Wij bieden een helpende hand, mail naar: 

Joomla

Wat is Joomla?

Joomla is in onze ogen hét content management systeem (CMS), wat waarmeeje de mogelijkheid hebtwebsites en krachtigeweb applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla tot een van de meest populaire webbouw pakketten nu en in de toekomst. Joomla is een open source oplossing en is voor iedereen vrij beschikbaar. Wij bouwen technische en grafisch je site in Joomla waarna je zelf eenvoudig het beheer kunt doen.

Wat is een content management systeem (CMS)?

Een content management systeem is software die alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals een bibliotheek.
De inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken.
Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS, met name Joomla, is dat je bijna geen technische vaardigheden of inzichten dient te hebben voor het beheer van je website. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen, eenvoudig en overzichtelijk.

Wie en wat maakt gebruik van Joomla?

Joomla wordt over de gehele wereld gebruikt voor een breed scala websites. Denk aan:

 • Zakelijke websites of complete internet portals
 • Zakelijke intranets en extranets
 • Online tijdschriften en nieuws portalen
 • Online winkels (virtuemart, simple caddy en Magento)
 • Reserverings systemen
 • Overheidsapplicaties/websites
 • MKBwebsites
 • Non-profit en organisatie websites
 • Community websites
 • School en kerkelijke sites
 • Persoonlijke of familiewebsites

Wie gebruiken er Joomla?

Vele bedrijven maken gebruik van Joomla, van zzp'ers tot aan grote internationale bedrijven. Allen ontwikkelen op hetzelfde platform.  Ook gemeenten, scholen en natuurlijk wij als webdevelopers van kwaaijongens. Door Joomla te gebruiken zijn wij in staat om maatwerk toe te voegen aan een geweldige Open Source oplossing voor internet presentaties. Joomla is optimaal voor SEO, zoekmachine optimalisatie. En tot slot eenvoudig in gebruik als je zelf het beheer wilt over je website.

Voor extra wensen in functionaliteit beschikken we over vele duizenden uitbereidingen, de Joomla Extensions Directory. Dit zijn vaak vrij beschikbare of betaalde aanvullingen voor specifieke doeleinden. Geweldig voor uitbreiding van mogelijkheden binnen je site.

Ben je een ontwikkelaar en je zoekt een goede joomla hosting partner, dan staan wij klaar om de samenwerking met je aan te gaan. Via een shared revenue model heeft je klant, onze gezamenlijke klant, één aanspreekpunt.

Een helpende hand vanuit Roel en Eric

Wil jij, of u, weten wat wij voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet, neem gewoon contact op. Bel of mail even. 
 
Roel van Leuken
 
Eric Reuser 

 

Go To Top