Bedrijfsfotografie

Bedrijfsreportages – fotografie Oss ~ Uden ~ Den Bosch ~ Eindhoven

Je kunt als bedrijf niet meer zonder. Je wilt bedrijfsfotografie waar je trots op bent en wat uitstraalt wie je bent en wat je doet. Daar zorgen wij voor. Het juiste beeldmateriaal ondersteunt de teksten op je website en roept de juiste sfeer op. Maar wat is voor jou nou het juiste beeldmateriaal? Dit hoef je niet zelf te bedenken, wij helpen je hierbij. Samen kijken we wat bij jou en het bedrijf past.

Soorten bedrijfsfotografie:

  • Zakelijke portretten
  • Productfotografie
  • Bedrijfsreportage op locatie

Bel of mail gerust en durf te vragen.

zakelijke fotografie denbosch

  • bedrijfsfotografie op locatie
bedrijfsfotografie zakelijke portretten

Zakelijke portretten in de studio of op locatie

Wil je graag van iedere werknemer een mooi portret? Je kunt kiezen voor een mooi portret in de studio. Dat is handig als niet iedereen op hetzelfde tijdstip gefotografeerd kan worden. Gaat het om een klein groepje en vind je foto’s op locatie mooier? Wij denken graag mee wat bij jullie en het bedrijf past.

Is jouw bedrijf ook toe aan nieuwe foto’s, maar weet je niet zo goed hoe en wat? Wij denken graag met je mee.

Productfoto’s

Ben je op zoek naar een goede productfotograaf? We beschikken over een ruime fotostudio met professionele fotoapparatuur waar we voor veel verschillende ondernemers productfoto’s hebben mogen verzorgen.

Van de prachtigste sieraden tot overheerlijke gebakjes, van schoenen tot telefoonhoesjes, van kinderkleding tot sjaals, noem maar op.

De foto’s worden allemaal in dezelfde lichtomstandigheden gemaakt en in dezelfde verhouding gezet. Dit zorgt voor rust en eenheid.

Wij denken met jou mee hoe de producten het beste tot hun recht komen. De foto’s worden indien gewenst vrijstaand gemaakt en in zowel hoge als lage resolutie digitaal aangeleverd. Je hebt er dus totaal geen omkijken meer naar.

productfotos bedrijven
bedrijfsfotografie

Bedrijfsreportage op locatie

Een bedrijfsreportage op locatie houdt in dat de werkzaamheden worden vastgelegd. Je geeft als het ware een kijkje in de keuken. Dit levert vaak genoeg beeldmateriaal op wat door de hele website heen kan worden gebruikt. Een goede voorbereiding is hiervoor belangrijk. We beginnen met een brainstormsessie waar we bedenken waar we wanneer welke foto’s gaan maken. Kunnen we die dag op die plek terecht? Zijn er extra mensen nodig? Als we dit van te voren weten kun je hier rekening mee houden.

Op de dag van de bedrijfsreportage is het belangrijk dat er altijd iemand van het bedrijf bij is. Zo kunnen we tussendoor overleggen en de foto’s bespreken. Onze ervaring leert dat we in een korte tijd veel goed beeldmateriaal kunnen schieten.

De foto’s worden nabewerkt en in hoge en lage resolutie zonder logo verzonden. En dit altijd binnen twee weken. Zo kunnen jullie direct verder!

Wat zeggen onze relaties?

“Zeer prettige samenwerking en een snelle en goede service! vriendelijk en zeer kundig in haar vak!” Roel van Bussel, Breaking Roels

Kwaaijongens kenniscentrum

Je bent van harte welkom in het kwaaijongens kenniscentrum. We werken hier met specialisten samen in een inspirerende ruimte. Wij willen je helpen in het realiseren van jouw online succes!

Online marketing

Wij helpen je met de vindbaarheid, SEO, SEA, linkbuilding en social media. Dit zijn allemaal onderdelen binnen online marketing.

Webhosting

Wij zorgen voor de techniek, snelheid, toegankelijkheid en veiligheid van je website. Via shared- of dedicated webhosting

Vormgeving

Denk aan webdesign, logo ontwerp, huisstijlen, brochure, belettering, beursstand en andere reclame uitingen. Wij helpen je graag.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat er content komt die beklijft. Wij verzorgen het schrijven van je web-teksten, blog artikelen, projecten en of portfolio.

  • Kenniscentrum16082017

Een bedrijfsfotograaf nodig? Zoek niet langer.
Bel: 085 – 330 7500 of mail: fotograaf@kwaaijongens.nl

  • Kwaaijongens team