hoe maak je leuke posts met tekst?

Ik krijg regelmatig de vraag van mijn klanten hoe ze hun social media mooi kunnen maken met foto’s waar leuke tekst en icoontjes op staan. Ik gebruik natuurlijk regelmatig photoshop hiervoor.
Fotografie & visuele animaties
Vormgeving & huisstijlen
Websites & WordPress

Hoe kan ik foto’s verkleinen?

Foto’s verkleinen kan gemakkelijk in Photoshop en zelfs met sommige mail programma’s. Maar mocht je daar niet de beschikking toe hebben, dan zijn er online een aantal websites die je kunnen helpen.