Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Websites - webdiensten

Domeinregistraties, websitebouw, webshops en webhosting. Open Source, Joomla, WordPress en Magento specialisten.

Full service internetbureau

Kwaaijongens is het full service internetbureau in de regio Uden, Oss, Den Bosch en Eindhoven. Wij realiseren websites op basis van Open Source oplossingen zoals Joomla en WordPress. Voor Webshops maken wij gebruik van Magento en maatwerkoplossingen worden in PHP geprogrammeerd.

Als partner op internet bieden wij een helpende hand. Een samenwerking die ontzorgt. Wij verzorgen:

Partner in webdesign en webtechniek

Kwaaijongens is uw partner op internet. Wij bouwen op basis van Open Source CMS (content management systeem) oplossingen. Veelal Joomla en WordPress. Door te kiezen voor Open Source ben je, blijf je, onafhankelijk.

Voor webshops hebben we gekozen voor Magento. Een zeer krachtig e-commerce platform waarmee iedere gewenste webshop functionaliteit voor handen is.

Met de keuze voor Kwaaijongens heb je, u, een partner op internet die alle facetten in de samenwerking kan invullen. Onze leden, allemaal zelfstandig ondernemenrs, weten van wanten. Wij bieden dé helpende hand op gebied van internet diensten en daarbuiten.

Websitebouw Joomla - WordPress | Webhosting | Magento en meer...

Wil jij, of u, weten wat onze website en internet specialisten voor je kunnen beteken? Schroom dan niet, neem gewoon contact op. Bel of mail even. 
 
Roel van Leuken
 
Eric Reuser 

 

Go To Top